reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam:tak: u nas z katarkiem poprawa tzn dzis juz Fifi przespał cała nocke obudził sie tylko przed 7 na mleczko i do 8 pokimał:tak::tak:( ale dwie poprzednie noce były straszne gdyz biedak nie mógł oddychac przez zapchany nosek:-() mnie dziś cos gardło zaczyna pobolewac a mężowy dostał katarku:eek:ale z nas mięczaki aby sie od dziecka zarazić:-D:-D:-D

ok czas na kawkę:-p

reklama
i my sie witamy
moje dziecko jeszce spi, bo w nocy tak bidulka wyla z bolu, zaciskala te dziasla i po prostu jeczala, jak te dzieciaczki musza sie meczyc:eek::eek::-(
pogoda beeeeeeee, ale mamy weekend wiec :-D:-D:-D:-D:-D
milego dzionka kochane

hey

My wstałyśm o 8 oczywiście nocka z pobudkami ale tylko 2;-)
Teraz Oli urzęduje i zalicza upadki bo włazi tam gdzie nie można:wściekła/y:
Muszę później z nią lecie do Apteki aby babki zrobiły ten preparat na pleśniawki bo strasznie już to wygląda a tylko w jednej aptece to mogą zrobić.
Więc spacerek murowany.
Wogóle to się ciesze bo już weekend i tyle czasu spędzimy we troje a no i jutro się wyśpie a M. zajmie się Bzdziągwą.

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów.

mamusia współczuje:-(

A ja rok temu o tej porze nawet nie myślałam , że w Niedziele trafię do Szpitala a 2 dni póżniej urodzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja.
U nas nocka niezła, choć młody po szpitalu tak się w nas wtula, że ja np dziś spadłam z wyrka:-D. A w łóżeczku tak żałośnie chlipie, że nie mam serca go tam zostawiać.

My dziś ruszamy na zakupy:-D i normalnie trzęsę się z radości!

Miłego dnia

dzień dobry :-)

u nas nocka nie najgorsza, choć bywało lepiej.

Dzisiaj popołudniu wybieramy się do Tesco po zabawki na Mikołaja i pod choinkę dla Bartka :tak: a wcześniej przychodzi gazownik podłączyć nam kuchenkę , bo kupiliśmy nową we wtorek :tak:

Zapominajka, udanych zakupów :tak:

Marzycielko, Bartek też najbardziej lubi te miejsca i rzeczy, których nie wolno :sorry:

Mamusia, biedna Karolinka :-( widzę że Bartuś też cierpi , czasami nie wie co do buzi wsadzić żeby mu ulżyło :-(

Tygrysku, dobrze że katarek zaczyna się poddawać :tak:

Agaciu, nie wyglądasz na przesądną ;-) a może to będzie szczęśliwa trzynastka?

Ola, zdrówka dla Maksia.

Hej

Zapominkajo, Olciu udanych zakupków, oby jak najwiecęj promocji było;-)

Madzienko, super, ze operacja na nfz, zawsze to kasa w kieszeni i życzę żeby poszło szybko, sprawnie, bezboleśnie. A jak tam Twoje gardełko?
Mnie tez coś wieczorkiem zaczynało drapa, ale wypiłam herbatkę z cytryną i miodem i dzisiaj ok.

Mamusia, biedna Karolinka:-(

Agaciu, specjalne gratulacje dla Zięciunia za pierwsze samodzielne kroczki i super że jest taki przezorny i zamiast spasc to siada.

Ja wczoraj po pracy zawinęłam do mnie moją babcię i robiła mi pierogi i obiadek mam już gotowy:-)
W czasie gotowania skończył mi się gaz w butli:wściekła/y: i już mysląłm że nie ugotuję, ale wezwałam mojego tatę z odsieczą i mam i pierogi i gaz

Witacie trzynastego w piątek :eek:

Buuuu ja jestem bardzo przesądna i boję się tego dnia :zawstydzona/y:

Mały dzisiaj obudził się o 3:30 na butelkę i nie spał do 4:30 - nie chciało mu się.
Wstalismy o 8:00.

My drugi dzien bez taty.
ja wlasciwie przesadna nie jestem ae jednak jak coc sie dzieje to wtedy na cos zwalam p.piatek 13 i takie tam:-D
Witam:tak: u nas z katarkiem poprawa tzn dzis juz Fifi przespał cała nocke obudził sie tylko przed 7 na mleczko i do 8 pokimał:tak::tak:( ale dwie poprzednie noce były straszne gdyz biedak nie mógł oddychac przez zapchany nosek:-() mnie dziś cos gardło zaczyna pobolewac a mężowy dostał katarku:eek:ale z nas mięczaki aby sie od dziecka zarazić:-D:-D:-D

ok czas na kawkę:-p
super ze juz lepiej z katarkiem u nass tak sobie maly w nocy sie budzil czesto na picie o prze buzke oddychal ale od rana nie najgorzej bo juz nam tak nie cieknie ale jeszcze przez buzke maly oddycha:sorry:
i my sie witamy
moje dziecko jeszce spi, bo w nocy tak bidulka wyla z bolu, zaciskala te dziasla i po prostu jeczala, jak te dzieciaczki musza sie meczyc:eek::eek::-(
pogoda beeeeeeee, ale mamy weekend wiec :-D:-D:-D:-D:-D
milego dzionka kochane

biedna Karolcia niech te zeby szybko wylaza:tak:

Zapominajka Olcia udanych zakupow:tak:

ja od rana wzielam sie za sprzatanie jeszcze mi łazienka zostala ale juz mi sie nie chce :-D:sorry:

reklama
no wlasnie neich te zeby wylaza, ale jeszce 15 przed nami:szok::szok::szok::-(
mialam wam powiedziec i ciagle zapominam ze mam jakiegos wielbiciela:szok::-Dbo caly czas ktos mi puszcza sygnal z zastrzezonego:shocked2::-p:zawstydzona/y:tylko jaki wtym sens skoro ja go nie widze, eh...jak romantycznie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry