reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najpiękniejszego dla Filipka i Lilianki:tak::-)

Podpinamy się i my pod te śliczne życzonka :zawstydzona/y::tak::tak::-):-) wszystkiego najlepszego dzieciaczki :-):-)

Witamy sobotnio :-)

U nas nocka super,:tak: Alan zasnął o 21.30 i spał do 7 zjadł mleczko, teraz się bawi,:-) ale zaraz jeszcze pójdziemy nyny :tak::tak:

Dużo zdrówka dla chorujących skrzatków :-)

reklama
Mamusia, aż 6 ?:szok:, no to nic dziwnego ze Karolcia tak cierpi, ale ważne z zdrowa i rozwija sie książkowo.
no wlasnie az 6 i dzisiaj w nocy o 3 obudila sie z mega placzem, ale jakos usnela potem
Przynajmniej wyjda Wam hurtowo i bedziecie mialy spokoj;-)
Karolinka bardzo ladnie wazy:tak: Ale widzisz mamusiu co pediatra to inna szkola, bo nasz nam z kolei mowila, ze dziecko po ukonczeniu roczku powinno wazyc minimum10kg:tak:
no to juz od dawna wiadomo ze co pediatra to opinia, ale moja mnie nigdy nie zawiodla wiec ufam jej, a tak poza tym to znalazlam u rodzicow ksiazke z 1950 roku i tam tez jest napisane ze roczne dziecko ma wazyc 10 kilo:szok:
no i ciesze sie bardzo ze jest taka kruszynka,i oby taka zawsze drobniutka byla, bo juz ja walcze z nadwaga:-(:-(:-(:-(wiec wiem jakie to trudne i przykre
Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i najpiękniejszego dla Filipka i Lilianki:tak::-)
i my zyczymy 100 latek

a tak pozatym dziendoberek:tak::tak::tak:

Hej!!!!!!!! witamy sobotnio z kubkiem kawusi:-D:-D kurna wczoraj mielismy ogladać ze znajomymi 2012 i okazało sie że ściągneliśmy inną wersję 2012 tzn inny film o tym samym tytule i był takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............:eek::eek::eek::eek:
Wczoraj wieczorkiem poszłam też z Filipkiem do lekarza gdyż tak dziwnie pokasływał:-( dostał syropek wykrztuśny i gdy kupowałam go w aptece kupiłam tez pierwszą normalną z włosiem szczotkę do zebichów Filipkowych:-D:-D:-Djaki on juz wielki ze będzie miał swoją własna osobista szczotkę:-D:-D:-D

Mamusiu ło matko 6 zęboli!!!!!!!! nam wychodziły hurtem 4 i myślałam że oszaleje a tutaj dopiero 6!!!!!!!!!:szok::szok::szok::sorry::sorry:

Wczoraj wieczorkiem poszłam też z Filipkiem do lekarza gdyż tak dziwnie pokasływał:-( dostał syropek wykrztuśny i gdy kupowałam go w aptece kupiłam tez pierwszą normalną z włosiem szczotkę do zebichów Filipkowych:-D:-D:-Djaki on juz wielki ze będzie miał swoją własna osobista szczotkę:-D:-D:-D:sorry:
Natalka dostała swoja prawdziwą szczoteczkę i pastę jak miała dwa zębiska. Teraz to juz sama się codziennie dopomina o mycie ząbków:tak:

sto lat :tak:

Natalka dostała swoja prawdziwą szczoteczkę i pastę jak miała dwa zębiska. Teraz to juz sama się codziennie dopomina o mycie ząbków:tak:

z pastą myjecie? a ja słyszałam że pasty się używa dopiero jak dzieciaczek nauczy się wypluwać

U nas nocka jak na Bartka bardzo dobra, tylko dwie pobudki. Pogoda rewelacyjna :tak: teraz Bartek śpi po baseniku, a ja siedzę z kawusią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry