reklama

Grudniowe mamusie 2008

aaaa, no bo ja nie wiem jak to jest z tymi zębami :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ma być 20? bo człowiek ma trochę więcej :sorry: czyli rozumiem że pozostałe wyrastają w późniejszych latach? :sorry: wiem, że głupio się pytam, ale naprawdę nie wiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ollciu ja moze troszke glupio odpisze:sorry: Mleczakow, czyli tych pierwszych zebow jest 20, pozniej one wypadaja i na ich miejsce wyrastaja nowe zeby, tzw zeby stale, ktorych mamy 32 sztuki:tak:
Znając moje dziecko to pewnie tez weźmie kieliszek :eek:.... albo różaniec, bo jak przechwyci pilota to dziwnym trafem zawsze przełaczy na telewizję religiją i bardzo zaciekawiony jest nią :sorry::-D
Agaciu u nas identycznie:-D Filip ja dorwie pilota zawsze dziwnym trafem przelacza na religie tv. Ale kurcze ja nie wiem po kim on taki religijny, bo po rodzicach raczej nie:no:
Zwlaszcza kozaczki mi sie podobaja:tak: I cena bardzo ciekawa:tak: Ja jakos mam obawy przed kupowaniem na allegro:sorry: Najpierw musze cos przymierzyc, pomacac tkanine, zeby zdecydowac sie na kupno, a na allegro to jednak niemozliwe:no:
A dzisiaj kupiłam mu buciki w sklepie za 33 zł - kozaczki :tak:
Taniuskie:tak: Ja teraz cholernie zaluje, ze kupilismy malemy takie drogie buciki, jak zwykle dalam sie mezowi namowic, a tera zaluje:eek: Ale juz i po fakcie:sorry:
Witam mamusie :)
Ja dziś po Dniu Hiszpańskim w naszej szkółce, wszystko się fajnie udało, więc teraz się relaksuję.

Gratulacje dla wszystkich chodzących dzieciaczków. Moja Hania jeszcze boi się puścić, zaraz ciap na pupcię, dla bezpieczeństwa ;-)Uwielbia za to Jasiowe autka, jeździ nimi po całym pokoju, wydając bardzo sugestywny dźwięk (buuuum buuuum buuum) :-D A ja jej wózek dla lalek na urodziny zamówiłam, trzeba było ciężarówę wybrać :-D
Widze Kochana, ze interes sie rozkreca:tak:
Jesli chodzi o Hanie to chyba zwykle tak jest, ze dziewczynki majace starszych braci wola sie bawic autkami. U moich znajomych jest mase takich przypadkow:tak:
witam sie wieczorkiem
bylismy u pediatry i moje dziecko jest zdrowe, a katarek to na te zebiska, no doktor powiedziala ze ida hurtem, bo naliczyla 6 kolejnych:szok::szok::szok::szok::szok:, ja chyba oszaleje:-(
wazymy 9300 i 78 dluga, myslalam ze to za malo, ale doktorka powiedziala ze wage ma ksiazkowa,bo roczne dziecko najwiecej ma wazyc 10 kilo, wiec pewnie jeszcze troszke przytyjemy w ciagu miesiaca i bedzie dobrze
bylismy na zakupkach, ale nic ciekawego nie kupilismy
milgo wieczorku mamuski:tak::tak::tak::tak::tak:
Przynajmniej wyjda Wam hurtowo i bedziecie mialy spokoj;-)
Karolinka bardzo ladnie wazy:tak: Ale widzisz mamusiu co pediatra to inna szkola, bo nasz nam z kolei mowila, ze dziecko po ukonczeniu roczku powinno wazyc minimum10kg:tak:

reklama
Kurcze dziewczynki wcielo mi poczatek posta:szok:
Ladnie sie z wami przywitalam, naskrobalam pare slow i mi wcielo. wybaczcie, ale nie chce mi sie pisac od nowa, wiec tylko ladnie sie przywitam. Dobry wieczor;-)

Moja Ciocia mieszka blisko Gliwic, w Pyskowicach:tak:
Własnie dzwoniłam do niej i bardzo mi smutno, bo nie umiem jej pocieszyc, Wujek był bardzo dobrym czlowiekiem byli jak jednosc i nie umie teraz bez niego życ:-(

wiem gdzie są Pyskowice, nawet mam tam kilku znajomych :tak:

a cioci Twojej bardzo mi szkoda :-( tym bardziej, że jak piszesz byli dobraną parą... to tak jakby część jej odeszła :-(

super zakupy, a cena naprawdę rewelacyjna :tak:

Gratulacje dla wszystkich chodzących dzieciaczków. Moja Hania jeszcze boi się puścić, zaraz ciap na pupcię, dla bezpieczeństwa ;-)Uwielbia za to Jasiowe autka, jeździ nimi po całym pokoju, wydając bardzo sugestywny dźwięk (buuuum buuuum buuum) :-D A ja jej wózek dla lalek na urodziny zamówiłam, trzeba było ciężarówę wybrać :-D

ja jak byłam mała to też uwielbiałam samochody, klocki lego i takie tam, lalki mogły dla mnie nie istnieć :-p

witam sie wieczorkiem
bylismy u pediatry i moje dziecko jest zdrowe, a katarek to na te zebiska, no doktor powiedziala ze ida hurtem, bo naliczyla 6 kolejnych:szok::szok::szok::szok::szok:, ja chyba oszaleje:-(
wazymy 9300 i 78 dluga, myslalam ze to za malo, ale doktorka powiedziala ze wage ma ksiazkowa,bo roczne dziecko najwiecej ma wazyc 10 kilo, wiec pewnie jeszcze troszke przytyjemy w ciagu miesiaca i bedzie dobrze

