reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kacper dzis znowu byl okropnie marudny przez ten katar mezowy przed chwila przyniusł mu miskopty pierwszy raz dostal bo zawsze kasy mi bylo zal:zawstydzona/y: i normalnie jakbym dziecka nie miala tylko cos co jakis czas wola am:-D

reklama
Agaciu, gratulacje dla Matiego, może na roczek swam wkroczy:sorry:.

Moja jest w miarę grzeczna i myślę, ze posiedzi, ale chyba nawet jak dziecko jest ruchliwe, a coś je zainteresuje, to myślę że też posiedzi i sie chwilke pobawi.

Dagulla, szybkiego odpędzenia katarku życzę. Ale mąż trafił w smak Kacperka, a mamusi było szkoda:crazy::-D

Ale u nas sie pogoda zrobiła, porażka, tak wieje strasznie i leje brrrrrrr

Ostatnia edycja:
Ja zaraz będę się relaksowała z martini:-D:tak::-D.

No z moim brzdącem jest o tyle ciekawa sprawa, że jedynie klamerki zajmują go na chwilę dłużej, a tak... raczej nic. Wysiedziałby w tym krzesełku gdybym ja była obok i go zabawiała, bo muzyczka to za mało.

Nom cofnęłam się na forum do 19.11.08 roku i przypomniałam sobie wszystko.
Jak zaczęłyśmy sie po kolei rozsypywać i jak każda z Nas przeżywała:-D:-D
Aż mi się płakać chce ze wzruszenia.

Ehh dziewczyny zżyłam się z Wami okropnie!!!!!;-):-D:-D:-D
Normalnie Kocham Was no!:-D

dziękujemy wszystkim za życzonka i równiez zyczymy dzisiejszym solenizantom 100lat i zdrowka:-)..u nas to już 11 miesiąc a u niektórych za kilka dni będzie już roczek :-D ale ten czas leci
zostawiłam wam coś :ninja2:
jestem strasznie padnięta więc uciekam się położyc
miłego wieczorku wszystkim

reklama
Ja tez ostatnio podczytuje co robilysmy rok temu:tak::tak::tak:

Zdroweczka dla chorowitków;-)

Ja wlasnie dostalam maila ze streetcomu, że jutro wysylaja do mnie flaszke:-D:-D:-Doj w weekend będzie sie dzialo:-p:-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry