reklama

Grudniowe mamusie 2008

dla wszytskich weekendowych solenizantów przesyłamy słodziachne buziolki:-):-):-):-)my dzisiaj kupilismy praleczke i karnisze...z rzeczy na swieta to kupujemy tylko prezenty bo i tak bedziemy w rozjazdach:-p
ja tez poprosze o linka do bloga Tygrycha...plosie:sorry:tez chce zobaczyc choine:-)

reklama
witam :szok:pierwsza :sorry: chyba sie szykujecie do swiat co? moje dzieko łobuzuje u dziadkow musieli telefony stacjonarne poprzestawiac w miejsca nie osiagalne dla mojego syna bo leci do pokoju uhahanykrzyczy hajo hajo i do telefonu wczoraj juz mysleli ze zepsul ale okazalo sie ze jakas awaria byla i pochowali mu telefoniki:-D wogule wczoraj pojechalam z malym do mojej babci bo na swieta jej nie bedzie a tam az strach malego wypuscic samego babcia krawcowa staruszka no to juz wszystkiego nie dowidzi i za kazdym raem jak tam jestem znajde jakas szpilke na dywanie doszlam do wniosku ze juz tam chyba z malym sie nie wybiore najwyzej babcie do nas bedziemy przywozic przynajmniej bezpieczniej:sorry:

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek dla słodziutkiego Bartusia:tak:

ja tez poprosze o linka do bloga tygryska:zawstydzona/y::tak:

ale puchy:szok::szok::szok:

i wsciekla jestem jak osa....D podłączył pralke,włożyłam pranie a tu co...gu...o...cieknie wredna małpa od dołu....dacie wiare:crazy::crazy:
czekam do 9.00 by zadzwonic do tych fajfusów cóż to mi sprzedali:crazy::crazy:

Cześć wszystkim.
Nie było mnie kilka dni bo miałam tyle na głowie, że nie znalazłam czasu, żeby włączyc komputer. Wczoraj robiłam Majeczce urodziny, wszystko wyszło super. Tort gigant wyszedł pyszny :-D. Dostała tyle olbrzymich miśków, że nie mamy teraz tego gdzie trzymać :happy:. Dzisiaj kolejny dzień świętowania.
Strasznie zimno się zrobiło brrrr. Będę Was nadrabiać wieczorem.
Aha i Maja zaczyna powoli chodzić, ale jeszcze się boi :happy:.

Hej dziewczęta.
Piszę sobie z pracy bo troche luziku ostatnio chwilowo mam.

Wczoraj robiłam pierniczki, dzis jak wroce z pracy to bede je ozdabiala a jutro po pracy ide z Adrianem po choineczke:tak:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!

Witajcie;
u nas nie za ciekawa nocka, ale za to ładnie i pewnie mykniemy na spacerek:-D.

Muszę się pochwalić. Iggy już sam chodzi po kuchni (ale tylko tam?!) i nawet szybko mu to idzie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry