reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nio to teraz nadrabiam:)

Ja tez ostatnio podczytuje co robilysmy rok temu:tak::tak::tak:

Zdroweczka dla chorowitków;-)

Ja wlasnie dostalam maila ze streetcomu, że jutro wysylaja do mnie flaszke:-D:-D:-Doj w weekend będzie sie dzialo:-p:-p:-p:-p
nio bedzie bedzie:) hahhahah moze jakis braciszek dla Julci:p hahaha
Aaaa i mam wieści od naszej kochanej Yoki...przede wszystkim dostalam zadanie uściskać Agacie i kanusie z okazji zaobrączkowania:-D:-D:-D
poza tym nasza mała Oli "biega ja perszing:)teraz to każdy kąt jej:)"-tak napisala Asia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Pozdrawia Was wszystkie i bardzo zaluje ze nie ma czasu do nas zagladac regularnie
oj pozdrówkaj ja też i bardzo dziekujmey za usciski.....nio to brawo dla małej zdolniachy!!!!!
Kochane cioteczki dziekujemy za wspaniałe Życzonka:-)

Dagulla Graualcje! Ja też nie długo zaczynam nocnikowanie.

A my na razie leniu****emy ale ok 13 sprzątamy i ubieramy pokój.
O 17 zaczynamy impreze:-)
życzymy super imprezki,a potem prosimy o super zdjąteczka u nas w albumiku:):-):tak:
Wszystkiejo najlepszego dla naszych 11-miesięczniaków-Gabrysi i Igorka.
Podpinamy sie....wszystkiego naj naj naj:*

Nio a ja teraz w końcu mam czasik na kompika....a Was jak zawsze nie ma.....Mari spi...ja juz po sprzatnieciu całego domku, odwiedzinkach u sąsiadki i Pawełka.....a teraz wcinam kanapulce....:tak::tak::tak:

Leckam poczytac jeszcze na inne wątki.....

reklama
A teraz przede wszystkim najważniejsza rzecz tego dnia!!!!

W dniu Twoich PIERWSZYCH urodzinek
życzę Ci Oliwko ,
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki
i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek
moc prezentów, duzo zdrowia,
no i serca Twich bliskich....

Mnóstwo wielkich buziaczkow przesyłają:

Mariczka z mamusią Kanusią :-)

puchatekbr9.jpg

:-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

I ja się podpinam pod te przeurocze i śliczne życzonka ;-):tak::tak::-):-)

Ja juz po wizycie u dentysty, przezyłam !
Zęby juz mam wyleczone tylko jeszcze chce sobie wymienić dwie plomby.
U nas tylko wyrywaja ze znieczuleniem. Nawet lecza kanałowo na żywca :zawstydzona/y:

Ale mnie głowa boli :eek:

Edee super , że juz jesteście na nowym mieszkanku :tak:

Jejku Edee nie doczytałam gratualcje :0 nio teraz to juz na swoim....super!!!!

Agaciu dobrze,ze juz po.....zazdroszcze...ja wybieram sie i wybieram i dojsc nie moge :sorry:

Zaraz zapraszam do :ninja2:.....za chwilunie :tak:

O ja!!!!!!!!!!! Jak miło mi podłaczyc sie pod zyczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeny to juz roczek!!

My pojutrze wyprawiamy nasz, mamy we wtorek ale w sobote wyprawiamy

A ja siedze chora w domu, wczoraj nic nie moglam mowic, normalnie glos stracilam,teraz jestem mega zaziebiona, Lutek w sumie ok, czasem tylko ma stan podgoraczkowy (gora 37,3) bez zadnego kaszlu itd. Za to Cypi wczoraj wrocil z przedszkola z wielkim placzek, trzesacy sie, rozpalony, od razu zasnal, a dzis obudzil sie z goraczka 39,7!!!!!! Z samego rana. Dalam mu czopek, nurofen w syropie i robilam oklady i po godzinie mu przeszlo. Ale masakra!!! Mam nadzieje ze do soboty jako tako bedziemy sie trzymac.

Ja juz po wizycie u dentysty, przezyłam !
Zęby juz mam wyleczone tylko jeszcze chce sobie wymienić dwie plomby.
U nas tylko wyrywaja ze znieczuleniem. Nawet lecza kanałowo na żywca :zawstydzona/y:

u nas też

O ja!!!!!!!!!!! Jak miło mi podłaczyc sie pod zyczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeny to juz roczek!!

My pojutrze wyprawiamy nasz, mamy we wtorek ale w sobote wyprawiamy

A ja siedze chora w domu, wczoraj nic nie moglam mowic, normalnie glos stracilam,teraz jestem mega zaziebiona, Lutek w sumie ok, czasem tylko ma stan podgoraczkowy (gora 37,3) bez zadnego kaszlu itd. Za to Cypi wczoraj wrocil z przedszkola z wielkim placzek, trzesacy sie, rozpalony, od razu zasnal, a dzis obudzil sie z goraczka 39,7!!!!!! Z samego rana. Dalam mu czopek, nurofen w syropie i robilam oklady i po godzinie mu przeszlo. Ale masakra!!! Mam nadzieje ze do soboty jako tako bedziemy sie trzymac.

ojej, zdróweczka

Oliwko kochana-bądź zawsze uśmiechnięta i radosna, rośnij zdrowo i ciesz się z każdą chwilą :-)

Witajcie kochane;

Oliwko z okazji pierwszej rocznicy urodzin życzę ci uśmiechu i szczęścia oraz świata pod stopami.

OLIWCIU, z okazji pierwszych urodzinek wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na buziaku i samych super zabawek

I ja się podpinam pod te przeurocze i śliczne życzonka ;-):tak::tak::-):-)

Strasznie mnie wzruszyłyście:tak:
Dziewczynki dziękujemy za Życzenia.

A ja już skończyłam dekorować pokój teraz Młoda zasypia.
Ja idę się robić na bóstwo i za 2 h zaczynamy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry