kana161
Mama "terrorystek" :P
Nio to teraz nadrabiam
hahhahah moze jakis braciszek dla Julci
hahaha
:-)
Nio a ja teraz w końcu mam czasik na kompika....a Was jak zawsze nie ma.....Mari spi...ja juz po sprzatnieciu całego domku, odwiedzinkach u sąsiadki i Pawełka.....a teraz wcinam kanapulce....

Leckam poczytac jeszcze na inne wątki.....
nio bedzie bedzieJa tez ostatnio podczytuje co robilysmy rok temu
Zdroweczka dla chorowitków;-)
Ja wlasnie dostalam maila ze streetcomu, że jutro wysylaja do mnie flaszkeoj w weekend będzie sie dzialo
![]()
oj pozdrówkaj ja też i bardzo dziekujmey za usciski.....nio to brawo dla małej zdolniachy!!!!!Aaaa i mam wieści od naszej kochanej Yoki...przede wszystkim dostalam zadanie uściskać Agacie i kanusie z okazji zaobrączkowania
poza tym nasza mała Oli "biega ja perszingteraz to każdy kąt jej
"-tak napisala Asia
Pozdrawia Was wszystkie i bardzo zaluje ze nie ma czasu do nas zagladac regularnie
życzymy super imprezki,a potem prosimy o super zdjąteczka u nas w albumikuKochane cioteczki dziekujemy za wspaniałe Życzonka:-)
Dagulla Graualcje! Ja też nie długo zaczynam nocnikowanie.
A my na razie leniu****emy ale ok 13 sprzątamy i ubieramy pokój.
O 17 zaczynamy impreze:-)

Podpinamy sie....wszystkiego naj naj naj:*Wszystkiejo najlepszego dla naszych 11-miesięczniaków-Gabrysi i Igorka.
Nio a ja teraz w końcu mam czasik na kompika....a Was jak zawsze nie ma.....Mari spi...ja juz po sprzatnieciu całego domku, odwiedzinkach u sąsiadki i Pawełka.....a teraz wcinam kanapulce....

Leckam poczytac jeszcze na inne wątki.....

.....za chwilunie