reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My też chyba jutro jedziemy, ciekawe czy cos jeszcze będzie z tych promocji dostepne :zawstydzona/y:

Agacia nie wiem jak u Was ale u nas jest zabawek mnóstwo i oprocz tych w gazetce jest mnostwo innych, az sama nie wiedzialam na co patrzec a na razie bylam tylko ogladac:-D:-D:-D

NIO mADZIU WYPROWADZIALISMY..... NIESTETY...Jak mi Was brakuje i pisania z Wami,tak od razu nie jestem w stanie takich ilości nadrobic.....TESKNO:-(:-(:-( mała śpi tam dobrze, mamy ja w turystycznym,to chyba nawet lepije niz u nas.....ale poza tym to tam jest nasz tajsk=onek (amstaf) i nie mozemy jej tak swobodnie puszczac jak tutaj bo on sie jej bardzo boi.....hahaha nio :sorry::sorry::sorry: ale damy rade:tak::tak::tak:

Kurcze mamusiu oby te zabki szybko wyszły i Karolcia była juz weoslutak i spokojnitka:) a co do tej wagi to nam powiedziała,ze do 12 kg....nio Mari ma 10,8 kg....hahha wiec moze sie zmiescimy:p hahah:sorry:

Podpisnamy sie pod zyczonka wszystkiego naj naj naj:*:*

A no i z tego co pamietam Kokusiu kochana gratuluje pieknych zakupów!!!!!

Nio i witam kochane moje....... wracam na chwilke utęskniona jak nie wiem co:p hahaha
Nio my u teściowej śpimy....mała szybko sie przyzwyczaiła do babci i dziadka z Kanady...jak bede miała więcej czasu to powrzucam foteczki :tak::tak::tak:
Byliśmy dzisiaj u teściowej....juz sie lepiej czuje po tej operacji.....wczoraj Kamil tez u niej siedizła z 2 godzinki.....i lezy na sali z naszej koleżanki z klatki obok mama to przy najmniej sie nie nudzi....

A tak to zabków u nas na razie więcej brak....niby cosik sie tam kluje,ale powoli.....Mari zdrowa, broi, rozrabia.....
Babcia sie nacieszyć malutka nie moze......dzisiaj miała okazje sie nia zajmować troszke dłużej jak nas nie było i dała rade,ale Mari pokaz tez dała swoich możliwości wokalnych:p hahahah

Oj kochane ściskam Was mocko i postaram sie zagladac jak najczesciej.....

Bozeeeee ja sie od Was uzależniłam:P hahahaha:-D:-D:-D:-D:-D

Kanus my tez tesknimy, wracajcie do nas szybko...najwazniejsze ze mari dobrze spi i nie zauwazyla wiekszej zmiany:tak::tak::tak:

A tak w ogole to witajcie wieczorowa pora....Jula juz spi i mam nadzieje ze nie obudzi sie tak jak wcczoraj....

Buziaczki dla dzisiaj świętujących...

i teraz to nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać:sorry::sorry::sorry::sorry:

witam wieczorkiem:tak: ja tylko na chwilke:sorry: bylam dzis wlasnie w tesco i u mnie specjalnego wyboru nie mieli tzn ogolem bylo duzo ale nic z tego co chcialam:wściekła/y: i kupilismy wkoncu malemu takiego duzego pieska boksera:tak: cos ostatnio jestem strasznie nerwowa niewiem chyba powinnam miec wlasnie @ i to dlatego bo pare dni temu brzuch mnie bolala a od tamtego czasu jestem strasznie nieznosna najgorsze ze mam tego swiadomosc le i tak krzycze na mojego obyle co:sorry: na dodatek maly dopiero mi zasnal a trwalo to dosc dlugo przez to wszystko zjadlam cala paczke ciastek i chyba ide spac bo jestem wykonczona no to posmecilam wam troche i uciekam:-D dobranoc;-)

Witam i ja.
Kana wracaj szybko.
Ja myślę, że zabawek w marketach będzie coraz więcej, więc ze spokojem wszystko się kupi:tak:.

My dzisiaj byliśmy u moich rodziców i jakoś ten dzień mi błyskawicznie przeleciał...

Miłego wieczoru

Hej dziewczynki chciałabym Wam wszystkim podziękować za wczorajsze życzonka dla Filipka:tak: u nas katarku ciąg dalszy normalnie nie wiem kiedy on się skończy:-(wieczorem po kąpieli jeszcze Filipek mi zwymiotował 3 razy najpierw zaczął się krztusić a potem zwracał:-(:-(pojechalismy do lekarza ale całe szczęście osłuchowo i gardełkowo jest wszystko ok infekcja wirusowa z drug oddechowym dała sie odczyć w jelitkach i to dlatego. Teraz dziecko moje szaleje i całe szczęście powtórki wymiotów już nie było. Ale nadal męczymy sie z katarkiem, jeny na siłę co troche latam z Fridą mąż trzyma Filipka a ja na siłę czyszcze nosek:-(:-(ja troszke podziębiona mąż tez smarkaty i gadło go boli echhhhhhhh

pierwsza o 10 :szok::szok::szok:

nocka dosyć dobra, 2 pobudki, więc nie najgorzej.

Miejmy nadzieję że w naszym tesco będzie spory wybór bo już się napaliłam na zakupy :-D
a od jutra dieta kopenhadzka, trochę się boję :sorry:

reklama
No nieeee, Tygrysica mnie ubiegła :crazy:
druuuuuga w takim razie :-p
hehheh :cool2::cool2::cool2: ja bylam wczoraj w realu na zabawkach i narazie zakupialm upominek na mikolaja a co do urodzin i gwiazdki nie mam jeszcze zielonego pojecia co wybierzemy:zawstydzona/y: Wreszcie do mnie dotarło że to jest cholernie niesprawiedliwe że w grudniu wypada tyle imprez gdzie trzeba prezenty kupować:-D:-D:-D te nasze dzieci będą za bardzo rozpieszczone tym miesiącem:-D:-D:-Da nasze portwele..........:eek::eek::eek::eek::szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry