reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama

ekstra poprostu nie moge ze smiechu przyzwyczaili dziecko to teraz maja ale zeby az do tego stopnia:szok:

marzycielko super ze pierwszy dzien w pracy udany :tak:

ja zaliczylam jeszcze male zakupy poszlam malemu po nowy talezyk wlasciwie a skonczylo sie na paru jeszcze innych:-D i weszlam do super marketu na szybciutkie zakupy tzn takie milam plany ale takie zamieszanie ze szok i troche sie przedluzyly:sorry:

Witam ponownie popołudniowo:tak:Uszka i pierogi juz ulepione o obgotowane:tak:teraz czekam tylko aż wystygną i sru do zamrażarki:-) Bigos taż już prawie ugotowany tak więc plan na dzisiaj wykonany:tak::happy:
my jednak poszlismy sobie do ogrodu bo juz jest -7 maly po sniezku sobie chodzil zadowoliny:tak:
Ja też miałam wyjśc z dziewczynami ale tak strasznie sypało że zrezygnowałyśmy:no:

Tygrysku u Ciebie to taki zwyczaj, że na święta jest bigos? bo u mnie nie ma i się zastanawiam, każdy region to coś innego :happy:.

Zrobiłam porządki, ale ciągle coś się znów brudzi :eek: w dodatku popsuł się kran w kuchni i muszę czekać na męża aż wróci z pracy, więc naczynia czekają brudne.Ostatnio zauważyłam, że nasze mieszkanie powoli zamienia się w bawialnię, ale cóż przynajmniej życie dookoła jest kolorowe :-D.
Zanplo mój dom już dawno zamienił się w salę zabaw i praktycznie wszędzie są jakieś zabawki:tak::-D
Co do bigosu to u nas prawie w każdym domu na święta jest obowiązkowy. Ja się zazwyczaj wyłamuję i na Boże Narodzenie robię flaki a na Wielkanoc bigos ale w tym roku mi się zachciało i tego i tego:-p:tak:

Wróciłam z pracy po 14.
Bardzo jestem zadwolona z tego dnia bo udało mi się zdobyć pierwszą umowę:tak:
Teraz ide do pracy po Świętach i wtedy podpisuje umowę .
Marzycielko super że udało Ci się z pracą:tak:

A tak wogóle to rozwaliłam dzisiaj maszynkę :zawstydzona/y:i teraz mam zonka czym jutro mięso na pasztet mielic:eek::sorry:

Witamy kochane i my to znaczy ja,bo Mari padała....:tak::tak::tak:

Słuchajcie imprezka się udała na maksa....było super...Mariczka robiła furorę...niestety nie chciała mieć na główce pięknej opaseczki....poza tym zamiast zdmuchiwac swieczkę, wsadzała paluszki w torcik....naśmialiśmy sie jak nic.....No i radość z jaka zjadała kawałeczek torcika,albo inaczej wyciskała go z paluszków niezapomniana....:-D:-D:-D jednym słowem przeżyłyśmy i było rewelacyjnie.....

Zaraz nadrobię co i jak tutaj się działo, a tymczasem zapraszam :elvis: do tańca:p:-p:-p
:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla
dzisiejszych solenizantów

słodziuchnego Bartusia i Majeczki...:*

su01101450102qv1.gif
su01101460101uz8.gif

1000-ce buziaczków
do Cioteczki i Mariczki:*

No, świąteczne porządki z grubsza zakończone :-) Ufffff
Zapominajko - ale się uśmiałam z tego filmiku, rewelacja:-D:-D:-D
Kana - super, że imprezka taka udana!
Marzycielko - gratuluję udanego dnia. A co to za praca, bo nie doczytałam :zawstydzona/y:

Bartusiu - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE!!!

Wszystkiego naj, naj dla Bartusia i Majeczki, badźcie grzeczne, zdrowe i śliczne nasze roczniaczki kochane

I my podpinamy sie pod życzonka

Dziękujemy wszystkim za życzenia i również życzymy Bartusiowi i weekendowym roczniaczkom wszystkiego naj naj naj.

podpisuje się :-)

su01101450102qv1.gif
su01101460101uz8.gif

1000-ce buziaczków

dziękujemy ślicznie :tak::tak::tak::tak:

oraz życzymy wszystkiego najlepszego ślicznotce Majeczce :tak::tak:

Tygrysku u Ciebie to taki zwyczaj, że na święta jest bigos? bo u mnie nie ma i się zastanawiam, każdy region to coś innego :happy:.

U nas tez jhest a mieszkam w Lubelskim:tak::tak::tak:

Super....

Witamy kochane i my to znaczy ja,bo Mari padała....:tak::tak::tak:

Słuchajcie imprezka się udała na maksa....było super...Mariczka robiła furorę...niestety nie chciała mieć na główce pięknej opaseczki....poza tym zamiast zdmuchiwac swieczkę, wsadzała paluszki w torcik....naśmialiśmy sie jak nic.....No i radość z jaka zjadała kawałeczek torcika,albo inaczej wyciskała go z paluszków niezapomniana....:-D:-D:-D jednym słowem przeżyłyśmy i było rewelacyjnie.....

Zaraz nadrobię co i jak tutaj się działo, a tymczasem zapraszam :elvis: do tańca:p:-p:-p

su01101450102qv1.gif
su01101460101uz8.gif

1000-ce buziaczków

Kaneczko widziałam fotki...super...nic dziwnego że wszysyc mała zachwyceni...bo tak szczerze to jak nią mozna nie byc zachwyconym jeszcze taka kreacja, no bomba....

A napisala do mnie Kaja smska, sa już w Polsce...reszte cytuję bo cieżko mi swoimi słowami napisac Was co u niej:-D:-D:-D:-D"od rana jestesmy w Pl,wszystko gucio,mala wariuje,wlasnie wracamy od znajomych i padla mi w samochodzie z tych emocji..Pozdrow nasze wspolniczki"

Ja powolutku szykuję się do jutrzejszego wyjazdu do spa, szczerze to nie wiem co mam tam zabrac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

postaram sie jeszcze do Was zajrzec, na razie idę prasowac
a035.gif

Nie będę ukrywać ... PIERWSZA !!! :-D:-D

Nocka luzik, młody poszedł spać ok. 22 i odziwo wogóle nie ruszył kaszki przed snem :szok::szok::no::no:, i spał do 6 bo obudził go kupsztalek :zawstydzona/y:, a teraz dobiera się do choinki :crazy::szok:

Wczoraj G kupił prawdziwą prawie 2 metrową, ale mi się wcale nie podoba :zawstydzona/y::-(:no::no::crazy:, jest strasznie "rzadka" i gałązki są strasznie cienkie :wściekła/y:, że jak powiesiłam bombki to się od razu uginały :szok::-(:wściekła/y::wściekła/y:, jestem wściekła, że takie badziewie kupił (a on, że i tak najładniejszą wybrał :szok::szok::eek:), bo w zeszłym roku mieliśmy dużooo ładniejszą taką masywną i gęstą :-(

Pozdrowienia dla Kajusi :tak::tak:;-)

I zapomniane wczorajsze Sto lat dla solenizantów :zawstydzona/y::zawstydzona/y: dużo zdrówka i radości :tak::-), życzy ciocia edee i Alanek ;-)

reklama
:zawstydzona/y:, a teraz dobiera się do choinki :crazy::szok:

Wczoraj G kupił prawdziwą prawie 2 metrową, ale mi się wcale nie podoba :zawstydzona/y::-(:no::no::crazy:, jest strasznie "rzadka" i gałązki są strasznie cienkie :wściekła/y:, że jak powiesiłam bombki to się od razu uginały :szok::-(:wściekła/y::wściekła/y:, jestem wściekła, że takie badziewie kupił (a on, że i tak najładniejszą wybrał :szok::szok::eek:), bo w zeszłym roku mieliśmy dużooo ładniejszą taką masywną i gęstą :-(
hhihhhihi dlatego ja nie ufając w gust mojego wolałam z nim pojechać po choinkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p a Fifi jestem zszokowana gdyż może z dwa razy podchodził do choinki i łapał za ozdobę ale jak mu przetłumaczyłam że nie wolno to teraz przechodzi obok niej obojętnie:szok::-D

Witam dziewczynki z rana:tak: oczywiście z kawką:tak:
Madziu zazdroszczę tego wypadu do spa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-pja też chcę!!!!!!!!:sorry::sorry:
Zanplo u nas jakoś tak się utarło że w święta robi się bigosik:tak: a jestem z centralnej Polski:tak:
a dziś dalsze przygotowania :sorry: w planach farsz do uszek i pierogów i kapusta z grochem:-p jutro ciasta :-p i sałatki:-p....coraz bliżej święta ...coraz bliżej świeta....:-D

Edzia daj foto choinki:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry