Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki chciałabym Wam wszystkim podziękować za wczorajsze życzonka dla Filipkau nas katarku ciąg dalszy normalnie nie wiem kiedy on się skończy:-(wieczorem po kąpieli jeszcze Filipek mi zwymiotował 3 razy najpierw zaczął się krztusić a potem zwracał:-
-(pojechalismy do lekarza ale całe szczęście osłuchowo i gardełkowo jest wszystko ok infekcja wirusowa z drug oddechowym dała sie odczyć w jelitkach i to dlatego. Teraz dziecko moje szaleje i całe szczęście powtórki wymiotów już nie było. Ale nadal męczymy sie z katarkiem, jeny na siłę co troche latam z Fridą mąż trzyma Filipka a ja na siłę czyszcze nosek:-
-(ja troszke podziębiona mąż tez smarkaty i gadło go boli echhhhhhhh
hehhehja bylam wczoraj w realu na zabawkach i narazie zakupialm upominek na mikolaja a co do urodzin i gwiazdki nie mam jeszcze zielonego pojecia co wybierzemy
Wreszcie do mnie dotarło że to jest cholernie niesprawiedliwe że w grudniu wypada tyle imprez gdzie trzeba prezenty kupować
te nasze dzieci będą za bardzo rozpieszczone tym miesiącem
a nasze portwele..........
![]()

i nie wiem co mamy wybrac...ubranka, zabawki a moze kasę-sama coś Juleczce kupilibysmy 

kochana nie martw sie tymi wymiotami, bo u nas jak jest katar to karolinka tez wymiotuje, pediatra mowila ze to przez smarki, ktore sie dostaja do gardziolka i dziecko natychmiast ma odruch wymiotny, my zawsze takie cos mamy pod czas katarkuHej dziewczynki chciałabym Wam wszystkim podziękować za wczorajsze życzonka dla Filipkau nas katarku ciąg dalszy normalnie nie wiem kiedy on się skończy:-(wieczorem po kąpieli jeszcze Filipek mi zwymiotował 3 razy najpierw zaczął się krztusić a potem zwracał:-
-(pojechalismy do lekarza ale całe szczęście osłuchowo i gardełkowo jest wszystko ok infekcja wirusowa z drug oddechowym dała sie odczyć w jelitkach i to dlatego. Teraz dziecko moje szaleje i całe szczęście powtórki wymiotów już nie było. Ale nadal męczymy sie z katarkiem, jeny na siłę co troche latam z Fridą mąż trzyma Filipka a ja na siłę czyszcze nosek:-
Witajcie niedzielnie
Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla przekochanej i przesłodkiej Karolinki od cioci, wujka i dziewczynek
(a wyściskam Cię za tydzień:-))
dziękujemy slicznieBuziaczki dla naszej kochanej Karolinki!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

, wiec dopiero wszyscy jemy sniadanie

Witajcie niedzielnie
Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla przekochanej i przesłodkiej Karolinki !!!!
zdrówka dla Fifiego......bidulek kochany......oby było juz tylko okHej dziewczynki chciałabym Wam wszystkim podziękować za wczorajsze życzonka dla Filipkau nas katarku ciąg dalszy normalnie nie wiem kiedy on się skończy:-(wieczorem po kąpieli jeszcze Filipek mi zwymiotował 3 razy najpierw zaczął się krztusić a potem zwracał:-

to taki paskudny okres my tez kichamy jak szaleni....

oj Olciu powodzenia w diecie....przede wszystkim wytrwałosci....ja jaosk jej nie posiadampierwsza o 10
nocka dosyć dobra, 2 pobudki, więc nie najgorzej.
Miejmy nadzieję że w naszym tesco będzie spory wybór bo już się napaliłam na zakupy
a od jutra dieta kopenhadzka, trochę się boję![]()

nio i udanych zakupków.....Tygrysku nio właśnie tez o tym myslałam...przede wszystkim o tych portfelachhehhehja bylam wczoraj w realu na zabawkach i narazie zakupialm upominek na mikolaja a co do urodzin i gwiazdki nie mam jeszcze zielonego pojecia co wybierzemy
Wreszcie do mnie dotarło że to jest cholernie niesprawiedliwe że w grudniu wypada tyle imprez gdzie trzeba prezenty kupować
te nasze dzieci będą za bardzo rozpieszczone tym miesiącem
a nasze portwele..........
![]()

a raczej pustkach które tam zaświecą

Karolinka dziekuje Karolince:-)podpinamy się....wszystkiego najsłodszego dla dzisiajeszej kochanej solenizantki Karolinki;*:*:*
![]()
i zanim sie obejrzałam już wieczór i smutno mi bo mąż zaraz znów jedzie, teraz coś tam jeszcze pakuje do auta:-(.
Ollcia, trzymam jutro od ran kciuki za dietkę, wiesz że jutro na śniadanko czeka Cię tylko kawka![]()

ale muuuuuszę