• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanus wracaj do nas szybko...to jednak wyprowadziliscie sie???
NIO mADZIU WYPROWADZIALISMY..... NIESTETY...Jak mi Was brakuje i pisania z Wami,tak od razu nie jestem w stanie takich ilości nadrobic.....TESKNO:-(:-(:-( mała śpi tam dobrze, mamy ja w turystycznym,to chyba nawet lepije niz u nas.....ale poza tym to tam jest nasz tajsk=onek (amstaf) i nie mozemy jej tak swobodnie puszczac jak tutaj bo on sie jej bardzo boi.....hahaha nio :sorry::sorry::sorry: ale damy rade:tak::tak::tak:
witam sie wieczorkiem
bylismy u pediatry i moje dziecko jest zdrowe, a katarek to na te zebiska, no doktor powiedziala ze ida hurtem, bo naliczyla 6 kolejnych:szok::szok::szok::szok::szok:, ja chyba oszaleje:-(
wazymy 9300 i 78 dluga, myslalam ze to za malo, ale doktorka powiedziala ze wage ma ksiazkowa,bo roczne dziecko najwiecej ma wazyc 10 kilo, wiec pewnie jeszcze troszke przytyjemy w ciagu miesiaca i bedzie dobrze
bylismy na zakupkach, ale nic ciekawego nie kupilismy
milgo wieczorku mamuski:tak::tak::tak::tak::tak:
Kurcze mamusiu oby te zabki szybko wyszły i Karolcia była juz weoslutak i spokojnitka:) a co do tej wagi to nam powiedziała,ze do 12 kg....nio Mari ma 10,8 kg....hahha wiec moze sie zmiescimy:p hahah:sorry:
Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najpiękniejszego dla Filipka i Lilianki:tak::-)
Podpisnamy sie pod zyczonka wszystkiego naj naj naj:*:*

A no i z tego co pamietam Kokusiu kochana gratuluje pieknych zakupów!!!!!

Nio i witam kochane moje....... wracam na chwilke utęskniona jak nie wiem co:p hahaha
Nio my u teściowej śpimy....mała szybko sie przyzwyczaiła do babci i dziadka z Kanady...jak bede miała więcej czasu to powrzucam foteczki :tak::tak::tak:
Byliśmy dzisiaj u teściowej....juz sie lepiej czuje po tej operacji.....wczoraj Kamil tez u niej siedizła z 2 godzinki.....i lezy na sali z naszej koleżanki z klatki obok mama to przy najmniej sie nie nudzi....

A tak to zabków u nas na razie więcej brak....niby cosik sie tam kluje,ale powoli.....Mari zdrowa, broi, rozrabia.....
Babcia sie nacieszyć malutka nie moze......dzisiaj miała okazje sie nia zajmować troszke dłużej jak nas nie było i dała rade,ale Mari pokaz tez dała swoich możliwości wokalnych:p hahahah

Oj kochane ściskam Was mocko i postaram sie zagladac jak najczesciej.....

Bozeeeee ja sie od Was uzależniłam:P hahahaha:-D:-D:-D:-D:-D

hey

Ale mnie łebek boliiiiiiiiii:wściekła/y:
Nom wpadłam Was poczytać i pożyczyć 100 LAT SOLENIZANTOM.:-)
A teraz spadam bo jestem padnięta przez dzisiejszą awanture z M.:-(
Ale już z Nim ok;-)

papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry