Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczęściara ;-)oooooo już wrócił![]()
:-)

Gazetki Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.Ollcia Ty chyba przesyłałas te gazetki z tesco ? Mogłas mi przesłac jeszcze raz?![]()
NIO mADZIU WYPROWADZIALISMY..... NIESTETY...Jak mi Was brakuje i pisania z Wami,tak od razu nie jestem w stanie takich ilości nadrobic.....TESKNO:-Kanus wracaj do nas szybko...to jednak wyprowadziliscie sie???

ale damy rade

Kurcze mamusiu oby te zabki szybko wyszły i Karolcia była juz weoslutak i spokojnitkawitam sie wieczorkiem
bylismy u pediatry i moje dziecko jest zdrowe, a katarek to na te zebiska, no doktor powiedziala ze ida hurtem, bo naliczyla 6 kolejnych, ja chyba oszaleje:-(
wazymy 9300 i 78 dluga, myslalam ze to za malo, ale doktorka powiedziala ze wage ma ksiazkowa,bo roczne dziecko najwiecej ma wazyc 10 kilo, wiec pewnie jeszcze troszke przytyjemy w ciagu miesiaca i bedzie dobrze
bylismy na zakupkach, ale nic ciekawego nie kupilismy
milgo wieczorku mamuski![]()

Podpisnamy sie pod zyczonka wszystkiego naj naj naj:*:*Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najpiękniejszego dla Filipka i Lilianki:-)

Ollcia Ty chyba przesyłałas te gazetki z tesco ? Mogłas mi przesłac jeszcze raz?![]()

My też chyba jutro jedziemy, ciekawe czy cos jeszcze będzie z tych promocji dostepneAgaciu, nie było mnie wtedy, ale widzę że Mamusia już pomogła
My jutro do tego Tesco jedziemy, bo w piątek w końcu nam zakupy nie wypaliły... facet od kuchenki zamiast o 15 przyszedł sobie o 17 i siedział do 18, więc nie było już sensu![]()