asiulkaa
Fanka BB :)
Ollciu ja moze troszke glupio odpiszeaaaa, no bo ja nie wiem jak to jest z tymi zębamima być 20? bo człowiek ma trochę więcej
czyli rozumiem że pozostałe wyrastają w późniejszych latach?
wiem, że głupio się pytam, ale naprawdę nie wiem
![]()
Mleczakow, czyli tych pierwszych zebow jest 20, pozniej one wypadaja i na ich miejsce wyrastaja nowe zeby, tzw zeby stale, ktorych mamy 32 sztuki
Agaciu u nas identycznieZnając moje dziecko to pewnie tez weźmie kieliszek.... albo różaniec, bo jak przechwyci pilota to dziwnym trafem zawsze przełaczy na telewizję religiją i bardzo zaciekawiony jest nią
![]()
Filip ja dorwie pilota zawsze dziwnym trafem przelacza na religie tv. Ale kurcze ja nie wiem po kim on taki religijny, bo po rodzicach raczej nie
Zwlaszcza kozaczki mi sie podobaja
I cena bardzo ciekawa
Ja jakos mam obawy przed kupowaniem na allegro
Najpierw musze cos przymierzyc, pomacac tkanine, zeby zdecydowac sie na kupno, a na allegro to jednak niemozliwe
TaniuskieA dzisiaj kupiłam mu buciki w sklepie za 33 zł - kozaczki![]()
Ja teraz cholernie zaluje, ze kupilismy malemy takie drogie buciki, jak zwykle dalam sie mezowi namowic, a tera zaluje
Ale juz i po fakcie
Widze Kochana, ze interes sie rozkrecaWitam mamusie![]()
Ja dziś po Dniu Hiszpańskim w naszej szkółce, wszystko się fajnie udało, więc teraz się relaksuję.
Gratulacje dla wszystkich chodzących dzieciaczków. Moja Hania jeszcze boi się puścić, zaraz ciap na pupcię, dla bezpieczeństwa ;-)Uwielbia za to Jasiowe autka, jeździ nimi po całym pokoju, wydając bardzo sugestywny dźwięk (buuuum buuuum buuum)A ja jej wózek dla lalek na urodziny zamówiłam, trzeba było ciężarówę wybrać
![]()

Jesli chodzi o Hanie to chyba zwykle tak jest, ze dziewczynki majace starszych braci wola sie bawic autkami. U moich znajomych jest mase takich przypadkow

Przynajmniej wyjda Wam hurtowo i bedziecie mialy spokoj;-)witam sie wieczorkiem
bylismy u pediatry i moje dziecko jest zdrowe, a katarek to na te zebiska, no doktor powiedziala ze ida hurtem, bo naliczyla 6 kolejnych, ja chyba oszaleje:-(
wazymy 9300 i 78 dluga, myslalam ze to za malo, ale doktorka powiedziala ze wage ma ksiazkowa,bo roczne dziecko najwiecej ma wazyc 10 kilo, wiec pewnie jeszcze troszke przytyjemy w ciagu miesiaca i bedzie dobrze
bylismy na zakupkach, ale nic ciekawego nie kupilismy
milgo wieczorku mamuski![]()
Karolinka bardzo ladnie wazy
Ale widzisz mamusiu co pediatra to inna szkola, bo nasz nam z kolei mowila, ze dziecko po ukonczeniu roczku powinno wazyc minimum10kg

nooo, prawie samotna, bo jeden mały misiaczek już słodko nyna w naszym łóżku ;-)