reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pusto pusto, gdzie jesteście???

A ja musze pochwalić się wam od dzisiaj chodze na zajęcia ze spinningu:tak::tak::tak:jestem dumna z siebie bo karnet od początku listopada leżal i czekał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dzisiaj mega moblizacja bylo super...ten typ zajęć mi pasuje...przez 7 lat chodzilam na aerobik i znudzil mi sie a przed ciążą spróbowałam spinningu i super po nim czułam sie i nawet parę cm tu i ówdzie ubylo, wiec wrocilam do tych zajec...

Ufff ale pochwaliłam sie...

a teraz obejrzę nagraną Brzydule i ide spac

reklama
witam:tak:

Madzienko super ze sie zmobilizowałaś:tak:

maly wczoraj byl srasznie marudny ale dzis od rana oki takze mam nadzieje ze nie bedzie marudzil katar mamy okropny naszczescie wnocy mu nie przeszkadza ;-) dzisiaj jeszcze tesciowa mnie nawiedza:eek: a potem chrzestna malego:tak:

miłego dnia:-)

Dzień dobry:tak: Dagulla u nas katarek tez okropny i teraz jeszcze Filip zaczyna miec odrywający kaszelek, a na widok Fridy jest płacz przeogromny:-(
Madziu gratuluję że wreszcie się odważyłaś na ten krok:-D:-D:-D
Ja od 2 nocy spię sama:-Dmoje kochanie większe ma tez katar i przez niego tak przeraźliwie chrapie w nocy że dostał eksmisje z sypialni:zawstydzona/y::-p lecz mam nadzieje że to szybko minie gdyż troszkę mi tęskno:zawstydzona/y:

Czas na kawkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Witajcie kobietki;
Madzienka zazdroszczę mobilizacji:tak:.

U nas nic ciekawego. Pogodę mamy piękną od kilku dni, aż trudno uwierzyć, że to listopad a nie początek wiosny:-D. Wybraliśmy się pierwszy raz wczoraj na spacerek i aż żyć mi się zachciało.

Witam
Ale puchy, nawet nie ma co nadrabiac

U nas pogoda fajna, ciepło, wiec młoda szleje na spacerkach, trzeba korzystac póki ciepło i póki babcie chcą chodzic.;-)

Madzienka, gratuluję silnej woli, a jakbyś jeszcze napisała co to takiego ten spining to bym była wdzięczna, bo ciemna jestem i w pierwszej chwili pomyslalam o wędkarstwie, bo jest coś takiego jak spinning:zawstydzona/y:

Tygrysku, zdrówka dla Ciebie i reszty rodzinki i szybkiego powrotu męża do łask;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry