reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzieki za dobre slowa
imprezka taka sobie, raczej obiad, bo caly czas myslalm o malej, i caly czas ma goraczke, wczoraj wieczorem zaczelo sie i nadal ma, nie wiem czy to trzydniowka, bo po raz pierwszy takie cos spotkalo moja krolewne:-(:-(:-(jesc nie chce, co zjadla to zwymiotowala:-(:-(:-(

reklama
hey Kochane

My wstałyśmy juz ostatecznie przed 8.
Pysia zjadła i teraz ogląda z teściową VH1 a ja zrobiłam roszade z jej za małymi ubraniami i już ma porządek w półce.
Później planujemy pojechać z M. kupić Młodej prezent ale najpierw muszę go obudzić a to jest k...a MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak można się tak długo budzić i być takim rozlazłym rano??

100 LAT DLA SOLENIZANTÓW:-):-)

Czesc dziewczyny

Co tutaj się dzieje :szok: nikogo nie ma :szok:
My wczoraj bylismy na zakupach, kasy poszło ze szkoda gadać. W H&M są przeceny na całego. Małemu pokupiłam ciuszków, spodnie za 20 zł , bluzeczkę za 20 zł, ogrodniczki z disneya za 40zł, dresik z disneya za 40zł, K. chrzesniaczce spódniczkę jeansową za 20 zł, a najchętniej wykupiłambym wszystko :-D
W ogole to wszedzie juz chyba są przeceny. Bylismy na zakupach żywieniowych i wiecie co zapomniałam pokupic słodyczy do paczek :zawstydzona/y:. Ludzi tyle, że nie można było się ruszyc. Dzisiaj też bym chętnie pojechała połacić bo ja lubie niedziele handlową :-D, no ale jak pojade to strace kase. Może później do marketu pojedziemy.

wczoraj mnie nie było, więc życzę wszystkim wczorajszym solenizantom sto lat

oraz dzisiejszym :

Wszystkiego najlepszego dla Tomaszka, Mariczki, Emilki z okazji pierwszego roczku .

Czesc dziewczyny

My wczoraj bylismy na zakupach, kasy poszło ze szkoda gadać. W H&M są przeceny na całego. Małemu pokupiłam ciuszków, spodnie za 20 zł , bluzeczkę za 20 zł, ogrodniczki z disneya za 40zł, dresik z disneya za 40zł, K. chrzesniaczce spódniczkę jeansową za 20 zł, a najchętniej wykupiłambym wszystko :-D
W ogole to wszedzie juz chyba są przeceny. Bylismy na zakupach żywieniowych i wiecie co zapomniałam pokupic słodyczy do paczek :zawstydzona/y:. Ludzi tyle, że nie można było się ruszyc. Dzisiaj też bym chętnie pojechała połacić bo ja lubie niedziele handlową :-D, no ale jak pojade to strace kase. Może później do marketu pojedziemy.

hehhe My tez wczoraj zakupowo dzień śpędziliśmy:-p więc nic innego mi teraz nie pozostaje a zakasać rękawy i brać się do gotowania hihih dziś robie bigosik na święta, muszę jeszcze pieczenie upiec mniami , ciasta , pierogi i uszka polepić:tak: rybki przyrządzić , sałatki ...........i tak się cieszę na samą myśl o tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nasze pierwsze prawdziwe święta z własną wyżerką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps. nie mogłam się powstrzymać i wczoraj udekorowałam choinkę!! jest biało-złota-ecru!!

Ale puchy....:szok::szok::szok:
Witajcie, my już po spacerku saneczkowym, co nieco możecie zobaczyć:ninja2:
U nas pogoda super mrozik -10, proszy śnieżek, żadnego wiatru....czasami sloneczko zagląda...Julcia teraz śpi a ja odpoczywam:-D:-D:-D:-DMężuś pojechal po choineczkę:tak::tak::tak:ale i tak ubierzemy ja dopiero w srode...

hehhe My tez wczoraj zakupowo dzień śpędziliśmy:-p więc nic innego mi teraz nie pozostaje a zakasać rękawy i brać się do gotowania hihih dziś robie bigosik na święta, muszę jeszcze pieczenie upiec mniami , ciasta , pierogi i uszka polepić:tak: rybki przyrządzić , sałatki ...........i tak się cieszę na samą myśl o tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nasze pierwsze prawdziwe święta z własną wyżerką :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps. nie mogłam się powstrzymać i wczoraj udekorowałam choinkę!! jest biało-złota-ecru!!

Tygrysku
zazdroszczę zapału do gotowania....:tak::tak::tak:ja mam lenia w tym roku, z reszta non stop jak nie jedni to drudzy rodzice cos nam przywiożą wiec w lodówce miejsca brak...dobrze że mróz jest na dworze:-D:-D:-D
A Wy święta spędzacie sami...czy odwiedz Was rodzinka że takie przygotowania...

Choineczka ubrana...pochwal sie

Czesc dziewczyny

Agacia
piszez że promocje:-D:-D:-D...mam taka ochotę na zakupy dzisiaj chyba wybiorę sie do jakiejs galerii

Napisalam takie dlugiego posta i mi go wcieło:sorry::sorry::sorry:

Zdróweczka dla Karolinki i innych chorowitków

i najważniejsze
mnóstwo urodzinowych buziaczków dla Tomcia i Emilki
cfaf27703ae0c3a9.gif

oraz oczywiście dla dzisiaj świetującej
najwspanialszej Mariczki

Przyjmij od nas najlepsze i z serca płynące życzenia na kolejny roczek,niech życie Cię rozpieszcza i oszczędzi Ci trosk,niech każdy dzień przynosi radość i nowe umiejętności, miej mnóstwo przyjaciół,słoneczko niech Ci zawsze świeci a księzyc kołysze do snu...Rośnij duża i bądź zawsze taka śliczna i uśmiechnięta!
Buziaki od Juleczki cioci Magdy i wujka Pawła
tortd.jpg

Oj Madziu dziękujemy za przepiękne życzonka.....CUDNE!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

No i podziękowania również dal reszty pamiętających o nas mamusiek:*:*:* buziaczki kochane;*

Mariczka śpi, zbierając siły na popołudniową imprezkę:tak::tak::tak::tak:

Jejku w zeszłym roku o tej porze miałam już skurcze co 3 min i ćwiczyłam wygibasy w szpitalu....oj szok jak ten czas ucieka....a teraz nasza niuńka ma juz roczek.... oj ja nie wiem co bym bez niej zrobiła....był to dla nas rok radości, szczęścia, ale takze zmartwień i strachu ,jednak przede wszystkim rok nauki,nauki bycia rodzina.... jestem mega szczęśliwa....:tak::tak::tak::tak:

Dobra koniec łez..... baloniki już wiszą w pokoju, tort chłodzi się w lodówce, szampan i winko też....stroje przygotowane, kurczaczek się piecze..... jeszcze troszkę i ruszamy...hahahah

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Oczywiście najserdeczniejsze życzonka
dla naszych współ świętujących
Tomusia i Emilki przeuroczej:*
Wszystkiego najsłodszego i duuuzo uśmiechu:*

su01105340101bl3.gif
su01105350101wu6.gif

Zycza Cioteczka i Mariczka;*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Witam niedzielnie

zima na całego, w nocy było -20 stopni, mężowemu paliwo marzło jak jechał:szok:, dobrze ze jest juz w Polsce, jeszcze tylko jutro się rozładuje i wraca do domku, dobrze ze nie na ostatnią chwilę, będę go ganiac po zakupy.
Przez to że tak zimno to nei chce sie nosa z domu wystawić, byłam tylko z chłopakami w kosciele, bo koniecznie musieli iśc na tą wystawę szopek,a teraz juz sie nigdzie nie ruszam

Tygrysku, podziwiam zapał do gotowania, mi sie aż tyle nie chce szykowac, z wigilinych rzeczy zrobię tylko krokiety i tak idziemy do teściowej, a potem do moich rodziców, przygotuję tylko jakieś ciasto i wyżerkę na pozostałe dni świąt, ale pewnie i tak pójdziemy do rodziców, ale wolę miec coś w zapasie.

Agaciu, ale fajne zakupy porobiłaś, ja mam za daleko do hm, wieć już sie wybieram, bo i tak napewno przezd świętami mnóstwo ludzi. Może w styczniu będą jakieś wyprzedaze to wtedy wyskoczę.

Mariczko nasza śliczna, pogodna babyboomowa królewno,rosnij zdrowo i bądź zawsze pociechą dla swoich cudnych rodziców. Z okazji Twoich pierwszych urodzinek wszystkeogo najlepszego.

Wszystkiego naj, naj dla Emilki i Tomcia z okazji ich święta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry