reklama

Grudniowe mamusie 2008

Modlitwa świąteczna:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• image001.jpg
    image001.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Hej dziewczynki.
Wpadlam bo tylko w weekend mam chwilke czasu.
Dzis lub jutro bede robic pierniczki, po choinke pojdziemy pewnie we wtorek lub srode(zawsze ubieramy dzien przed wigilia) Jutro rano jedziemy do marketu na zakupy,juz sie boje tego wydatku:szok:
Kurcze ubolewam ze nie mam czasu do was zagladac, mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni.

Witam sobotnio

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
dla naszych kolejnych roczniaczków:
Igorka i Gabrysi...
su01102830101kh3.gif
su01101420105tb4.gif

Tysiące buziaczków i uścisków
od Cioteczki i Mariczki:*

Wszystkiego naj naj naj również dla naszej
13 miesięcznej Oliwki:*

Mega życzonka również dla naszej szalonej 18-stki Justynki :tak::tak::tak::-)

zdjecie_big.jpg
Podpinam się po śliczniutkie zyczonka
Wszystkiego naj kochane dzieciaczki i Dla Justynki również wszystkiego naj, naj

Witajcie u nas nocka w miarę w miarę, dywam już wytrzepany i lezy taki czysciutki i puszysty...odwiedził nas chrzestny Juleczki i potwierdził we wtorek jedziemy do spa na cały dzionek...wracamy w srode kolo poludnia:tak::tak::tak::tak:
Ale zazdroszczę tego spa, my tu będziemy gotowac, sprztac, a Madzienka będzie sie byczyć:sorry: Miłego odpoczynku

Kana, widzisz mówiłąm że nie taki diabeł straszny, super że bigosik pyszny wyszedł.

BlackWizard, śliczne twoje księżniczki, niech sie zdrowiutko chowają.

Tygrysku, choineczka śliczna.
Ja czekam na męża, wraca w poniedzaiłek i pewnie we wtorek lub środę kupimy, a ubierzemy chyba jak co roku w wigilję.

Dagulla, oby szybko Kaceprkowi przeszo,bo pewnie go to bardzo boli.

Mamusiu, zdrówka dla Karolinki, a dla Was udanej imprezki.

Część dziewczyny.

My mieliśmy dzisiaj męczący dzień,robiliśmy wielkie zakupy.Ale na szczęście już jesteśmy po.

Fabiulek nam się rozchorował:-( W nocy tak strasznie kaszlał,ze aż wymiotował...Cały dzień taki bidny jest,umęczony,śpi ciągle:-( I cały rozpalony:-( W poniedziałek znów do lekarza...Tak mi go strasznie szkoda:-(:-(:-(

Widzę tylko,ze piszecie o paleniu.Ja jedynie troszkę popalałam właściwie jeszcze jako dziecko:sorry: Mój Mariusz nigdy nawet nie miał papierosa w ustach.Ja nienawidzę zapachu dymu i jak czuję,ze ktoś pali to od razu robi mi się nie dobrze:no: Tak więc jesteśmy wolni od nałogu-całe szczęście!

blizniaczku wlasnie nie jestem pena czy go to boli bo jak zdejmuje pieluche to sie za niego łapie ciagnie i sie smieje moze sie cieszy ze ma takiego duzego:-D a tak serio to siusiu robi normalnie to najwazniejsze:tak:bo wyglada to okropni:-(

aniu duzo zdrowka dla Fabianka bidulek:-(

Dziewczyny ja wpadam tylko podziękować za gratulacje :-)
Moja niunia - Ania - urodziła się w 36 tyg ciąży ważąc 3170 gram i mierząc 56 cm :-). Jest kochana, zdrowiuśka i przesłodka. No i tak jak zauważyłyście moje gwiazdy są z jednego roku :-D
Black!!!!!!!!!!!Wielki szacun!!!Ja dopiero co zaczynam ogarniac ,ze mam jedno:-D:-D:-DBuzia dla Anulki:-)
Dziewczyny ja też paliłam przed ciązą i to sporo czau,ale jak tylko zobaczyłam magiczne "dwie kreseczki" to ostatni papieros i basta..... i juz nie zacznę- na 99% szkoda pieniędzy i zdrowia przede wszystkim....a poza tym nie chce truć malutkiej.....Kamil tak samo rzucil2 miesiące później i tez nie pali.....a powiem Wam,ze to chore,ale ja bardzo lubiłam palic....:sorry::zawstydzona/y:

jeszcze raz moje ogromne GRATULACJE.....Anulka jest przesłodka, zresztą Juleczka również:*

Tygrysku choinka piękna!!!!!!!!! My kupujemy w poniedziałek już po tej całej imprezce urodzinowej...ale bedzie jutro zamieszania....a dzisiaj ile mnie jeszcze czeka to cho cho....:-p
No i witam się serdecznie sobotnio.....

Ja już po zakupkach..jezusie ile ludzi biega, kupuje....szał macic dosłownie....same wlaczace o super produkty kobitki...:-D:-D:-D
Malutka ostatnio szaleje poza mną to chyba świata nie widzi....czasem wysiadam juz tylko opa i opa....mama i mama.....nio,ale cóż taki chyba okresik ma....

Co do @ to ja mam znowu przestój co odbija się na mojej rodzince i nerwach nad którymi nie panuje....:sorry:

Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
dla naszych kolejnych roczniaczków:
Igorka
i
Gabrysi...
su01102830101kh3.gif
su01101420105tb4.gif

Tysiące buziaczków i uścisków
od Cioteczki i Mariczki:*

Wszystkiego naj naj naj również dla naszej
13 miesięcznej Oliwki:*

Mega życzonka również dla naszej szalonej 18-stki Justynki :tak::tak::tak::-)

zdjecie_big.jpg

My sie do tych cudownych zyczonek przylaczamy!!

Modlitwa świąteczna:-D:-D:-D:-D:-D
Myslalam,ze sie wywale...Doooooobre:-D:-D

Dziewczyny,metoda eliminacji,spakowalam walizke:-D:-D..A w ogole dzisiaj dzien zalatany...:eek:I jutro o 7 rano wyjazd..:-):-)
A gdzie Agacia??Przegapilam czy caly dzien nieobecna...:szok::-D...

Aniu, zdrówka dla Fabianka.
Fajnie że udało Wam sie zrobic zakupy, ale wierzyłam, ze jakos wam się uda zorganizowac;-)

Dagulka, dobrze ze go to nie boli, oby opuchlizna szybko zeszła.

Kajka, szczęśliwej podrózy. Niestety od zimy u nas nie odpoczniesz, bo u nas też mroźno, już dawno nie było tak zimno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry