reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie niedzielnie:tak:

Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla przekochanej i przesłodkiej Karolinki od cioci, wujka i dziewczynek
(a wyściskam Cię za tydzień:-))​

reklama
KAROLINKO, STO LAT :tak::tak:

od teściówki i Bartusia

ciasteczko.jpg

Hej dziewczynki chciałabym Wam wszystkim podziękować za wczorajsze życzonka dla Filipka:tak: u nas katarku ciąg dalszy normalnie nie wiem kiedy on się skończy:-(wieczorem po kąpieli jeszcze Filipek mi zwymiotował 3 razy najpierw zaczął się krztusić a potem zwracał:-(:-(pojechalismy do lekarza ale całe szczęście osłuchowo i gardełkowo jest wszystko ok infekcja wirusowa z drug oddechowym dała sie odczyć w jelitkach i to dlatego. Teraz dziecko moje szaleje i całe szczęście powtórki wymiotów już nie było. Ale nadal męczymy sie z katarkiem, jeny na siłę co troche latam z Fridą mąż trzyma Filipka a ja na siłę czyszcze nosek:-(:-(ja troszke podziębiona mąż tez smarkaty i gadło go boli echhhhhhhh

Tygrysku wiem cos o katarku, wiec życzymy zdrweczka Fiipkowi...

hehheh :cool2::cool2::cool2: ja bylam wczoraj w realu na zabawkach i narazie zakupialm upominek na mikolaja a co do urodzin i gwiazdki nie mam jeszcze zielonego pojecia co wybierzemy:zawstydzona/y: Wreszcie do mnie dotarło że to jest cholernie niesprawiedliwe że w grudniu wypada tyle imprez gdzie trzeba prezenty kupować:-D:-D:-D te nasze dzieci będą za bardzo rozpieszczone tym miesiącem:-D:-D:-Da nasze portwele..........:eek::eek::eek::eek::szok::szok::szok:

oj zgadzam się z Toba Kochana!!!!!

Wczoraj wybrałam się sama do reala w końcu zdecydować się co kupimy Julci i .....mam mega mętlik mi się tam wszystko podobało.....:szok::szok::szok::szok:
a my jeszcze dodatkowo musimy listę prezentów urodzinowych dla Juleczki zrobic:sorry2::sorry2::sorry2:i nie wiem co mamy wybrac...ubranka, zabawki a moze kasę-sama coś Juleczce kupilibysmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam u nas nocka calkiem calkiem, wczoraj nawet udalo sie nam na spacerek wyjść a dzisiaj szaro buro...dzisiaj na szczęście mam wolne od gotowania-jedziemy na obiad do mamy:-D:-D:-D:-D

Buziaczki dla naszej kochanej Karolinki!!!!!
partyq.gif
partyq.gif
partyq.gif
partyq.gif
partyq.gif

Hej dziewczynki chciałabym Wam wszystkim podziękować za wczorajsze życzonka dla Filipka:tak: u nas katarku ciąg dalszy normalnie nie wiem kiedy on się skończy:-(wieczorem po kąpieli jeszcze Filipek mi zwymiotował 3 razy najpierw zaczął się krztusić a potem zwracał:-(:-(pojechalismy do lekarza ale całe szczęście osłuchowo i gardełkowo jest wszystko ok infekcja wirusowa z drug oddechowym dała sie odczyć w jelitkach i to dlatego. Teraz dziecko moje szaleje i całe szczęście powtórki wymiotów już nie było. Ale nadal męczymy sie z katarkiem, jeny na siłę co troche latam z Fridą mąż trzyma Filipka a ja na siłę czyszcze nosek:-(:-(ja troszke podziębiona mąż tez smarkaty i gadło go boli echhhhhhhh
kochana nie martw sie tymi wymiotami, bo u nas jak jest katar to karolinka tez wymiotuje, pediatra mowila ze to przez smarki, ktore sie dostaja do gardziolka i dziecko natychmiast ma odruch wymiotny, my zawsze takie cos mamy pod czas katarku

Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla przekochanej i przesłodkiej Karolinki od cioci, wujka i dziewczynek
(a wyściskam Cię za tydzień:-))​

KAROLINKO, STO LAT :tak::tak:

od teściówki i Bartusia

Zobacz załącznik 180619

Buziaczki dla naszej kochanej Karolinki!!!!!
partyq.gif
partyq.gif
partyq.gif
partyq.gif
partyq.gif
dziękujemy slicznie:tak::tak::tak:

solenizantka spala dzis do 10.00:szok::szok::szok:, wiec dopiero wszyscy jemy sniadanie:tak::tak::tak:
milego dzionka kochane

hey Kochane

A ja nie dawno zwklekłam się z łóżka bo miałam migrene i na ketonalu jechałam ale już jest dobrze.
No i zaczyna mi się chyba @ ale nie będzie trwał długo bo we wtorek zaczynam kolejne opakowanie anty.
Ale wcześniej zrobię dla potwierdzenia test.

A zaraz idziemy do moich rodziców na piechotę chociaż pokrapuje deszczyk ale z cukru nie jesteśmy to damy radę:-)

100 lat dla KAROLINKI!!!!:-)

Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla przekochanej i przesłodkiej Karolinki !!!!

podpinamy się....wszystkiego najsłodszego dla dzisiajeszej kochanej solenizantki Karolinki;*:*:*

prezencik

zdrówka dla Fifiego......bidulek kochany......oby było juz tylko ok :tak::tak::tak::tak:to taki paskudny okres my tez kichamy jak szaleni....:sorry::zawstydzona/y:
pierwsza o 10 :szok::szok::szok:

nocka dosyć dobra, 2 pobudki, więc nie najgorzej.

Miejmy nadzieję że w naszym tesco będzie spory wybór bo już się napaliłam na zakupy :-D
a od jutra dieta kopenhadzka, trochę się boję :sorry:
oj Olciu powodzenia w diecie....przede wszystkim wytrwałosci....ja jaosk jej nie posiadam:p hahaha :-p:sorry: nio i udanych zakupków.....
hehheh :cool2::cool2::cool2: ja bylam wczoraj w realu na zabawkach i narazie zakupialm upominek na mikolaja a co do urodzin i gwiazdki nie mam jeszcze zielonego pojecia co wybierzemy:zawstydzona/y: Wreszcie do mnie dotarło że to jest cholernie niesprawiedliwe że w grudniu wypada tyle imprez gdzie trzeba prezenty kupować:-D:-D:-D te nasze dzieci będą za bardzo rozpieszczone tym miesiącem:-D:-D:-Da nasze portwele..........:eek::eek::eek::eek::szok::szok::szok:
Tygrysku nio właśnie tez o tym myslałam...przede wszystkim o tych portfelach:p hahhah :-D:-D:-D:-D a raczej pustkach które tam zaświecą:p hahaa:-p

A my znowu na odwiedzinach u babci.....we wtorek juz jada do Poznania to baba chce sie nacieszyć wnusią.....wleciałam troszku poczytałam na szczęście dla mnie jest weekend i nie ma tego duzo...... uciekam do małej bo coisk jej tam nie pasuje...:sorry:

Witam niedzielnie
Wszystkiego naj, naj naj dla naszej ślicznej, grzecznej ksieżniczki - Karolinki.

U nas dzisiaj bardzo miły dzionek, rodzinny, rano byliśmy całą ferajną w kościele, potem śniadanko, kawka z mężem, dlugi spacerek po lesie, obiadek :tak: i zanim sie obejrzałam już wieczór i smutno mi bo mąż zaraz znów jedzie, teraz coś tam jeszcze pakuje do auta:-(.

Ollcia, trzymam jutro od ran kciuki za dietkę, wiesz że jutro na śniadanko czeka Cię tylko kawka:sorry:

Kana, super ze babcia nie moze sie wnusią nacieszyć, ale nic dziwnego, widzi ja pierwszy raz na żywo i napewno jest oczarowana.

Dziewczyny z tymi prezentami to mi nawet nie mówcie, my mamy sporą rodzinkę i dla każedego coś kupujemy, a jeszcze 3 dzieci i 5 chrześniaków. A 30 listopada mąz ma imieninki, a Madzia urodzinki;-)

Ale dzisiaj dziwny dzień. Ten Listopad taki depresyjny ale na szczęście szybko zleci.

My bylismy na piechotę u moich rodziców.
Teraz Młoda zasypia a ja kładę się do ciepłego łóżeczka z książeczką i może zaraz sobie zrobie kako a no i czekam na batonika , którego ma przywieźć M.
Jak mam miec okres to tak mi się chce słodkiego , że ho ho.

Miłego Wieczorku Kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry