Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dobrze, bo by była lipa, u nas też pewnie będą koperty, ale prezenty też, od mojej mamy stoliczek fishera (juz wczoraj przyszedł), od chrzesnej krzesełko, a dla chrzesnego musze coś podpowiedziec, chyba szczeniaczka.blizniaczku dobrze ze w pore sie zgadalyscieu nas raczej problemu nie bedzie bo od rodzinki maly dostanie kaske a od chrrzestnej krzeselko
chcialam isc z malym na spacer bo juz dawno niebyl ale wiatr jest i siedzimy znowu w domku
![]()
u nas nocka boska jak to zwykle bywa hehe
A Filipek ma taki mokry kaszel ze hohoho az nim trzęsie calym jak dostaje ataku:-( mialam dzis pojsc do lekarza ale przelozylam wizyte na piatek. Ja na razie nie mam serca młodego z sypialni wymeldować. Mężowy za to by od razu przemeblowanie zrobił...
Madzienko cieszę się, że wszystko ok.
My na wiosne robimy remont Fifulkowego pokojuJula w swoim spi od 4 miesiąca
!
i wtedy nastapi eksmisja z naszej sypialni

jeny jak to szybko zlecialo !!!!!!!!! pierwszy roczek na grudnioweczkach!!!!!!!!hey
A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:
YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii
Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)
100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!
Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!![]()

i my życzymy 100 latekWszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()
super filmikhey
A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:
Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)
100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!
Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!![]()

kurde nie wiem co jest grane ale nie moge sie zalogowac na stary login!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musialam zalozyc nowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja Tygrys!!!!!!!!!!!!!![]()

Ale co sie dzieje, odrzuca Ci hasło czy coś innego?
Zapomniałam się Wam pochwalić, że moja sypialnia już gotowa i po roku małżeńskiej "seperacji" znowu śpimy jak ludzie razem w jednym łóżkuJak miło...;-)
A Hania została sama w swoim pokoiku, pierwsza lekcja samodzielności. Wstaję oczywiście do niej w nocy na cyca, ale i tak jest już lepiej, bo budzi się rzadziej. Jeszcze tylko wykładzinę u niej połozymy i przemeblowanie gotowe: pokoje dzieciaczków i nasza nowa sypialnia.![]()

kurdeeeeeeeeeee zalogowałam się wreszciemusiałam 4 razy zmieniać hasło na nowe i dopiero za 4 razem zadziałało!!!!!!!!!!!
![]()

dzien dobry;-) halo!!! 8 wstawac spiochy ide robic kanapeczke malemu i wracam z kawka a wy
Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()

Kupilismy też huśtawkę i teraz mam problem jak ją przymocować. Dziewczyny jak powiesiłyście ta huśtawkę ?

hey

AAAAAAAAAAAAA wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!!!! na swioeta nie bedzie sniegu::--( i mikołajna saniach nie przyjedzie:-
-
-
-
-
eek:

wczoraj miałam już takiego doła że pół wieczoru przepłakałam 
nie wiem o co chodzi, nigdy nie był aż taki, najlepiej żebym go cały czas na rękach nosiła 
.