BlackWizard
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wpadam tylko podziękować za gratulacje :-)
Moja niunia - Ania - urodziła się w 36 tyg ciąży ważąc 3170 gram i mierząc 56 cm :-). Jest kochana, zdrowiuśka i przesłodka. No i tak jak zauważyłyście moje gwiazdy są z jednego roku
Moja niunia - Ania - urodziła się w 36 tyg ciąży ważąc 3170 gram i mierząc 56 cm :-). Jest kochana, zdrowiuśka i przesłodka. No i tak jak zauważyłyście moje gwiazdy są z jednego roku

musiałam isc z malym do lekarza w nocy obudzil mi sie z placzem nie moglam go uspokoic po paru minutak juz tylko sobie stekal ale tak godzin zrobilam mu mleko bo mysle sobie ze moze glodny jest wypil troche jeszcze sie powyglupialismy i poszedl spac rano jak sie obudzilismy zmieniam mu pieluszke no i yszlo szydlo z worka siusiak caly bardzo mocno spuchniety i czerwony:-(no i ma mocny stan zapalny dotał jakas macs i oklady z szalwi na szczescie robi siusiu bo jak nie bedzie robil to na pogotowie co sie pewnie wiaze ze szpitalem ale mam nadzieje ze skoro robi normalnie bez ulzenia lekarstwami to jak mu troche pomoge to tez bedzie robil