reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny, jakiego mam kompa :szok:
nasz laptop jest już w serwisie i Olek przywiózł swojego starego... jest hmm... jakiś taki rozklekotany i trochę muli :szok::confused2:
ale lepszy taki niż żaden.

OLIWCIU, z okazji pierwszych urodzinek wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na buziaku i samych super zabawek

Gabrysiu, Igorku, wszystkiego naj, naj.

Dagula, Agacia, chyba przeszło od Was na mnie, wszysykie zęby mam poleczpne, a od wczoraj tak mnie jeden napiernicza, mam nadzieję ze mi przejdzie

OLIWCIU, z okazji pierwszych urodzinek wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na buziaku i samych super zabawek

Gabrysiu, Igorku, wszystkiego naj, naj.

Dagula, Agacia, chyba przeszło od Was na mnie, wszysykie zęby mam poleczpne, a od wczoraj tak mnie jeden napiernicza, mam nadzieję ze mi przejdzie

oj wspołczuje mnie naszczescie juz dawno zab nie bolał no statnio po wizyci troche ale tak to profilaktycznie co jakis czas do dentysty chodze ale zawsze mam cos do leczenia bo mam strasznie slabe zeby:no: a dzis nici bo dentystka chora i przelozyli mi wiyte na przyszly tydzien a juz myslalm ze bede miala spokoj:rofl2:

ide sobie zrobic kawe i jakies ciastka otworzyc:-p

reklama
oj wspołczuje mnie naszczescie juz dawno zab nie bolał no statnio po wizyci troche ale tak to profilaktycznie co jakis czas do dentysty chodze ale zawsze mam cos do leczenia bo mam strasznie slabe zeby:no: a dzis nici bo dentystka chora i przelozyli mi wiyte na przyszly tydzien a juz myslalm ze bede miala spokoj:rofl2:

ide sobie zrobic kawe i jakies ciastka otworzyc:-p
Smacznego

Ja tez mam niestety słabe zęby, ale była z miesiac temu i wszystkie były ok, teraz boli mnie tak jakby pod plombą, chyba cos sie zaczyna tam robic:wściekła/y::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry