tygrysek82
Fanka BB :)
A ja powiem tak znając przeszłość rodziców Filipka mój syn pewnie też by pewnie sięgnął za kieliszekdzięki Tygrysku, znając Julę pewnie weźmie kieliszek![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja powiem tak znając przeszłość rodziców Filipka mój syn pewnie też by pewnie sięgnął za kieliszekdzięki Tygrysku, znając Julę pewnie weźmie kieliszek![]()

A ja powiem tak znając przeszłość rodziców Filipka mój syn pewnie też by pewnie sięgnął za kieliszek![]()

Mati trwam ogląda!!!!!!!!!!!Ale mnie głowa boli
Znając moje dziecko to pewnie tez weźmie kieliszek.... albo różaniec, bo jak przechwyci pilota to dziwnym trafem zawsze przełaczy na telewizję religiją i bardzo zaciekawiony jest nią
![]()

nooo czasami jestem przerażonaMati trwam ogląda!!!!!!!!!!!![]()

no właśnie dokładnie takaaaa, no bo ja nie wiem jak to jest z tymi zębamima być 20? bo człowiek ma trochę więcej
czyli rozumiem że pozostałe wyrastają w późniejszych latach?
wiem, że głupio się pytam, ale naprawdę nie wiem
![]()

no my do tego małego mamy 35km a większe to tylko w Wawie niestetyu nas też jest malutkie, ale w Gliwicach jest duże, mamy do tego w Gliwicach 15 min samochodem więc blisko![]()
Ale mnie głowa boli
Znając moje dziecko to pewnie tez weźmie kieliszek.... albo różaniec, bo jak przechwyci pilota to dziwnym trafem zawsze przełaczy na telewizję religiją i bardzo zaciekawiony jest nią
![]()

dobre!!!!!!!nooo czasami jestem przerażona
Mówię sobie polityk, bisnesmen, lekarz no dobra ale nie ksiądz !!!

no kochana pochwal sie zakupami!!!!!!!!!!;-);-);-)A ja dzisiaj mam dzień dobroci dla siebie i już sobie zamówiłam płaszczyk i długi kozaczki a teraz mam zamiar sobie jakąś fajną spódnicę znalezc![]()
Agaciu no wiesz zależy jak na to spojrzysz:-) Mój kuzyn miał byc księdzem ale przed ostatnimi święceniami zrzucił sutannę. A seminarium wyszło mu na dobre bo zdobył super wykształcenie o jakim inaczej mógłby tylko pomarzyc bo 20 lat temu nie było aż tak modne studiowanie zwłaszcza na wsi. Do tego jeszcze rozliczne znajomości i dziś ma siec dobrze porsperujących hotelinooo czasami jestem przerażona
Mówię sobie polityk, bisnesmen, lekarz no dobra ale nie ksiądz !!!
no kochana pochwal sie zakupami!!!!!!!!!!;-);-);-)