tygrysek82
Fanka BB :)
Dzien dobry
My nadal pociągający przez katar jestesmy
zapraszam na kwkę
zapraszam na kwkę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mogę Wam się w końcu pochwalić,że od paru dni Fabian już całkowicie chodzi samNawet biega:-)
gratulacje 

zapraszam na kwkę![]()

Ollcia tu mają fajne zabawki Zabawki drewniane, Lalki, Klocki, Domek dla lalek, Zabawki edukacyjnetak jak planowaliśmy ;-) na mikołaja klocki drewniane - taki zestaw 100sztuk, a pod choinkę garnuszek na klocuszek. Było tyle fajnych zabawek że szok, musiałabym mieć tam 1000zła prezent na roczek chyba zamówimy na allegro.
Aniu szybkiego powrotu do zdrówka i gratulacje dla FabiankaDzień dobry:-)
Nie zaglądałam do Was ostatnio,bo od tygodnia choruję i nie mogę się wyleczyć,a w niedzielę urodzinki...
Mogę Wam się w końcu pochwalić,że od paru dni Fabian już całkowicie chodzi samNawet biega:-)
Jak dam radę poczytać co u Was to jeszcze coś skrobnę.
Miłego dzionka:-)
no ty mamy podobnie
zaczynamy od imienin mojego meza--30listopada, 6-Mikolaj,10 grudnia-moje urodziny, 15-Karolinka, 19 grudnia-ukrainski Mikolaj, 2 razy Wigilia czyli 2 razy prezenty, bo my rowniez robimy wszystkim prezenty, no i juz 14 stycznia urodziny mojej mamy, wiec u nas la finito dopiero 14 stycznia
100 latek dla Patusi

mamy 3 uroczystości zaczynając od 5 stycznia

ale o tym jeszcze nie mysle

i jeszcze do Plusa musze karte wymienic bo cos mi szwankuje milego dzionka zajrzę pozniejOllcia tu mają fajne zabawki Zabawki drewniane, Lalki, Klocki, Domek dla lalek, Zabawki edukacyjne

karta wymieniona, przynajmniej tyle

swoje juz waży....

Próbowaliśmy dzisiaj uśpić Julcie sposobem z ksiazki"usnij wreszcie", niestety ja do tego nie nadaję się...Jula tak rozżaliła sie że nie moglam jej uspokoic po godzinie proby uspienia....
Nawet przez sen chlipała....
chyba jednak poczekam aż sama wyrośnie z tulenia sie do mnie przed snem, tylko co z lulaniem...swoje juz waży....
A Wy gdzie podziewacie się???