reklama

Grudniowe mamusie 2008

kurde nie wiem co jest grane ale nie moge sie zalogowac na stary login!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musialam zalozyc nowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja Tygrys!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale co sie dzieje, odrzuca Ci hasło czy coś innego?

Zapomniałam się Wam pochwalić, że moja sypialnia już gotowa i po roku małżeńskiej "seperacji" znowu śpimy jak ludzie razem w jednym łóżku :-DJak miło...;-)
A Hania została sama w swoim pokoiku, pierwsza lekcja samodzielności. Wstaję oczywiście do niej w nocy na cyca, ale i tak jest już lepiej, bo budzi się rzadziej. Jeszcze tylko wykładzinę u niej połozymy i przemeblowanie gotowe: pokoje dzieciaczków i nasza nowa sypialnia. :tak:

reklama
Pisze na forum z dwóch komputerow i na kazdym mialam opcje zapamietaj haslo i login , teraz wchodze z jednego i mam informalcje ze nie moge sie zalogowac gdyz musze podac haslo i login to samo pojawia mi sie gdyz chce wejsc z drugiego kompa;:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: gdy wpisuje login i nowe haslo tez mam informacje ze nie mam uprawnien !!!!!!!!!!!!!!!!!

kurdeeeeeeeeeee zalogowałam się wreszcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam 4 razy zmieniać hasło na nowe i dopiero za 4 razem zadziałało!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No witaj Kochana!!!!

My po wizycie, Jula zdrowa huuuuraaa oby ten stał trwał dłuuuugo!!!Z basenu na dwa tygodnie rezygnujemy, mam nadzieje ze pozniej znajdzie sie dla nas miejsce:sorry::sorry::sorry:Wazy 9320 i ma 78 albo 77 cm bo zmierzyc nie dala sie:-D:-D:-Duciekała pani doktor!!!!

Poza tym jestem sama, moj meżowy poszedl na piwko, niestety na krótko bo jutro o 8 ma zajecia z rehabilitacji kolana;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Wspominalam Wam o jego kontuzji i uwierzcie mi juz sami nie wiemu co mamy robic.... mamy metlik w glowie jesli chodzi o Pawla...kazdy lekarz mowi co innego, jedni operowac inni ze zadne wiazado nie jest zerwane i operacja nie jest potrzebna, jednii cwiczyc i rehabilitowac juz inni ze jeszcze nie, i cholera co lekarz to inna opinia;-(((na szzescie operacja przelozona na nowy rok wiec mamy jeszcze troche czasu pochodzic po lekarzach;-)))
Jutro ma wizytę w naszej klinice z ortopedą a w sobotę u ortopedy szpitalnego, ciekawe czego jeszcze dowiemy sie:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry