reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry;-) halo!!! 8 wstawac spiochy ide robic kanapeczke malemu i wracam z kawka a wy:eek:

Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki :tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki :tak:
Podpisuję się pod tak piękne życzenia :tak:

Witam się i ja :tak:
Mąż był dwa dni w domu bo się rozchorował.
W niedziele byliśmy w tesko i kupilismy malemu klocki i wywrotkę na mikołaja. Kupilismy też huśtawkę i teraz mam problem jak ją przymocować. Dziewczyny jak powiesiłyście ta huśtawkę ?

hey

A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=sFPOQe6WDEI"]YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii[/ame]

Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)

100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!

Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!:tak:

Witamy środowo:tak:Wczoraj nie zaglądałam bo mężowy poszedł do pracy po tygodniu choroby i musiałyśmy się z dziewczynami na nasz stary tryb przestawiac

Podpinamy się pod śliczne życzonka:tak:

my mamy w futrynie takie haki czy cus niewiem dokladnie:-D tyle ze to juz tam jest od jakis 22 lat:szok::-D takze ja chyba zbytnio nie pomoge:sorry:

a i zdrówka dla męża
My też mamy haki w fotrynie zamontowane ale narazie Nati buja się w wolnostojącej

Moje panny już poubierane i po śniadanku bo dzisiaj wyjątkowo wcześnie wstały bo już o siódmej.A ja od dzisiaj powoli muszę zabierac się za porządki bo w niedzielę roczkowa impreza a nie chcę zwalac wszystkiego na jeden dzień.

Sto lat chłopaki

Marzycielko, fajny pokaz, będzie miała Oliwka miłą pamiątkę. Miłego wspominania.

Agaciu, Kokusiu, szybko kurowałyscie meżów, żeby pogonic ich do roboty:szok:.

Tygrysie, dobrze, ze już sie odblokowałaś.

Myszqa, fajny układ zębów, szkoda że to nie potrwa długo.

Pytia, pochwal się pokoikami.

U nas imprezka w przyszłą niedzielę. byłyśmy wczoraj zaprosic chrzesną i okazało sie, ze kupiła Madzi krzesełko uczydełko, całe szczęście, ze sie wygadała, bo miałam wczoraj zamówic je od mojego brata, ale miałam spory ruch i nie było czasu i zamówiłabym dzisiaj i byłyby 2:eek:, muszę szukac jakiegos innego prezentu

hey

A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:

YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii

Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)

100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!

Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!:tak:
Marzycielko fajny pomysł z tym filmikiem. Ja dla Martyny na roczek robiłam specjalny album może Natce też zrobię.
A i Natalka też ma tort z teletubisiem z tym że tort jest z pieluszek:tak:

Agaciu, Kokusiu, szybko kurowałyscie meżów, żeby pogonic ich do roboty:szok:.
Tydzień to jak dla mnie i tak stanowczo za długo:-D

No teraz się posypią hurtem imprezy na BB:-D

reklama
Dzień dobry:-)

Ja też jestem...Też w krzaczorach:eek: Coś mi weny brak:zawstydzona/y:

Do tego ciągle jestem chora,a teraz i Mariusza i Fabiana coś bierze...Fabiankowi idą kolejne zęby i znowu ma katar,gorączkę i kupy 3,4 razy dziennie...I jest taaaaaki marudny:zawstydzona/y: A w niedzielę imprezka...Obyśmy do tego czasu jakoś się pozbierali:sorry:

Przyznam się bez bicia,że poczytałam tak tylko po trochę i nie wiem co Wam napisać:zawstydzona/y:

Marzycielko fajny pomysł z tą prezentacją:tak: Ja również się wzruszyłam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry