reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A my właśnie wróciłysmy ze spacerku bo jest super pogoda:tak: Natalka sobie smacznie spała a my z Martyną grałyśmy w piłkę, bawiłysmy sie w chowanego, jezdziłyśmy na rowerze a na koniec budowałyśmy zamki z piasku. Normalnie ful wypas:tak::-D

dziewczyny, miałam dziś wypadek :-(:-( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie :no::wściekła/y::wściekła/y: jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa :wściekła/y: masakra :no: a policja przyjechała po 2,5 godz :szok::szok:
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące :no:
Hej i ja sie witam:tak: U nas też piękna pogoda więc pewnie wyjdziemy pierwszy raz od dawien dawna na spacerek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

my juz po dwoch spacerkach najpierw sie wybralismy na spacer to zadzwonil koles ze telewizor wiecie( wkońcu:tak:) no to spowrotem do domku ale godzinka nam zlecialam a potem na drugi bo musialam zakpy dokonczyc i teraz maly spi w zozeczku a ja dostalam nowy telewizorek tzn wymienili mi na nowy;-) jeszcze go nie podłaczalam poczekam na mezowego ale z tego co wyczytalam w necie to jest lepszy od poprzedniego no znowu mam gwarancje na dwa lata zawsze do przodu:tak::tak:

Dagulla, super z tym telewizorkiem;-)

Kokusia, u nas też śliczna pogoda, tyle, ze ja w pracy, ale Mała spacerek z babcią zalicza.

Dziewczyny macie pozdrowienia od Justine akurat była na nk i się na nią natknęłam), niestety nie ma za duzo czasu, zeby wpadac, ale postara sie wpasc w najbliższym czasie

Przede wszystkim:

Dziś powinnaś być królową,
wypoczywać cały dzień.
Komplementów słuchać dużo,
wszystko na skinienie mieć.
Nawet, kiedy spojrzysz w niebo
i wypowiesz tę chce mieć
dzisiaj będziesz miała wszystko,
bo to jest Twój dzień.

ASIU nasza kochana wszystkiego najsłodszego
z okazji ciągle 18-stych Urodzinek
życzą Kanusia z Mariczką:*

bukiet.jpg

No i dla naszych mniejszych solenizantów:

Wszystkiego najsłodszego, najdziecinniejszego, najkochańszego na świecie naszym forumowym solenizantom
EMILCE
I TOMCIOWI
z okazji ukończenia 11 miesiąca
mnóstwo buziaczków i uścisków przesyłamy my:*

mis.jpg

Leckam nadrabiac zaległosci:)

reklama
my juz po dwoch spacerkach najpierw sie wybralismy na spacer to zadzwonil koles ze telewizor wiecie( wkońcu:tak:) no to spowrotem do domku ale godzinka nam zlecialam a potem na drugi bo musialam zakpy dokonczyc i teraz maly spi w zozeczku a ja dostalam nowy telewizorek tzn wymienili mi na nowy;-) jeszcze go nie podłaczalam poczekam na mezowego ale z tego co wyczytalam w necie to jest lepszy od poprzedniego no znowu mam gwarancje na dwa lata zawsze do przodu:tak::tak:
:-Dno to w sumie bardzo dobrze że tamten się popsuł:tak::-D:-D

Dagulla super wam się udało:tak:.
My saię właśnie przymierzamy do zakupu nowego, ale jakoś nie umiemy zdecydować.
My też sie przymierzamy i tak w sumie już od roku bo mój mąż nie odczuwa potrzeby wymiany na nowy a ten uparciuch nie chce się popsuc:no::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry