reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
my mielismy dzis koszmarna noc :no:mały co chwile sie budził a ja taka zmęczona chodziłam do niego doslownie po scianach..jak pijana.
otóż pokoik prawie skończony..jeszcze prosiaczka musze pomalować..ale to w weekend pewnie,bo do niego muszę sama zrobic kolor,łóżko i pościel zamówiona..i czekamy...hihi teraz mały gdzie sie nie obejrzy to jak na haju tak sie jarzy :-D:-D:-D
jak do weekendu katarek nie ustanie to idziemy do lekarza..ale po inhalacjach jest juz ciut lepiej.
marzycielko..to juz roczek loo matko...a ja jak oglądałam film jak Twoja mloda chodzi to sie usmiałam :-) i tak bardzo bym chciała zeby Maks na urodziny wszedł sam :-D
dagulla..tak to juz jest....Ty sie zastanawiasz gdzie ci ludzie się podzieja a urzędnicy maja to w pupce..bo to nie im będą tyłki odmarzać :wściekła/y:

Witamy piątkowo. Całe szczęście juz piątek:tak:jeszcze tylko trzy dni i ten mój chłop wkońcu pójdzie do pracy bo już mam go dosyc ciągle mi się do kompa wpycha:wściekła/y::-D

i my sie witamy
moje dziecko jeszce spi, bo w nocy tak bidulka wyla z bolu, zaciskala te dziasla i po prostu jeczala, jak te dzieciaczki musza sie meczyc:eek::eek::-(
pogoda beeeeeeee, ale mamy weekend wiec :-D:-D:-D:-D:-D
milego dzionka kochane
Biedna Karolinka:-(A może na noc dawaj jej czopka żeby tak nie cierpiała.

Witam i ja.
U nas nocka niezła, choć młody po szpitalu tak się w nas wtula, że ja np dziś spadłam z wyrka:-D.
Miłego dnia
:laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D

Dzisiaj popołudniu wybieramy się do Tesco po zabawki na Mikołaja i pod choinkę dla Bartka :tak: a wcześniej przychodzi gazownik podłączyć nam kuchenkę , bo kupiliśmy nową we wtorek :tak:.
Ja byłam wczoraj ale u nas jesdt malutkie tesco i nic ciekawego z zabawek nie było:-(Mi się podobała taka duża wywrotka ale Marcin zaczoł kręcic nosem że kolejna zawalidroga więc odpuściłam

no wlasnie neich te zeby wylaza, ale jeszce 15 przed nami:szok::szok::szok::-(
mialam wam powiedziec i ciagle zapominam ze mam jakiegos wielbiciela:szok::-Dbo caly czas ktos mi puszcza sygnal z zastrzezonego:shocked2::-p:zawstydzona/y:tylko jaki wtym sens skoro ja go nie widze, eh...jak romantycznie:-)
hm a Andrzej o tym wie:rofl2:;-):-D

U nas dzisiaj pięknie świeci słoneczko więc wkońcu mogłyśmy wyjśc na spacerek a teraz Groszek wkońcu usnoł bo od rana jeszcze nie spała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry