• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kacper dzis znowu byl okropnie marudny przez ten katar mezowy przed chwila przyniusł mu miskopty pierwszy raz dostal bo zawsze kasy mi bylo zal:zawstydzona/y: i normalnie jakbym dziecka nie miala tylko cos co jakis czas wola am:-D

reklama
Agaciu, gratulacje dla Matiego, może na roczek swam wkroczy:sorry:.

Moja jest w miarę grzeczna i myślę, ze posiedzi, ale chyba nawet jak dziecko jest ruchliwe, a coś je zainteresuje, to myślę że też posiedzi i sie chwilke pobawi.

Dagulla, szybkiego odpędzenia katarku życzę. Ale mąż trafił w smak Kacperka, a mamusi było szkoda:crazy::-D

Ale u nas sie pogoda zrobiła, porażka, tak wieje strasznie i leje brrrrrrr

Ostatnia edycja:
Ja zaraz będę się relaksowała z martini:-D:tak::-D.

No z moim brzdącem jest o tyle ciekawa sprawa, że jedynie klamerki zajmują go na chwilę dłużej, a tak... raczej nic. Wysiedziałby w tym krzesełku gdybym ja była obok i go zabawiała, bo muzyczka to za mało.

Nom cofnęłam się na forum do 19.11.08 roku i przypomniałam sobie wszystko.
Jak zaczęłyśmy sie po kolei rozsypywać i jak każda z Nas przeżywała:-D:-D
Aż mi się płakać chce ze wzruszenia.

Ehh dziewczyny zżyłam się z Wami okropnie!!!!!;-):-D:-D:-D
Normalnie Kocham Was no!:-D

dziękujemy wszystkim za życzonka i równiez zyczymy dzisiejszym solenizantom 100lat i zdrowka:-)..u nas to już 11 miesiąc a u niektórych za kilka dni będzie już roczek :-D ale ten czas leci
zostawiłam wam coś :ninja2:
jestem strasznie padnięta więc uciekam się położyc
miłego wieczorku wszystkim

reklama
Ja tez ostatnio podczytuje co robilysmy rok temu:tak::tak::tak:

Zdroweczka dla chorowitków;-)

Ja wlasnie dostalam maila ze streetcomu, że jutro wysylaja do mnie flaszke:-D:-D:-Doj w weekend będzie sie dzialo:-p:-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry