Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
boję się , że to może byc do wyczerpania co zapasówwłaśnie obawiam się że towar może być wykupiony, ale z drugiej strony promocja trwa do 24 grudnia chyba więc może będą uzupełniać wykupiony towar?
boję się , że to może byc do wyczerpania co zapasów
My też chyba jutro jedziemy, ciekawe czy cos jeszcze będzie z tych promocji dostepne![]()

NIO mADZIU WYPROWADZIALISMY..... NIESTETY...Jak mi Was brakuje i pisania z Wami,tak od razu nie jestem w stanie takich ilości nadrobic.....TESKNO:--
-( mała śpi tam dobrze, mamy ja w turystycznym,to chyba nawet lepije niz u nas.....ale poza tym to tam jest nasz tajsk=onek (amstaf) i nie mozemy jej tak swobodnie puszczac jak tutaj bo on sie jej bardzo boi.....hahaha nio
ale damy rade
Kurcze mamusiu oby te zabki szybko wyszły i Karolcia była juz weoslutak i spokojnitkaa co do tej wagi to nam powiedziała,ze do 12 kg....nio Mari ma 10,8 kg....hahha wiec moze sie zmiescimy
hahah
Podpisnamy sie pod zyczonka wszystkiego naj naj naj:*:*
A no i z tego co pamietam Kokusiu kochana gratuluje pieknych zakupów!!!!!
Nio i witam kochane moje....... wracam na chwilke utęskniona jak nie wiem cohahaha
Nio my u teściowej śpimy....mała szybko sie przyzwyczaiła do babci i dziadka z Kanady...jak bede miała więcej czasu to powrzucam foteczki
Byliśmy dzisiaj u teściowej....juz sie lepiej czuje po tej operacji.....wczoraj Kamil tez u niej siedizła z 2 godzinki.....i lezy na sali z naszej koleżanki z klatki obok mama to przy najmniej sie nie nudzi....
A tak to zabków u nas na razie więcej brak....niby cosik sie tam kluje,ale powoli.....Mari zdrowa, broi, rozrabia.....
Babcia sie nacieszyć malutka nie moze......dzisiaj miała okazje sie nia zajmować troszke dłużej jak nas nie było i dała rade,ale Mari pokaz tez dała swoich możliwości wokalnychhahahah
Oj kochane ściskam Was mocko i postaram sie zagladac jak najczesciej.....
Bozeeeee ja sie od Was uzależniłamhahahaha
![]()

ja tylko na chwilke
bylam dzis wlasnie w tesco i u mnie specjalnego wyboru nie mieli tzn ogolem bylo duzo ale nic z tego co chcialam
i kupilismy wkoncu malemu takiego duzego pieska boksera
cos ostatnio jestem strasznie nerwowa niewiem chyba powinnam miec wlasnie @ i to dlatego bo pare dni temu brzuch mnie bolala a od tamtego czasu jestem strasznie nieznosna najgorsze ze mam tego swiadomosc le i tak krzycze na mojego obyle co
na dodatek maly dopiero mi zasnal a trwalo to dosc dlugo przez to wszystko zjadlam cala paczke ciastek i chyba ide spac bo jestem wykonczona no to posmecilam wam troche i uciekam
dobranoc;-)
.
u nas katarku ciąg dalszy normalnie nie wiem kiedy on się skończy:-(wieczorem po kąpieli jeszcze Filipek mi zwymiotował 3 razy najpierw zaczął się krztusić a potem zwracał:-hehhehNo nieeee, Tygrysica mnie ubiegła![]()
druuuuuga w takim razie![]()

ja bylam wczoraj w realu na zabawkach i narazie zakupialm upominek na mikolaja a co do urodzin i gwiazdki nie mam jeszcze zielonego pojecia co wybierzemy
Wreszcie do mnie dotarło że to jest cholernie niesprawiedliwe że w grudniu wypada tyle imprez gdzie trzeba prezenty kupować

te nasze dzieci będą za bardzo rozpieszczone tym miesiącem

a nasze portwele..........