mamusia2008
mamusia Karolinki
mamy 4, idzie 5, a ma byc 20

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i troche spokoju mam, Jula husta sie a ja podlogi pomylam, posprzatalam a ta dalej husta sie... 

no no no ciekawe co na to mezowie

mamy 4, idzie 5, a ma byc 20![]()

ma być 20? bo człowiek ma trochę więcej
czyli rozumiem że pozostałe wyrastają w późniejszych latach?
wiem, że głupio się pytam, ale naprawdę nie wiem 

Ja byłam wczoraj ale u nas jesdt malutkie tesco i nic ciekawego z zabawek nie było:-(Mi się podobała taka duża wywrotka ale Marcin zaczoł kręcic nosem że kolejna zawalidroga więc odpuściłam

Moja Ciocia mieszka blisko Gliwic, w Pyskowicachu nas też jest malutkie, ale w Gliwicach jest duże, mamy do tego w Gliwicach 15 min samochodem więc blisko![]()

rozaniec - bedzie bardzo wierzacy i odda sie w zyciu kosciolowi, kieliszek- bedzie hmmmmm mial rozrywkowe zycie;-), ksiazka- bedzie zdolny, kariera naukowa
. a pieniazki to wiadomo co 

Madziu kladziesz przed dzieckiem kieliszek rozaniec ksiazke i pieniazka, to co pierwsze chwyci dziecko przesadzi o jego przeszloscirozaniec - bedzie bardzo wierzacy i odda sie w zyciu kosciolowi, kieliszek- bedzie hmmmmm mial rozrywkowe zycie;-), ksiazka- bedzie zdolny, kariera naukowa
. a pieniazki to wiadomo co
![]()