reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kokusia bardzo fajne zakupki:-)

A ja wysłałam M. z Młodą na zakupy i siedzę w domu bo mi się dzisiaj nic nie chce.
Ale za dużo spokoju nie mam bo już 2 telefony miałam ze sklepu czy te soki dla Oli będą dobre:no::-D:-D
Jakby sam nie mógł podjąć decyzji.

Witam mamusie :)
Ja dziś po Dniu Hiszpańskim w naszej szkółce, wszystko się fajnie udało, więc teraz się relaksuję.
Ola - to czekamy na fotki z pokoiki. Pewnie jest cudnie z tymi malunkami!!!
Marzycielka - lepiej, że dzwoni, niż żeby złe kupił :-D

Gratulacje dla wszystkich chodzących dzieciaczków. Moja Hania jeszcze boi się puścić, zaraz ciap na pupcię, dla bezpieczeństwa ;-)Uwielbia za to Jasiowe autka, jeździ nimi po całym pokoju, wydając bardzo sugestywny dźwięk (buuuum buuuum buuum) :-D A ja jej wózek dla lalek na urodziny zamówiłam, trzeba było ciężarówę wybrać :-D

noo to oficjalne fotki skonczonego pokoiku bedą pewnie w przyszły weekend..bo wtedy będzie już łóżeczko :-D właśnie Pan mi napisał maila :-) daje mojemu synowi wszystko i chce jeszcze więcej :tak::-D i myslałam ze bardziej go kochac nie mogę,ale zako****e się jeszcze mocniej przy każdym jego usmiechu:zawstydzona/y::-)

witam sie wieczorkiem
bylismy u pediatry i moje dziecko jest zdrowe, a katarek to na te zebiska, no doktor powiedziala ze ida hurtem, bo naliczyla 6 kolejnych:szok::szok::szok::szok::szok:, ja chyba oszaleje:-(
wazymy 9300 i 78 dluga, myslalam ze to za malo, ale doktorka powiedziala ze wage ma ksiazkowa,bo roczne dziecko najwiecej ma wazyc 10 kilo, wiec pewnie jeszcze troszke przytyjemy w ciagu miesiaca i bedzie dobrze
bylismy na zakupkach, ale nic ciekawego nie kupilismy
milgo wieczorku mamuski:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Pytia, super, ze firma sę rozwija i ze zajecia udane, zyczę zeby płynął za tym strumyk z kasą.

Mamusia, aż 6 ?:szok:, no to nic dziwnego ze Karolcia tak cierpi, ale ważne z zdrowa i rozwija sie książkowo.

Ola, super te rysuneczki i pokój napewno będzie bajkowy.
Ja to chyba będę Madzie trzymała w naszej sypialni do jej osiemnastki, bo mi sie ciągle wydaje ze ona za Mała na swój pokoik, a zresztą tak mi dobrze, jak mam ją blisko.

Agacia, udanych zakupków zabawkowych. Ja zamówiłam dzisiaj ten stoliczek z Fisher price i mała dostanie od Babci na urodzinki.

Co do torebek to tak jak kokusia, chyba trochę odwykłam, wprawdzie noszę, ale jakoś tak z przymusu, a buty też uwielbiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry