tygrysek82
Fanka BB :)
Ale Agacia mnie goni

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No a jakAle Agacia mnie goni![]()
hihiAle Agacia mnie goni![]()

). Teraz spi, a ja chyba tez sie poloze, bo jakas niewyspana jestem
Witaj Kochana! Oczywiscie, ze Cie przygarniemyCzesc dziewczyny,
Ogrom czasu mnie nie bylo na BB. Staram sie przynajmniej sledzic jak slicznie rosna i rozwijaja sie nasze skarby na Nk ale tam jednak nie moge podzielic sie moimi radosciami i smutkami.
Na wstepie mojego rachunku sumienia za dluga nieobecnosc, chcialam was wszystkie pozdrowic i przeslac buziaki dla maluchow) A wiec
.......juz prawie 10 lat mieszkam w Ny i nadeszla wreszcie mila odmiana. Wracam do Polski. tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Juz mi sie nawet sni to po nocach,hahahahah. Niestety co sie z tym laczy , to masa przygotowan do odlotu. Musze pozakanczac wszystkie sprawy,wynajac kontener i wiele ,wiele innych.A jednak samemu z 2 dzieci ciezko jest sie gdzies ruszyc. Szczegolnie zima
))Przeraza mnie to
6 grudnia mielismy urodzinki, podwojneVictorka byla w siodmym niebie. Moja coreczka skonczyla cztery latka a synek roczek. Takze dolanczam do grona naszych roczniakow , jak i tych przyszlych
![]()
Chcialabym wyslac wam jakies zdjecia ale wstyd sie przyznac ze chociaz dostalam instrukcje obslugi zalanczania zdjec od reni i Cyprysiowej, to nadal mi nie wychodziWiec chyba ze na NK, chociaz wolalabym tutaj .
Co jeszcze moge wam napisac, moze to ze maz porusza mi wszystkie nerwy, ktore i tak mam napiete juz do granic mozliwosci. Ale podejrzewam ze to juz osobny watek. Aha, i chcialam jeszcze wspomniec ze tworzycie swietna paczke i naprawde milo sie was czyta.
Postaram sie do was dolaczyc jezeli mnie przygarniecie
))
Ps. Serdecznie podziekowania szefowej za pamiec i motywacje:-)
Tylko zagladaj do nas czesciej;-)edde czyzbys nam o czyms zapomniala powiedziec?Pierwszaod wieeelu dni chyba ;-)ale na bb jestem codziennie już przed 8
jak G. wychodzi do pracy ;-)
![]()

Zdroweczka zyczymyDziewczyny,ale mnie wczoraj zmoglo,jakas grypa zoladkowa,albo sie czyms zatrulam...buuuu,caly dzien nie wstalam z lozka i caly dzien mi sie wydawalo,ze mi ktos po zoladku skacze...Ale juz jest lepiej,poczytalam Agacie i Semiko,przodowniczki nasze
...i reszte tez oczywiscie..
No i witamy sie piatkowo...!!Pojutrze wyjazd,yuuuuuuuhooooooooooooo:-):-):-)
Pewnie to jednodniowe cholerstwo, skoro dzis jest juz lepiej;-)Agaciu zwykle to chyba w takiej wlasnie kolejnosci jak piszesz powinny wychodzic zabki, ale z tym tez nie ma reguly, bywa roznie. Filipowi np wychodzily zabki ksiazkowo, najpierw dolne jednyki, poznije gorne, gorne dwojki, a teraz wyszly mu 2 gorne piatkiDziewczyny w jakiej kolejności wychodzą ząbki. Mati ma jedynki górne i dolne i dwójki górne i co teraz powinno wyjść dwójki dolne ?2 miesiące nic juz sie nie wykluło![]()
A przerwa sie nie martw. Jesli dobrze kojarze Juleczka Madzienki tez ma dluuuga przerwe. Synkowi kuzynki mojego meza pierwsze zabki 2 dolne jednyki wyszly w wieku 9 miesiecy, a kolejny dopiero jak mial 14.
czyli że bedą łamać..ma skierowanie na oddzial ale nawet jej nigdzie dzisiaj nie przyjmą bo miejsc nie ma
ale czeka az lekaże skończą planowe zabiegi żeby zrobili konsultację dokładną...ehhh no to pieknie 6 tygodni na nic :-( a jak złamia to kolejne 6 będzie,a u nich teraz taka nie ciekawa sytuacja w pracy że mówiła że musi wrocić od nowego roku do pracy bo inaczej lipka będzie z premią..

Bardzo sie ciesze Kasiu,zobaczysz jak fajnie bedzie wracac do Oliwki po pracy;-):-)..hey
Ja już po szkoleniu.
W poniedziałek mam dzień próbny od 9-14.
M. zostaje z Młodą w domu:-)Cieszę się , że wreszcie się gdzieś rusze i wyjdę do ludzi.
Jesli chodzi o rodzeństwo to mam 5 lat młodszego brata i fajnie Nam razem.
Czasami się tak wygłupiamy , że rodzice leja ze śmiechu.
Wiem , że zawsze możemyna siebie liczyć.
Sama chciałbym mieć 3 dzieci
A dzisiaj zimno brrrrrrr ale na ogród na chwilkę wyjdziemy.
Nie mogę się już Świąt doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
100 LAT DLA MAKSIUNIA:-):-):-):-)

..

, taka zagadka z rana to miała być 

:-
on chyba ma teraz z 18 lat
ale mieszka na mazurach
, i raz go widziałam chyba ze 3 lata temu