reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanus wracaj do nas szybko...to jednak wyprowadziliscie sie???
NIO mADZIU WYPROWADZIALISMY..... NIESTETY...Jak mi Was brakuje i pisania z Wami,tak od razu nie jestem w stanie takich ilości nadrobic.....TESKNO:-(:-(:-( mała śpi tam dobrze, mamy ja w turystycznym,to chyba nawet lepije niz u nas.....ale poza tym to tam jest nasz tajsk=onek (amstaf) i nie mozemy jej tak swobodnie puszczac jak tutaj bo on sie jej bardzo boi.....hahaha nio :sorry::sorry::sorry: ale damy rade:tak::tak::tak:
witam sie wieczorkiem
bylismy u pediatry i moje dziecko jest zdrowe, a katarek to na te zebiska, no doktor powiedziala ze ida hurtem, bo naliczyla 6 kolejnych:szok::szok::szok::szok::szok:, ja chyba oszaleje:-(
wazymy 9300 i 78 dluga, myslalam ze to za malo, ale doktorka powiedziala ze wage ma ksiazkowa,bo roczne dziecko najwiecej ma wazyc 10 kilo, wiec pewnie jeszcze troszke przytyjemy w ciagu miesiaca i bedzie dobrze
bylismy na zakupkach, ale nic ciekawego nie kupilismy
milgo wieczorku mamuski:tak::tak::tak::tak::tak:
Kurcze mamusiu oby te zabki szybko wyszły i Karolcia była juz weoslutak i spokojnitka:) a co do tej wagi to nam powiedziała,ze do 12 kg....nio Mari ma 10,8 kg....hahha wiec moze sie zmiescimy:p hahah:sorry:
Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najpiękniejszego dla Filipka i Lilianki:tak::-)
Podpisnamy sie pod zyczonka wszystkiego naj naj naj:*:*

A no i z tego co pamietam Kokusiu kochana gratuluje pieknych zakupów!!!!!

Nio i witam kochane moje....... wracam na chwilke utęskniona jak nie wiem co:p hahaha
Nio my u teściowej śpimy....mała szybko sie przyzwyczaiła do babci i dziadka z Kanady...jak bede miała więcej czasu to powrzucam foteczki :tak::tak::tak:
Byliśmy dzisiaj u teściowej....juz sie lepiej czuje po tej operacji.....wczoraj Kamil tez u niej siedizła z 2 godzinki.....i lezy na sali z naszej koleżanki z klatki obok mama to przy najmniej sie nie nudzi....

A tak to zabków u nas na razie więcej brak....niby cosik sie tam kluje,ale powoli.....Mari zdrowa, broi, rozrabia.....
Babcia sie nacieszyć malutka nie moze......dzisiaj miała okazje sie nia zajmować troszke dłużej jak nas nie było i dała rade,ale Mari pokaz tez dała swoich możliwości wokalnych:p hahahah

Oj kochane ściskam Was mocko i postaram sie zagladac jak najczesciej.....

Bozeeeee ja sie od Was uzależniłam:P hahahaha:-D:-D:-D:-D:-D

hey

Ale mnie łebek boliiiiiiiiii:wściekła/y:
Nom wpadłam Was poczytać i pożyczyć 100 LAT SOLENIZANTOM.:-)
A teraz spadam bo jestem padnięta przez dzisiejszą awanture z M.:-(
Ale już z Nim ok;-)

papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry