Madzienka
Mama Julci i Lenki
Witajcie my juz po zakupach...idziemy w sobote na imieniny i na nowe mieszkanie wiec trzeba bylo cos kupic....
Po poludniu idziemy do lekarza na kontrole z Jula, mam nadzieje ze wszytko jest juz ok....
Blizniaczku przekopiowalam ze strony klubu

AEROSPINNING
AEROSPINNING TO REWELACYJNE ODCHUDZANIE !!!
AEROSPINNING TO UTRATA OK. 600 KAL. W CIĄGU 45 MIN. !!!
Aerobowy trening na rowerze stacjonarnym w rytm muzyki (dobranej do charakteru oraz intensywności zajęć) przy zastosowaniu różnych technik,jazda w terenie, wspinaczka, jogging czy sprint. Spinning w naszym klubie jest prowadzony w wyjątkowy sposób, pozwalający wzmocnić wszystkie partie mięśni ciała. W czasie sesji trwającej 50 min wykonuje się ćwiczenia wzmacniające i rozciagające mięśnie klatki piersiowej, pleców, nóg, ramion, pomaga spalić olbrzymie ilości kalorii. Dodatkowo wzmacnia układ kostny (profilaktyka osteoporozy)
Tygrysku zdroweczka dla Filipka!!!!!
Po poludniu idziemy do lekarza na kontrole z Jula, mam nadzieje ze wszytko jest juz ok....
Madzienka, gratuluję silnej woli, a jakbyś jeszcze napisała co to takiego ten spining to bym była wdzięczna, bo ciemna jestem i w pierwszej chwili pomyslalam o
Blizniaczku przekopiowalam ze strony klubu

AEROSPINNING
AEROSPINNING TO REWELACYJNE ODCHUDZANIE !!!
AEROSPINNING TO UTRATA OK. 600 KAL. W CIĄGU 45 MIN. !!!
Aerobowy trening na rowerze stacjonarnym w rytm muzyki (dobranej do charakteru oraz intensywności zajęć) przy zastosowaniu różnych technik,jazda w terenie, wspinaczka, jogging czy sprint. Spinning w naszym klubie jest prowadzony w wyjątkowy sposób, pozwalający wzmocnić wszystkie partie mięśni ciała. W czasie sesji trwającej 50 min wykonuje się ćwiczenia wzmacniające i rozciagające mięśnie klatki piersiowej, pleców, nóg, ramion, pomaga spalić olbrzymie ilości kalorii. Dodatkowo wzmacnia układ kostny (profilaktyka osteoporozy)
Tygrysku zdroweczka dla Filipka!!!!!

SUPER.....
na czterech oczywiscie ale jak mu to sprawnie idzie
mężuś pojechał do mamy po swój stary stacjonarny ( tam trzymamy z braku miejsca ), mam nadzieję że wszystko bedzie działało i nie zostanę odcięta od świata...