reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry poniedziałkowo:tak:

tak jak planowaliśmy ;-) na mikołaja klocki drewniane - taki zestaw 100sztuk, a pod choinkę garnuszek na klocuszek. Było tyle fajnych zabawek że szok, musiałabym mieć tam 1000zł :-D a prezent na roczek chyba zamówimy na allegro.
Ollcia tu mają fajne zabawki Zabawki drewniane, Lalki, Klocki, Domek dla lalek, Zabawki edukacyjne

Dzień dobry:-)

Nie zaglądałam do Was ostatnio,bo od tygodnia choruję i nie mogę się wyleczyć,a w niedzielę urodzinki...

Mogę Wam się w końcu pochwalić,że od paru dni Fabian już całkowicie chodzi sam:tak: Nawet biega:-)

Jak dam radę poczytać co u Was to jeszcze coś skrobnę.

Miłego dzionka:-)
Aniu szybkiego powrotu do zdrówka i gratulacje dla Fabianka

no ty mamy podobnie
zaczynamy od imienin mojego meza--30listopada, 6-Mikolaj,10 grudnia-moje urodziny, 15-Karolinka, 19 grudnia-ukrainski Mikolaj, 2 razy Wigilia czyli 2 razy prezenty, bo my rowniez robimy wszystkim prezenty, no i juz 14 stycznia urodziny mojej mamy, wiec u nas la finito dopiero 14 stycznia:tak::tak::tak::tak:

100 latek dla Patusi

Mamusia ja o styczniu nie wspomnę:-D:-D:-D:-Dmamy 3 uroczystości zaczynając od 5 stycznia:sorry::sorry::sorry::sorry:ale o tym jeszcze nie mysle

My rowniez podłączamy sie pod zyczonka dla Patusi

Witajcie u nas mgla ze nic przez okno nie widac...mężowy w domu wiec jedziemy w poszukiwaniu bucikow dla Juleczki i mamusi:tak::tak::tak::tak:i jeszcze do Plusa musze karte wymienic bo cos mi szwankuje milego dzionka zajrzę pozniej

My wrocilismy z zakupow, oczywiscie Juleczce butow nie kupilismy...mamuska cos tam sobie kupila:tak::tak::tak::tak:karta wymieniona, przynajmniej tyle

Próbowaliśmy dzisiaj uśpić Julcie sposobem z ksiazki"usnij wreszcie", niestety ja do tego nie nadaję się...Jula tak rozżaliła sie że nie moglam jej uspokoic po godzinie proby uspienia....

Nawet przez sen chlipała....

chyba jednak poczekam aż sama wyrośnie z tulenia sie do mnie przed snem, tylko co z lulaniem...:sorry::sorry::sorry:swoje juz waży....:-p:-p:-p:-p

A Wy gdzie podziewacie się???

Próbowaliśmy dzisiaj uśpić Julcie sposobem z ksiazki"usnij wreszcie", niestety ja do tego nie nadaję się...Jula tak rozżaliła sie że nie moglam jej uspokoic po godzinie proby uspienia....

Nawet przez sen chlipała....

chyba jednak poczekam aż sama wyrośnie z tulenia sie do mnie przed snem, tylko co z lulaniem...:sorry::sorry::sorry:swoje juz waży....:-p:-p:-p:-p

A Wy gdzie podziewacie się???

Madzienko, ja też się nie nadaję do tej metody, więc Bartek nadal śpi z nami ;-) ale w sumie nam to nie przeszkadza. Na szczęście nie wymaga lulania, nawet tego nie lubi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry