reklama

Grudniowe mamusie 2008

blizniaczku dobrze ze w pore sie zgadalyscie:tak: u nas raczej problemu nie bedzie bo od rodzinki maly dostanie kaske a od chrrzestnej krzeselko :tak: chcialam isc z malym na spacer bo juz dawno niebyl ale wiatr jest i siedzimy znowu w domku:sorry:

reklama
blizniaczku dobrze ze w pore sie zgadalyscie:tak: u nas raczej problemu nie bedzie bo od rodzinki maly dostanie kaske a od chrrzestnej krzeselko :tak: chcialam isc z malym na spacer bo juz dawno niebyl ale wiatr jest i siedzimy znowu w domku:sorry:
Bardzo dobrze, bo by była lipa, u nas też pewnie będą koperty, ale prezenty też, od mojej mamy stoliczek fishera (juz wczoraj przyszedł), od chrzesnej krzesełko, a dla chrzesnego musze coś podpowiedziec, chyba szczeniaczka.

Aniu, zdrówka dla Ciebie i chłopaków.

Szykuje się imprezka za imprezką.

Hej :tak: u nas nocka boska jak to zwykle bywa hehe:-D:-D A Filipek ma taki mokry kaszel ze hohoho az nim trzęsie calym jak dostaje ataku:-( mialam dzis pojsc do lekarza ale przelozylam wizyte na piatek.
AAAAAAAAAAAAA wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!!!! na swioeta nie bedzie sniegu::-(:-( i mikołajna saniach nie przyjedzie:-(:-(:-(:-(:-(:eek:

Ja na razie nie mam serca młodego z sypialni wymeldować. Mężowy za to by od razu przemeblowanie zrobił...

Madzienko cieszę się, że wszystko ok.

Jula w swoim spi od 4 miesiąca:tak::tak::tak::tak:
!
My na wiosne robimy remont Fifulkowego pokoju :tak: i wtedy nastapi eksmisja z naszej sypialni:-D:cool2:
hey

A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:

YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii

Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)

100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!

Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!:tak:
jeny jak to szybko zlecialo !!!!!!!!! pierwszy roczek na grudnioweczkach!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki :tak:
i my życzymy 100 latek
hey

A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:

Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)

100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!

Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!:tak:
super filmik:tak::tak::tak:

kurde nie wiem co jest grane ale nie moge sie zalogowac na stary login!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musialam zalozyc nowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja Tygrys!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:szok::szok:

Ale co sie dzieje, odrzuca Ci hasło czy coś innego?

Zapomniałam się Wam pochwalić, że moja sypialnia już gotowa i po roku małżeńskiej "seperacji" znowu śpimy jak ludzie razem w jednym łóżku :-DJak miło...;-)
A Hania została sama w swoim pokoiku, pierwsza lekcja samodzielności. Wstaję oczywiście do niej w nocy na cyca, ale i tak jest już lepiej, bo budzi się rzadziej. Jeszcze tylko wykładzinę u niej połozymy i przemeblowanie gotowe: pokoje dzieciaczków i nasza nowa sypialnia. :tak:

super :tak::tak:

kurdeeeeeeeeeee zalogowałam się wreszcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam 4 razy zmieniać hasło na nowe i dopiero za 4 razem zadziałało!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-D

dzien dobry;-) halo!!! 8 wstawac spiochy ide robic kanapeczke malemu i wracam z kawka a wy:eek:

Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki :tak:

STO LAT ANIOŁECZKI :tak::tak:

Kupilismy też huśtawkę i teraz mam problem jak ją przymocować. Dziewczyny jak powiesiłyście ta huśtawkę ?

Olek kupił takie haki w kształcie ślimaka w metalowcu i na nich ją wieszamy :tak:

hey

aż mi łezka poleciała...:zawstydzona/y:

AAAAAAAAAAAAA wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!!!! na swioeta nie bedzie sniegu::-(:-( i mikołajna saniach nie przyjedzie:-(:-(:-(:-(:-(:eek:

jako to? :szok::szok::szok:

dziewczyny, ja już nie daję rady :-(:-( od wczoraj Bartek co chwilę wyje, mam już dosyć :no: wczoraj miałam już takiego doła że pół wieczoru przepłakałam :confused2::confused2: nie wiem o co chodzi, nigdy nie był aż taki, najlepiej żebym go cały czas na rękach nosiła :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry