reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My robimy imprezkę Kubusia Puchatka, juz kupiłam serwetki z Kubusiem, baloniki z napisem "wszystkiego najlepszego ", a torta bedziemy mieli w kształcie Kubusia Puchatka, albo prosiaczka :tak:

Zaraz lecę na spacerek bo piekna pogoda u nas :tak:

dzien dobry;-) halo!!! 8 wstawac spiochy ide robic kanapeczke malemu i wracam z kawka a wy:eek:

Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki :tak:
Podpinamy się pod śliczne życzonka......zdrówka maluszki, przede wszystkim zdrówka i uśmiechu!!!!!

misie_obrazki_30_192.jpg

hey

A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:

YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii

Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)

100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!

Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!:tak:
Marzycielkofilmik po prostu REWELACJA.....rozryczałam się jak nic.....jejku fantastyczny pomysł.....chyba Ci ukadne i tez cosik takiego zmajstruje .....piękne!!!!!!
Bardzo dobrze, bo by była lipa, u nas też pewnie będą koperty, ale prezenty też, od mojej mamy stoliczek fishera (juz wczoraj przyszedł), od chrzesnej krzesełko, a dla chrzesnego musze coś podpowiedziec, chyba szczeniaczka.

Aniu, zdrówka dla Ciebie i chłopaków.

Szykuje się imprezka za imprezką.
Jejku ale by sie Madzia i chłopaki zrszta tez ucieszyły ze szczeniaczka......super pomysł...... :tak::tak::tak:
dziewczyny, ja już nie daję rady :-(:-( od wczoraj Bartek co chwilę wyje, mam już dosyć :no: wczoraj miałam już takiego doła że pół wieczoru przepłakałam :confused2::confused2: nie wiem o co chodzi, nigdy nie był aż taki, najlepiej żebym go cały czas na rękach nosiła :eek:
zna to...mamy tak samo juz chyba z dwa tyg.......ja juz nie raz pisałam,ze wysiadam.... jakos pre do przodu......idzie przywyknąc.....ja mysle,ze to od zebów....na cosik trzeba zrzucic.....chyba ,ze ja cos robie nie tak.....:zawstydzona/y::eek:
A ja wlasnie dostałam przesylke ze streetcom z zapachem Brise:tak::tak:
zazdroscimy :tak::tak::tak::tak:
masakra......dobrze,ze z dzidzia ok,oby teraz i mamusia wróciła do zdrowia..... :zawstydzona/y:

A u nas pogoda jakas taka nie teges.....

My juz po kawusi u kolezanki,ale mała marudziła jak nic i wróciłysmy do odmku..... a teraz spi.....pozniej idziemy do tesciowej,bo dzisiaj wychodzi ze szpitala....

W poniedziałek ide do gina,bo @ nadal brak,a ja łaze jak taka bomba wybuchowa, która zaraz eksploduje....do tego moje libido czy coisk takiego wynosi zero,co tam zero 1000000 na minusie......:-(:-(:-(:-(

Zdjec nie moge zgrac..kurna cosik mi tu mama poprzestawiała....zwariuje....:wściekła/y:

Witajcie, ja dopiero mam chwilkę do Was zajrzeć...dzisiaj szukaliśmy prezentu dla teściów, i przyznam że dalje nie mam pomyslu...kupilam takie wielki wazon, bo moja tesciowa uwielbia takie rzeczy, wklada sobie do nich swieczuszki, platki itp.

Butow dla Julci znowu nie kupilsimy, ale jutro jedziemy do CCC i juz musze cos kupić

U nas wczoraj noc promocji w jednej galerii byla ale nie skorzystalam:-D:-D:-Da w piątek nastepna:laugh2::laugh2::laugh2:

d

Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki :tak:

podpisujemy sie pod życzonka...Buziaczki maluszki!!!

Podpisuję się pod tak piękne życzenia :tak:

Witam się i ja :tak:
Mąż był dwa dni w domu bo się rozchorował.
W niedziele byliśmy w tesko i kupilismy malemu klocki i wywrotkę na mikołaja. Kupilismy też huśtawkę i teraz mam problem jak ją przymocować. Dziewczyny jak powiesiłyście ta huśtawkę ?

Agacia
my zamontowalismy hustawke do sufitu, mozesz zobaczyc :ninja2:za pomoca hakow z ikei IKEA | Zabawa | Meble do zabawy | EKORRE | Hak
niestety futryn szkoda nam bylo...zbyt duzo za nie zaplaciliśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hey

A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:

YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii

Super pomysl...my tez cos podobnego szykujemy:tak::tak::tak:

A ja wlasnie dostałam przesylke ze streetcom z zapachem Brise:tak::tak:

Ja tez powinnam dzisiaj dostac, dzwonil kurier a ja bylam na zakupach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:na popoludniu przyjechac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry