reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku dokładnie w kwestii parapetów to miałam na myśli, co Edee napisała:-D.

Ollcia najważniejsze, że ci się nic nie stało. A autka szkoda.

Sawka miło, że tu zaglądasz. Życzę, aby wszystko się jak najszybciej ułożyło.

Dobranoc mamusie.

reklama
Witamy piątkowo:-)

dziewczyny, miałam dziś wypadek :-(:-( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie :no::wściekła/y::wściekła/y: jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa :wściekła/y: masakra :no: a policja przyjechała po 2,5 godz :szok::szok:
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące :no:
Dobrze że nic się poważnego nie stało. A jechałaś sama czy z małym?

u mnie niezadobrze ostatnio się dzieje... więc wybaczcie ze tak rzadko tu zaglądam
pozdrawiam
Kochana trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało i wpadaj do nas częściej.

a z tą policją to mnie zszokowałaś :szok::szok: , że tyle czekałaś :szok::no::no::wściekła/y:, ja kiedyś miałam stłuczkę pod blokiem i policja była do 5 minut ...
Edie to miałaś sporo farta z tą policją. Mój brat jest ekspertem od stłuczek i zbieranie punktów "na czajnik" i za każdym razem na policję trzeba było bardzo długo czekac. Minimum to pół godziny ale wtedy mieli przejśc tylko z sąsiedniej ulicy:-D

Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze i najsłodsze dla naszych kochanych szkrabów Tomeczka, Mariczki i Emilki z okazji jedenastego miesiączka:tak:

dziewczyny, miałam dziś wypadek :-(:-( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie :no::wściekła/y::wściekła/y: jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa :wściekła/y: masakra :no: a policja przyjechała po 2,5 godz :szok::szok:
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące :no:

:szok: najwazniejsze ze Tobie nic sie nie stało:tak:

Sawka zagladaj do nas częściej:tak:
witam:tak:

pieluszka z nocy znowu czysta:szok: tyle ze dzis tylko raz sie obudzil o 6 przez ten katar wzielam go do siebie i o 6 usiadl sobi nad moja glowa zaczal mnie po niej walic zeby mnie obudzic i wola am:-D myslalam ze sie posiusiam:-D ale słye ze chyba katarek sobie poszedl albo tylko troszke go zostało:tak:

Gratulacje dla Lutusia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry