M
marzycielka
Gość
Ło matko !!!!!!!! o 11!!!!!!ja juz dawno jedna pieczeń upiekłam i zrobiłam nadzienie do pierożków i uszek
![]()

M. śpi z Młodą, ja nadal w pidżamie a w domu b...el

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ło matko !!!!!!!! o 11!!!!!!ja juz dawno jedna pieczeń upiekłam i zrobiłam nadzienie do pierożków i uszek
![]()

hey
Własnie wstałam z łóżka:-)
Idę Was podczytać.
yyyyyyyyy jakiej księdze???Tygrysku ja u ciebie w księdze nic nie mogę napisać:-(. Nie wiem o co chodzi...
.

a to zależy co chcesz napisać czy coś miłego czy nie

Moje dziewczyny wstaja jak budziki wpół do óśmej i więcej nie ma spania
Ale za to juz schabik ze śliwką upieczony a teraz piecze sie pasztet
I jeszcze dziewczyny się na śniegu wybawiły póki słonko było bo teraz juz się chmurzy:-(

i na święta będę miała juz nowy telewizorek
:-):-)
Cześć dziewczynki.
Ja tylko na chwilkę,bo jestem w trakcie sprzątania:-)
Wczoraj byliśmy na kontroli i lekarka powiedziała,ze na tą gorączkę to ona by dała Fabiankowi antybiotyk.Ale,ze wczoraj gorączki nie miał to nie dała.Zbadała go i wszystko ma czyściutkie,ale przypisała mu krople do uszuPo jaką cholerę to j nie wiem.Poczytałam o tych kroplach i są w nich 2 antybiotyki.Na co mu to jak wszystko czyste?
Kaszel to ma niby od kataru i dała jeszcze jakiś syropek.Nie idziemy więcej do żadnej kontroli,bo tak naprawdę to przez godzinę siedzenia z chorymi dziećmi dopiero można coś złapać
Ja byłam u ortopedy i w końcu jeden mądry zmierzył mi nogi i powiedział,ze jedną mam krótszą i od tego skrzywienie kręgosłupa.A nie żadna skolioza.No i z tą krótszą nogą no to wiadomo,ze jeden bark niżej i biodra krzywe.Muszę kupić wkładkę do butów.
Poza tym Mariusz jeszcze jutro w pracy więc wszystko robię sama żebyśmy popołudniu mogli spokojnie posiedzieć.Dzisiaj robię jeszcze miodownik:-) A jutro sałatki i krokieciki mmmmniamI sernik:-) Choć na święta i tak prawie nie będzie nas w domu...Ale za to wieczorami będzie co jeść
Mnie też jakaś choroba zaczęła brać,ale ja się nie daję z rana 4 tabletki i jakoś hulamMuszę
Lecę dalej sprzątać póki Fabiano zasnął.Bo tak to mi tylko przeszkadza dziabąg mały;-)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa księdze!!!!!!!!!!!!!!!!!a to zależy co chcesz napisać czy coś miłego czy nie
po prawej stronie masz Księgę gości i dwa wybory : czytaj księgę i wpisz się do księgi klikasz an wpisz i chyba powinno działać
Dziewczynki moje kochane dziękuję Wam za miłe komentarze i wpisy wiecie gdzie;-) to naprawdę dodaje skrzydeł człowiekowi![]()
Schabik ze śliwką, miam, mniam, uwielbiamA ja dzisiaj od rana cała w skowronkach bo wkońcu nasz telewizor sie popsułi na święta będę miała juz nowy telewizorek
![]()

Witamy wtorkowo
Oj Marzycielko ale Ci dobrzeMoje dziewczyny wstaja jak budziki wpół do óśmej i więcej nie ma spania
Ale za to juz schabik ze śliwką upieczony a teraz piecze sie pasztet
I jeszcze dziewczyny się na śniegu wybawiły póki słonko było bo teraz juz się chmurzy:-(
A ja dzisiaj od rana cała w skowronkach bo wkońcu nasz telewizor sie popsułi na święta będę miała juz nowy telewizorek
![]()

Ja powolutku szykuję się do jutrzejszego wyjazdu do spa, szczerze to nie wiem co mam tam zabrac![]()

Patrysiu, dziękujemy
Tygrysku, jak Ci zazdroszczę, że potrafisz Fifiemu przetłumaczyć że czegoś nie wolno. Ja mam wrażenie że Bartek moje " nie wolno " traktuje jako dodatkowy napęd do działaniaI chce robić wszystko czego mu nie wolno
![]()
Cwaniara... Ale jak co bardzo chce, to potrafi bardzo długo, do skutku stać z wyciągniętym paluszkiem i wołać "daj daj daj daj daj", jak mewy w "Gdzie jest Nemo" :-)
Mężuś przytachał bardzo piękną jodełkę