reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusie goraco proszeo pomoc, Alan mi cos ponaciskal i wogole nie mam polskich liter :no::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a jak np. chce zrobic s,c (z kreseczka) to otwiera mi sie okno np. pomocy (u gory) oooooo, teraz daam alt i s i nic nie wyskoczylo :no::no::no:, co robic ???? a i l tez nie moge zrobic (nic sie nie dzieje):no::no::no:, i jak ja mam teraz pisac ????:wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
Mega buziaczek i mnóstw szczęśliwych chwil dla Oliwki z okazji pierwszego roczku życzy Magda i Juleczka

No i oczywiście mo buziaków i uścisków dla Igorka i Gabrysi z okazji jedenastego miesiączka

Podpinamy sie pod te zyczonka również!!!!

witamy :tak: ja z kubeczkiem kawyaly z kanapeczka i jajkiem;-)

Wszystkiego najlepszego dla Igorka i Gabrysi:tak:

musze wam pochwalic mojego syna kozystamy z nocniczka dopiero od ok. 1,5 tygodnia a on odtego czasu ani razu nie zrobil kupki w pieluche zawsze na nocniczek od 3 dni w nocy nie robi siusiu w pieluche tylko rano dopiero na nocniczek a teraz jak ma katar to pije sporo ale za to rano jak sie zsiusia to ja sie zastanawiam gdzie to sie miesci w ta pieluche:-D

Gratulacje!!!!!

a moje dziecko w koncu dostalo swoja pierwsza przesylke z bobowity: ksiazeczka zywieniowa po 1 roku, mus jabłkowy, probke bebiko 3 i kaszki bobowity, a i mamy gazetke
www.leomark.pl
widze ze fajne
zabawki

My tez dostaliśmy!!!:tak::tak::tak::tak:

Cześć kochane mamuśki :-)

Ja już jestem na nowym mieszkanku :tak::tak: ale wyobrazcie sobie jaki mam w domu sajgon ... i neta też już mam, jak widać :tak::-), ale się stęskniłam za Wami ....lece troszkę poczytać zaległe wątki :tak::tak:

Buziaczki ;-)

Super, kiedy parapetówa;-);-);-);-)

O ja!!!!!!!!!!! Jak miło mi podłaczyc sie pod zyczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeny to juz roczek!!

My pojutrze wyprawiamy nasz, mamy we wtorek ale w sobote wyprawiamy

A ja siedze chora w domu, wczoraj nic nie moglam mowic, normalnie glos stracilam,teraz jestem mega zaziebiona, Lutek w sumie ok, czasem tylko ma stan podgoraczkowy (gora 37,3) bez zadnego kaszlu itd. Za to Cypi wczoraj wrocil z przedszkola z wielkim placzek, trzesacy sie, rozpalony, od razu zasnal, a dzis obudzil sie z goraczka 39,7!!!!!! Z samego rana. Dalam mu czopek, nurofen w syropie i robilam oklady i po godzinie mu przeszlo. Ale masakra!!! Mam nadzieje ze do soboty jako tako bedziemy sie trzymac.

Zdroweczka:tak:

Nadrobilam, teraz pora przywitac sie:tak::tak::tak:

My dzisiaj w końcu kupiliśmy buciki Juleczce:tak::tak::tak:i przyszedl prezent urodzinowy dla Juleczki ktory oczywiście juz dostala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jest zachwycona krzesełkiem uczydełkiem, siada wstaje naciska lampeczke oglada książeczkę, sama jestem w szoku ze tak sie nia zajeła:-D:-D:-D:-D

Mamusie goraco proszeo pomoc, Alan mi cos ponaciskal i wogole nie mam polskich liter :no::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a jak np. chce zrobic s,c (z kreseczka) to otwiera mi sie okno np. pomocy (u gory) oooooo, teraz daam alt i s i nic nie wyskoczylo :no::no::no:, co robic ???? a i l tez nie moge zrobic (nic sie nie dzieje):no::no::no:, i jak ja mam teraz pisac ????:wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

sprobuj na raz wcisnac ctrl i shift z lewej strony

Gratulacje dla Karolinki 5 zabeczka:tak::tak:

sprobuj na raz wcisnac ctrl i shift z lewej strony

Gratulacje dla Karolinki 5 zabeczka:tak::tak:

No nie Madzia:-):-), jesteś wielka ;-):tak::tak::tak:, ja nigdy bym na to nie wpadł :no::no:, za tępa jestem "w te klocki ":zawstydzona/y::-(:-p:-D:-D:-D, ale już wiem co robić kiedy Alan znowu mnie tak załatwi ;-):tak::tak:

Aaa parapetówa będzie :tak::tak: ale jak się uporam ze stertą kartonów i innych rupieci :szok:, a jak narazie to mi się nic nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(, i wszystko jeszcze stoi w pudłach :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry