reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nie pomoge ci edee, bo nieznam sie:-(
mamy 5 ząbka:-D:-D:-D:-D:-D
Gratulację
Mamusie goraco proszeo pomoc, Alan mi cos ponaciskal i wogole nie mam polskich liter :no::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a jak np. chce zrobic s,c (z kreseczka) to otwiera mi sie okno np. pomocy (u gory) oooooo, teraz daam alt i s i nic nie wyskoczylo :no::no::no:, co robic ???? a i l tez nie moge zrobic (nic sie nie dzieje):no::no::no:, i jak ja mam teraz pisac ????:wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
ctrl + shift równoczesnie
sprobuj na raz wcisnac ctrl i shift z lewej strony

Gratulacje dla Karolinki 5 zabeczka:tak::tak:
ubiegła mnie :wściekła/y::-D

No a my mamy wreszcie 6 ząbka :tak:

No nie Madzia:-):-), jesteś wielka ;-):tak::tak::tak:, ja nigdy bym na to nie wpadł :no::no:, za tępa jestem "w te klocki ":zawstydzona/y::-(:-p:-D:-D:-D, ale już wiem co robić kiedy Alan znowu mnie tak załatwi ;-):tak::tak:

Aaa parapetówa będzie :tak::tak: ale jak się uporam ze stertą kartonów i innych rupieci :szok:, a jak narazie to mi się nic nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(, i wszystko jeszcze stoi w pudłach :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oj kochana ja sie przeprowadzałam w lipcu a do dzis mam jeden pokój w kartonach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:rowery ,Arka narzędzia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wózki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No Agaciu Mamusiu gratulacje dla Waszych pociech:tak::tak: Ja nie wiem czy stan naszego uzębienia sie zmienił gdyż moje dziecko nie chce się chwalić nowymi zdobyczami i zaciska usta gdy tylko chcę tam zajrzeć:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry