reklama

Grudniowe mamusie 2008

aaa, kupiliśmy Bartkowi prezent na mikołaja i pod choinkę, został nam jeszcze prezent urodzinowy do kupienia.

dobra, uciekam bo mi mąż smęci że mieliśmy film oglądać a ja na kompie siedzę :sorry:

reklama
aaa, kupiliśmy Bartkowi prezent na mikołaja i pod choinkę, został nam jeszcze prezent urodzinowy do kupienia.

dobra, uciekam bo mi mąż smęci że mieliśmy film oglądać a ja na kompie siedzę :sorry:

Olcia
pochwal sie co kupiliscie....

Blizniaczku
z tym grudniem i prezentami to u nas podobnie, nie dość że na gwiazdke kupujemy wszystkim prezenty, dwie Wigilie to i prezenty x2, to jeszcze w grudniu uroczystości...30 listopada imieniny mojego taty, 3 grudnia moje urodziny, 6-Mikołaj, 9-imieniny teścia; 10-urodziny Juleczki, 24-imieniny mojej siostrzyczki i oczywiscie Gwiazdka...nie wiem jak nasz portfel to wytrzyma....:sorry::sorry::sorry:

Na dodatek wszyscy nas pytaja co kupić Julci a ja sama nie wiem co mam im mowic:eek::eek::eek::eek:

hey

My od 7 łazimi ale jakoś niemrawo bo się nie wyspałyśmy.
Wogóle to zaczynam sprzątać bo w czwartek impreza i chata musi jakoś wyglądać.

Miłego Dnia;-)

Karolinko wszystkiego najlepszego !!!!!
dziekujemy

Blizniaczku
z tym grudniem i prezentami to u nas podobnie, nie dość że na gwiazdke kupujemy wszystkim prezenty, dwie Wigilie to i prezenty x2, to jeszcze w grudniu uroczystości...30 listopada imieniny mojego taty, 3 grudnia moje urodziny, 6-Mikołaj, 9-imieniny teścia; 10-urodziny Juleczki, 24-imieniny mojej siostrzyczki i oczywiscie Gwiazdka...nie wiem jak nasz portfel to wytrzyma....:sorry::sorry::sorry:
no ty mamy podobnie
zaczynamy od imienin mojego meza--30listopada, 6-Mikolaj,10 grudnia-moje urodziny, 15-Karolinka, 19 grudnia-ukrainski Mikolaj, 2 razy Wigilia czyli 2 razy prezenty, bo my rowniez robimy wszystkim prezenty, no i juz 14 stycznia urodziny mojej mamy, wiec u nas la finito dopiero 14 stycznia:tak::tak::tak::tak:

dziendoberek mamuśki:-D:-D:-D:-D

100 latek dla Patusi

witam :tak:

chcialam was nadrobic ale niemam zbytnio jak bo maly jst okropnie marudny u nas kataru ciag dalszy w dodatku wczoraj jakmuwybieraam to poszlo racem z krwiai juzmu nie wybieram tylko husteczkmi co nawet maly bardziej sobie pozwala wczoraj bylismy u mojej babci na urodzinach a tam okropnie goraco maly na krotkim a itak caly czas mokry i okropnie marudny o 18 poszedl spac no i jak wrocilismy to do 22 sie z nim meczylam:sorry: no nic lece o mojego maruderka jak pojdzie spac to do was zajrze;-)

Dzień dobry :-)

Nocka jak dla mnie bardzo dobra, tylko jedna pobudka :tak:

Olcia pochwal sie co kupiliscie....

tak jak planowaliśmy ;-) na mikołaja klocki drewniane - taki zestaw 100sztuk, a pod choinkę garnuszek na klocuszek. Było tyle fajnych zabawek że szok, musiałabym mieć tam 1000zł :-D a prezent na roczek chyba zamówimy na allegro.

a ja myślałam że my mamy duzo imprez w grudniu, bo mikołaj, świeta, urodziny Bartka i urodziny Olka, ale w porównaniu do Was to pikuś :-D

PATUSIU, STO LAT :tak:

reklama
Dzień dobry:-)

Nie zaglądałam do Was ostatnio,bo od tygodnia choruję i nie mogę się wyleczyć,a w niedzielę urodzinki...

Mogę Wam się w końcu pochwalić,że od paru dni Fabian już całkowicie chodzi sam:tak: Nawet biega:-)

Jak dam radę poczytać co u Was to jeszcze coś skrobnę.

Miłego dzionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry