Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podpisuję się pod tak piękne życzeniaWszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()

marzycielko fajny filmik ale sie wzruszylam iznowu pada pytanie kiedy ten czas tak zlecial;-) Kacperkowi filmik sie spodobal rowniez przez caly czas cos opowiadal
![]()
Wczoraj nie zaglądałam bo mężowy poszedł do pracy po tygodniu choroby i musiałyśmy się z dziewczynami na nasz stary tryb przestawiacPodpinamy się pod śliczne życzonkaWszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()

My też mamy haki w fotrynie zamontowane ale narazie Nati buja się w wolnostojącejmy mamy w futrynie takie haki czy cus niewiem dokladnietyle ze to juz tam jest od jakis 22 lat
takze ja chyba zbytnio nie pomoge
a i zdrówka dla męża
Sto lat chłopakiWszystkiego najlepszego dla naszych świętujących dziś forumowych słodziaków Maksia ,Benjaminka, Kubusia oraz Aleksa dużo słoneczka aniołki![]()
.
, muszę szukac jakiegos innego prezentuMarzycielko fajny pomysł z tym filmikiem. Ja dla Martyny na roczek robiłam specjalny album może Natce też zrobię.hey
A my sprzątalismy wczoraj cały dzień a przy okazji tworzyłam filmik na przyjęcie urodzinowe:
YouTube- 1 roczek Oliwii Nikolii
Jutro o 17 zaczynamy zabawę.
Torcik z Teletubisiami ( Pysia je Kocha) już się piecze i na jutro będzie:-)
100 LAT DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!
Rok temu o tej porze rozmawiałam z doktorką , która mówiła , że poród się ruszył a tak naprawdę do 22 przechodziłam po korytarzu aby wreszcie coś zaczęło się dziać. Dzisiaj będe cały dzień wspominać!!!![]()

Tydzień to jak dla mnie i tak stanowczo za długo
Agaciu, Kokusiu, szybko kurowałyscie meżów, żeby pogonic ich do roboty.

Coś mi weny brak
A w niedzielę imprezka...Obyśmy do tego czasu jakoś się pozbierali

Ja również się wzruszyłam...