tygrysek82
Fanka BB :)
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaZapominajka miała na myśli długość moich parapetów w nowym mieszkanku ;-), im dłuższe, tym większa impra
, chyba o to jej chodziło
aha mam 55 m kw. ;-)
a zdjątka będą jak zrobię
;-)
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaZapominajka miała na myśli długość moich parapetów w nowym mieszkanku ;-), im dłuższe, tym większa impra
, chyba o to jej chodziło
aha mam 55 m kw. ;-)
a zdjątka będą jak zrobię
;-)
![]()

jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa
masakra
a policja przyjechała po 2,5 godz 

o kurcze, przykro mi, ale dobrze ze nic ci sie nie stalodziewczyny, miałam dziś wypadek :--( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie
masakra
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące![]()
witajcie mamuśki
wpadłam na chwilkę żeby powiedzieć ze żyje
przede wszystkim składamy z Lenusią najlepsze życzenia dla kochanej Oliwki z okazji roczku!!!!!!!!!
u mnie niezadobrze ostatnio się dzieje... więc wybaczcie ze tak rzadko tu zaglądam
pozdrawiam
, pisz co u Ciebie i Lenki ;-):-)dziewczyny, miałam dziś wypadek :--( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie
masakra
, wiadomo szkoda autka, ale i tak najważniejsze, że Tobie nic się nie stało, Bogu dzięki ... a z tą policją to mnie zszokowałaś 
, że tyle czekałaś 

, ja kiedyś miałam stłuczkę pod blokiem i policja była do 5 minut ...niestety problemy osobiste :-(Sawka, szkoda że tak żadko piszesz:-(. Cały czas problemy z pracą?
współczuje przeżyćdziewczyny, miałam dziś wypadek :--( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie
masakra
niestety problemy osobiste :-(