• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

kurde nie wiem co jest grane ale nie moge sie zalogowac na stary login!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musialam zalozyc nowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja Tygrys!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale co sie dzieje, odrzuca Ci hasło czy coś innego?

Zapomniałam się Wam pochwalić, że moja sypialnia już gotowa i po roku małżeńskiej "seperacji" znowu śpimy jak ludzie razem w jednym łóżku :-DJak miło...;-)
A Hania została sama w swoim pokoiku, pierwsza lekcja samodzielności. Wstaję oczywiście do niej w nocy na cyca, ale i tak jest już lepiej, bo budzi się rzadziej. Jeszcze tylko wykładzinę u niej połozymy i przemeblowanie gotowe: pokoje dzieciaczków i nasza nowa sypialnia. :tak:

reklama
Pisze na forum z dwóch komputerow i na kazdym mialam opcje zapamietaj haslo i login , teraz wchodze z jednego i mam informalcje ze nie moge sie zalogowac gdyz musze podac haslo i login to samo pojawia mi sie gdyz chce wejsc z drugiego kompa;:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: gdy wpisuje login i nowe haslo tez mam informacje ze nie mam uprawnien !!!!!!!!!!!!!!!!!

kurdeeeeeeeeeee zalogowałam się wreszcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam 4 razy zmieniać hasło na nowe i dopiero za 4 razem zadziałało!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No witaj Kochana!!!!

My po wizycie, Jula zdrowa huuuuraaa oby ten stał trwał dłuuuugo!!!Z basenu na dwa tygodnie rezygnujemy, mam nadzieje ze pozniej znajdzie sie dla nas miejsce:sorry::sorry::sorry:Wazy 9320 i ma 78 albo 77 cm bo zmierzyc nie dala sie:-D:-D:-Duciekała pani doktor!!!!

Poza tym jestem sama, moj meżowy poszedl na piwko, niestety na krótko bo jutro o 8 ma zajecia z rehabilitacji kolana;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Wspominalam Wam o jego kontuzji i uwierzcie mi juz sami nie wiemu co mamy robic.... mamy metlik w glowie jesli chodzi o Pawla...kazdy lekarz mowi co innego, jedni operowac inni ze zadne wiazado nie jest zerwane i operacja nie jest potrzebna, jednii cwiczyc i rehabilitowac juz inni ze jeszcze nie, i cholera co lekarz to inna opinia;-(((na szzescie operacja przelozona na nowy rok wiec mamy jeszcze troche czasu pochodzic po lekarzach;-)))
Jutro ma wizytę w naszej klinice z ortopedą a w sobotę u ortopedy szpitalnego, ciekawe czego jeszcze dowiemy sie:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry