reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale mnie głowa boli :zawstydzona/y:

Znając moje dziecko to pewnie tez weźmie kieliszek :eek:.... albo różaniec, bo jak przechwyci pilota to dziwnym trafem zawsze przełaczy na telewizję religiją i bardzo zaciekawiony jest nią :sorry::-D

aaaa, no bo ja nie wiem jak to jest z tymi zębami :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ma być 20? bo człowiek ma trochę więcej :sorry: czyli rozumiem że pozostałe wyrastają w późniejszych latach? :sorry: wiem, że głupio się pytam, ale naprawdę nie wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no właśnie dokładnie tak:tak:

u nas też jest malutkie, ale w Gliwicach jest duże, mamy do tego w Gliwicach 15 min samochodem więc blisko :tak:
no my do tego małego mamy 35km a większe to tylko w Wawie niestety

Ale mnie głowa boli :zawstydzona/y:

Znając moje dziecko to pewnie tez weźmie kieliszek :eek:.... albo różaniec, bo jak przechwyci pilota to dziwnym trafem zawsze przełaczy na telewizję religiją i bardzo zaciekawiony jest nią :sorry::-D
:-D:-D:laugh2:

A ja dzisiaj mam dzień dobroci dla siebie i już sobie zamówiłam płaszczyk i długi kozaczki a teraz mam zamiar sobie jakąś fajną spódnicę znalezc:tak:

nooo czasami jestem przerażona :szok::-D

Mówię sobie polityk, bisnesmen, lekarz no dobra ale nie ksiądz !!!
Agaciu no wiesz zależy jak na to spojrzysz:-) Mój kuzyn miał byc księdzem ale przed ostatnimi święceniami zrzucił sutannę. A seminarium wyszło mu na dobre bo zdobył super wykształcenie o jakim inaczej mógłby tylko pomarzyc bo 20 lat temu nie było aż tak modne studiowanie zwłaszcza na wsi. Do tego jeszcze rozliczne znajomości i dziś ma siec dobrze porsperujących hoteli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry