Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I chce robić wszystko czego mu nie wolno 

Mówię mu że czegoś nie wolno, odciągam go np od kosza na śmieci w którym bardzo chciałby poszukać skarbów, a on z uporem maniaka do niego wraca. Czasami po kilku nieudanych próbach rozpłacze się i pokazuje jaki to on biedny, a czasami się znudzi i szuka innej rozrywki.
Po jaką cholerę to j nie wiem.Poczytałam o tych kroplach i są w nich 2 antybiotyki.Na co mu to jak wszystko czyste?
Kaszel to ma niby od kataru i dała jeszcze jakiś syropek.Nie idziemy więcej do żadnej kontroli,bo tak naprawdę to przez godzinę siedzenia z chorymi dziećmi dopiero można coś złapać
I sernik:-) Choć na święta i tak prawie nie będzie nas w domu...Ale za to wieczorami będzie co jeść
Muszę
Marzycielko - gratuluję udanego dnia. A co to za praca, bo nie doczytałam![]()

Ło matko !!!!!!!! o 11!!!!!!hey
Własnie wstałam z łóżka:-)
Idę Was podczytać.

ja juz dawno jedna pieczeń upiekłam i zrobiłam nadzienie do pierożków i uszek

ważne że ktoś się wreszcie poznałCześć dziewczynki.
Ja tylko na chwilkę,bo jestem w trakcie sprzątania:-)
Wczoraj byliśmy na kontroli i lekarka powiedziała,ze na tą gorączkę to ona by dała Fabiankowi antybiotyk.Ale,ze wczoraj gorączki nie miał to nie dała.Zbadała go i wszystko ma czyściutkie,ale przypisała mu krople do uszuPo jaką cholerę to j nie wiem.Poczytałam o tych kroplach i są w nich 2 antybiotyki.Na co mu to jak wszystko czyste?
Kaszel to ma niby od kataru i dała jeszcze jakiś syropek.Nie idziemy więcej do żadnej kontroli,bo tak naprawdę to przez godzinę siedzenia z chorymi dziećmi dopiero można coś złapać
Ja byłam u ortopedy i w końcu jeden mądry zmierzył mi nogi i powiedział,ze jedną mam krótszą i od tego skrzywienie kręgosłupa.A nie żadna skolioza.No i z tą krótszą nogą no to wiadomo,ze jeden bark niżej i biodra krzywe.Muszę kupić wkładkę do butów.
Poza tym Mariusz jeszcze jutro w pracy więc wszystko robię sama żebyśmy popołudniu mogli spokojnie posiedzieć.Dzisiaj robię jeszcze miodownik:-) A jutro sałatki i krokieciki mmmmniamI sernik:-) Choć na święta i tak prawie nie będzie nas w domu...Ale za to wieczorami będzie co jeść
Mnie też jakaś choroba zaczęła brać,ale ja się nie daję z rana 4 tabletki i jakoś hulamMuszę
Lecę dalej sprzątać póki Fabiano zasnął.Bo tak to mi tylko przeszkadza dziabąg mały;-)