tygrysek82
Fanka BB :)
no jak to !!!!!!! prognozę pogody oglądałamTygrys, Ty lepiej gadaj skąd wiesz o tym śniegu

na TVN

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no jak to !!!!!!! prognozę pogody oglądałamTygrys, Ty lepiej gadaj skąd wiesz o tym śniegu

na TVN

no jak to !!!!!!! prognozę pogody oglądałamna TVN
![]()

My robimy imprezkę Kubusia Puchatka, juz kupiłam serwetki z Kubusiem, baloniki z napisem "wszystkiego najlepszego ", a torta bedziemy mieli w kształcie Kubusia Puchatka, albo prosiaczka![]()

Nie wiem tylko czy mi Kubusia zrobią, bo Prosiaczka na pewno robią, muszę do nich zadzwonic, albo męża dzisiaj wysle ma podorodze do domuale fajnie![]()

dzien dobry;-) halo!!! 8 wstawac spiochy ide robic kanapeczke malemu i wracam z kawka a wy
Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()
Marzycielkofilmik po prostu REWELACJA.....rozryczałam się jak nic.....jejku fantastyczny pomysł.....chyba Ci ukadne i tez cosik takiego zmajstruje .....piękne!!!!!!hey
A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:
YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii
Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)
100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!
Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!![]()
Jejku ale by sie Madzia i chłopaki zrszta tez ucieszyły ze szczeniaczka......super pomysł......Bardzo dobrze, bo by była lipa, u nas też pewnie będą koperty, ale prezenty też, od mojej mamy stoliczek fishera (juz wczoraj przyszedł), od chrzesnej krzesełko, a dla chrzesnego musze coś podpowiedziec, chyba szczeniaczka.
Aniu, zdrówka dla Ciebie i chłopaków.
Szykuje się imprezka za imprezką.

zna to...mamy tak samo juz chyba z dwa tyg.......ja juz nie raz pisałam,ze wysiadam.... jakos pre do przodu......idzie przywyknąc.....ja mysle,ze to od zebów....na cosik trzeba zrzucic.....chyba ,ze ja cos robie nie tak.....dziewczyny, ja już nie daję rady :--( od wczoraj Bartek co chwilę wyje, mam już dosyć
wczoraj miałam już takiego doła że pół wieczoru przepłakałam
nie wiem o co chodzi, nigdy nie był aż taki, najlepiej żebym go cały czas na rękach nosiła
![]()

zazdroscimyA ja wlasnie dostałam przesylke ze streetcom z zapachem Brise![]()

masakra......dobrze,ze z dzidzia ok,oby teraz i mamusia wróciła do zdrowia.....

a w piątek nastepna

d
Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()
Podpisuję się pod tak piękne życzenia
Witam się i ja
Mąż był dwa dni w domu bo się rozchorował.
W niedziele byliśmy w tesko i kupilismy malemu klocki i wywrotkę na mikołaja. Kupilismy też huśtawkę i teraz mam problem jak ją przymocować. Dziewczyny jak powiesiłyście ta huśtawkę ?
za pomoca hakow z ikei IKEA | Zabawa | Meble do zabawy | EKORRE | Hak

hey
A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:
YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii

A ja wlasnie dostałam przesylke ze streetcom z zapachem Brise![]()

na popoludniu przyjechacAle to taki szczeniaczek uczniaczek, maskotkaJejku ale by sie Madzia i chłopaki zrszta tez ucieszyły ze szczeniaczka......super pomysł......![]()
, a Ty chyba myślałaś o prawdziwym