reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam kochane moje.....

Nadrobic Was po próbuje pozniej jak bede z mała tutaj w domku,teraz wpadłam tylko na chwilke.....jade odebrac dowód a mama wyrobic paszport nowy.....

Tesknie juz za Wami jak nic,ale postaram sie raz na jakis czasik (nie za długi) zaglądać...

Mari wychodzi chyba górna jedyneczka,bo widac pęknięte dziąsełko....wiec moze to jest sprawca tego jej strasznego zachowania...

Oki uciekam kochane.....uściski dla Was i dla wszystkich najdrozszych solenizantów;*:*:*

Witajcie, u nas nocka kiepska, juz sama nie wiem o co chodzi mojemu dziecku..kataru brak, kaszelku tez nie slysze wiec nie wiem co nie pozwala jej spać:sorry::sorry::sorry::confused2::confused2::confused2::confused2:

Na szczescie w dzien troche spokojniej, wczoraj zamontowalismy hustawke :ninja2:i troche spokoju mam, Jula husta sie a ja podlogi pomylam, posprzatalam a ta dalej husta sie...
My w domku w komplecie bo moj P na zwolnieniu, ale to juz wam pisalam:-D:-D:-D

Biedna Karolinka niech te zębole przestną męczyc nasze maluchy!!!!

Zdroweczka dla wszystkich chorowitkow:tak::tak::tak:

Blizniaczku
z gardlem lepiej...polecam Orofar w sprayu działa!!!!

Tygrysek i Mamusia maja wielbicieli cichych:-D:-D:-Dno no no ciekawe co na to mezowie

Kokusia zazdroszcze sloneczka u nas znowu szaro buro:confused2::confused2::confused2:

Kanus wracaj do nas szybko...to jednak wyprowadziliscie sie???

Ja wróce jeszcze do urodzin naszych maluchów...czy znacie tę wróżbę z różancem, kieliszkiem itd.??
Bedzie u Was???

Podpowiedzcie mi o co w niej chodzi i jak to wyglada...ja raz widzialam i szukam w necie cos na jej temat....chyba Cyprysiowa cos wspominala:sorry::sorry::sorry::sorry:

Madziu kladziesz przed dzieckiem kieliszek rozaniec ksiazke i pieniazka, to co pierwsze chwyci dziecko przesadzi o jego przeszlosci:-D rozaniec - bedzie bardzo wierzacy i odda sie w zyciu kosciolowi, kieliszek- bedzie hmmmmm mial rozrywkowe zycie;-), ksiazka- bedzie zdolny, kariera naukowa:sorry:. a pieniazki to wiadomo co :-D:-D:-D

A czy u nas ta wróżba zagości na urodzinach hmmm sama nie wiem

reklama
Madziu kladziesz przed dzieckiem kieliszek rozaniec ksiazke i pieniazka, to co pierwsze chwyci dziecko przesadzi o jego przeszlosci:-D rozaniec - bedzie bardzo wierzacy i odda sie w zyciu kosciolowi, kieliszek- bedzie hmmmmm mial rozrywkowe zycie;-), ksiazka- bedzie zdolny, kariera naukowa:sorry:. a pieniazki to wiadomo co :-D:-D:-D

dzięki Tygrysku, znając Julę pewnie weźmie kieliszek:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry