Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podpisuję się pod tak piękne życzeniaWszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()

marzycielko fajny filmik ale sie wzruszylam iznowu pada pytanie kiedy ten czas tak zlecial;-) Kacperkowi filmik sie spodobal rowniez przez caly czas cos opowiadal
![]()
Wczoraj nie zaglądałam bo mężowy poszedł do pracy po tygodniu choroby i musiałyśmy się z dziewczynami na nasz stary tryb przestawiacPodpinamy się pod śliczne życzonkaWszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()

My też mamy haki w fotrynie zamontowane ale narazie Nati buja się w wolnostojącejmy mamy w futrynie takie haki czy cus niewiem dokladnietyle ze to juz tam jest od jakis 22 lat
takze ja chyba zbytnio nie pomoge
a i zdrówka dla męża
Sto lat chłopakiWszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()
.
, muszę szukac jakiegos innego prezentuMarzycielko fajny pomysł z tym filmikiem. Ja dla Martyny na roczek robiłam specjalny album może Natce też zrobię.hey
A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:
YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii
Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)
100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!
Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!![]()

Tydzień to jak dla mnie i tak stanowczo za długo
Agaciu, Kokusiu, szybko kurowałyscie meżów, żeby pogonic ich do roboty.

Coś mi weny brak
A w niedzielę imprezka...Obyśmy do tego czasu jakoś się pozbierali

Ja również się wzruszyłam...