6 ząbków :szok:
a co do wagi to jak to najwięcej 10 kg? ja już nie pamiętam kiedy my osiągnęliśmy 10kg, hahah ;-):-D

Ollciu ja moze troszke glupio odpisze:sorry: Mleczakow, czyli tych pierwszych zebow jest 20, pozniej one wypadaja i na ich miejsce wyrastaja nowe zeby, tzw zeby stale, ktorych mamy 32 sztuki:tak:

hahahah, no wiesz, ja wiem o tym że mleczaki wypadają i wyrastają zęby stałe :sorry: aż taka głupia nie jestem :sorry:
po prostu nie wiedziałam jaka jest liczba mleczaków...:sorry:

hahahah, no wiesz, ja wiem o tym że mleczaki wypadają i wyrastają zęby stałe :sorry: aż taka głupia nie jestem :sorry:
po prostu nie wiedziałam jaka jest liczba mleczaków...:sorry:
Ollciu ja absolutnie nie mialam na mysli tego, ze glupia jestes:no: Po prsotu jakos tak dziwnie odczytalam ten post, dlatego sama napisalam, ze glupio odpowiem, bo tak sobie pomyslalam: "kurcze ollcia na pewno miala na mysli co innego, ale napisze od poaczatku do konca jak to jest z tymi zebami". W kazdym badz razie jesli cie jakos urazilam to przepraszam, nie mialam tego na celu:tak: I przeciez wiem, ze madra z Ciebie kobitka;-)

Ollciu ja absolutnie nie mialam na mysli tego, ze glupia jestes:no: Po prsotu jakos tak dziwnie odczytalam ten post, dlatego sama napisalam, ze glupio odpowiem, bo tak sobie pomyslalam: "kurcze ollcia na pewno miala na mysli co innego, ale napisze od poaczatku do konca jak to jest z tymi zebami". W kazdym badz razie jesli cie jakos urazilam to przepraszam, nie mialam tego na celu:tak: I przeciez wiem, ze madra z Ciebie kobitka;-)

kochana, ja sobie żartowałam przecież ;-) absolutnie mnie nie uraziłaś :tak: nie jestem taka delikatna ;-) nie masz za co przepraszać.

idę spać, bo o 6:45 pobudka - basen jak co sobotę.
Nocka samotna, bo mężuś poszedł na noc do pracy :confused2: nooo, prawie samotna, bo jeden mały misiaczek już słodko nyna w naszym łóżku ;-):-D

dobranoc :-)

idę spać, bo o 6:45 pobudka - basen jak co sobotę.
Nocka samotna, bo mężuś poszedł na noc do pracy :confused2: nooo, prawie samotna, bo jeden mały misiaczek już słodko nyna w naszym łóżku ;-):-D

dobranoc :-)
Ja tez zmykam do lozeczka.
A co do samotnej nocki z dwojga zlego chyba lepiej, zeby starszego misiaczka nie bylo obok Ciebie;-) Udanego baseniku jutro:tak:
DOBRANOC

To ja dzisiaj gaszę światlo...Jula dzisiaj poszalała, poszla spac ok.21 a o 22.30 byla wyspana i dopiero niedawno padla:szok::szok::szok::szok:wiec ja tez zmykam bo nie wiadmo jak dlugo pospi:sorry::sorry::sorry::sorry:

dobranoc!!!!

No to ja zapalam światło:tak:Witajcie sobotnio:tak:Ja juz od godziny na nogach bo strasznie mnie kaszel zaczoł dusic i nie chiałam budzic dzieciaków więc uciekłam przed komp0a do drugiego pokoju

A ja wysłałam M. z Młodą na zakupy i siedzę w domu bo mi się dzisiaj nic nie chce.
Ale za dużo spokoju nie mam bo już 2 telefony miałam ze sklepu czy te soki dla Oli będą dobre:no::-D:-D
Jakby sam nie mógł podjąć decyzji.
Mój sam to bardzo często robi zakupy ale jak bym go chciała samego z chociaż jednym dzieckiem do sklepu posłac to by mnie chyba wyśmiał:no:

witam sie wieczorkiem
Super że Karolinka zdrowa:tak:

Zwlaszcza kozaczki mi sie podobaja:tak: I cena bardzo ciekawa:tak: Ja jakos mam obawy przed kupowaniem na allegro:sorry: Najpierw musze cos przymierzyc, pomacac tkanine, zeby zdecydowac sie na kupno, a na allegro to jednak niemozliwe:no:
A jak mam wybierac między zakupami z dziewczynami a przez allegro to wolę to drugie:-D No i najlepiej jest kupowac od jakiegoś sklepu to wtedy jest możliwoś wymiany:tak:

ja jak byłam mała to też uwielbiałam samochody, klocki lego i takie tam, lalki mogły dla mnie nie istnieć
To zupełnie jak moja Martynka:tak:lalki zaczęły ją interesowac dopiero jak miała trzy lata a tak to tylko klocki,samochody i narzędzia:-D

Aj wogóle dziękuję dziewczynki za wszystkie miłe słowa dotyczące moich zakupów. Mam nadzieję że na żywo też mi się będą tak bardzo podobac jak teraz:tak:

Miłego dnia śpiochy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry