tygrysek82
Fanka BB :)
Dagula a jak u was z katarkiem ?????juz sobie poszedł czy jeszcze ??a katarek poszedł sobie juz czy jeszcze meczy Karolinke?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dagula a jak u was z katarkiem ?????juz sobie poszedł czy jeszcze ??a katarek poszedł sobie juz czy jeszcze meczy Karolinke?
Gratulacjęnie pomoge ci edee, bo nieznam sie:-(
mamy 5 ząbka![]()
ctrl + shift równoczesnieMamusie goraco proszeo pomoc, Alan mi cos ponaciskal i wogole nie mam polskich liter, a jak np. chce zrobic s,c (z kreseczka) to otwiera mi sie okno np. pomocy (u gory) oooooo, teraz daam alt i s i nic nie wyskoczylo
, co robic ???? a i l tez nie moge zrobic (nic sie nie dzieje)
, i jak ja mam teraz pisac ????
:-
-
-
-
-
-
-
-(
ubiegła mniesprobuj na raz wcisnac ctrl i shift z lewej strony
Gratulacje dla Karolinki 5 zabeczka![]()

dziekujemy
wiesz ze poszedl, my mamy tak zawsze ze przed zabkami mega katar, ale tak ze trwa z 2 tyg, ale widze pod dziaslami ze jeszce 2 kolejne ida![]()
my sie jeszcze meczymy z katarkiem ale to nie na zeby narazie cisza;-)
oj kochana ja sie przeprowadzałam w lipcu a do dzis mam jeden pokój w kartonachNo nie Madzia:-):-), jesteś wielka ;-), ja nigdy bym na to nie wpadł
, za tępa jestem "w te klocki "
-p
, ale już wiem co robić kiedy Alan znowu mnie tak załatwi ;-)
Aaa parapetówa będzieale jak się uporam ze stertą kartonów i innych rupieci
, a jak narazie to mi się nic nie chce
-(, i wszystko jeszcze stoi w pudłach
![]()

rowery ,Arka narzędzia

wózki

Dagula a jak u was z katarkiem ?????juz sobie poszedł czy jeszcze ??
a jak u was?
Ja nie wiem czy stan naszego uzębienia sie zmienił gdyż moje dziecko nie chce się chwalić nowymi zdobyczami i zaciska usta gdy tylko chcę tam zajrzeć
U nas chyba juz dobrze tzn jeszcze z noska troszke leci ale fridą juz nie mam co ściągaćwlasnie pisalam ze jeszcze jest:-) troche jakby mniejszy ale maly sie meczy straszniea jak u was?

więc to chyba końcówka
przez ten katarek Filipek dostał kaszelku ale dajemy syropek wykrztuśny i kaszelek powoli tez przechodzi
oj kochana ja sie przeprowadzałam w lipcu a do dzis mam jeden pokój w kartonachrowery ,Arka narzędzia
wózki
![]()

;-);-):-)cwaniaraAaa to luzik, czyli mam kuuuupe czasu, więc nie licznie na rychłą imprezę ;-)![]()