reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dorotka gratuluje chłopczyka

Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć co to znaczy jak łożysko jest za nisko? Dzisiaj byłam u lekarza na kontroli a ten wyskoczył mi z tekstem że na początku ciąży łożysko było za nisko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic mi nie powiedział i będe mieć USG robione za trzy tygodnie żeby sprawdzić jak jest teraz.:crazy: a co jeśli dalej jest nisko - co to znaczy?
Proszę doradźcie mi czy mam się martwić.

reklama
renia nie wiem co oznacza kiedy jest za nisko,ale ja np.na poczatku ciąży miałam z lewej strony a teraz juz jest ok....więc chyba nic groźnego...gdyby było inaczej to gin by Ci o tym powiedział....:-)

Renia łożysko dopiero niedawno nam się wykształciło. Na początku może jeszcze zmieniać położenie, więc nawet jak jest nie tam, gdzie powinno to jeszcze o niczym nie świadczy. Nie najlepiej jest gdy znajduje się na przedniej ścianie (przodujące)lub gdy nachodzi na wejście... Jest większe ryzyko odklejania ale to nie oznacza, że się odklei. Poprostu jak lekarz powie, że musisz się oszczędzać to się oszczędzaj a jak nic nie powie to wszystko jest ok:)
Będą kontrolować i tyle...Nie przejmuj się:-)jak będą problemy to na pewno się dowiesz.
A na razie jest dobrze

A ja wlaśnie zły humor zajadam sałatką jarzynową...pycha:)

Nie mogę sie doczekac czwartku bo mam wizytę u mojego gina i USG, a poza tym to 20 też się nie mogę doczekac bo jade do Katowic na połówkowe, a wogóle to już się nie mogę doczekać grudnia!:)

Dorotka gratuluję synusia:)

A u nas bitwa o imiona :crazy: Mąż się uparł na Jasia. A ja chyba zaczynam odpuszczać. Póki co mam dość:baffled: I jeszcze parę miesięcy na podjecie decyzji - na szczęście.

No tak ale ja chciałam coś bardziej oryginalnego. Julka albo Kajtka albo Miłosza. Ale nie :wściekła/y: "Kajtek bez majtek", "Julek - to tak jakby dzieciak nazywał się Jurek ale nie wymawiał literki R", "Miłosz- a może Czesław" itd. Na wszystko ma gotową odpowiedź.:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry