Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Podpinam się po śliczniutkie zyczonka
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
dla naszych kolejnych roczniaczków:
Igorka i Gabrysi...
![]()
![]()
Tysiące buziaczków i uścisków
od Cioteczki i Mariczki:*
Wszystkiego naj naj naj również dla naszej
13 miesięcznej Oliwki:*
Mega życzonka również dla naszej szalonej 18-stki Justynki:-)
![]()
Ale zazdroszczę tego spa, my tu będziemy gotowac, sprztac, a Madzienka będzie sie byczyćWitajcie u nas nocka w miarę w miarę, dywam już wytrzepany i lezy taki czysciutki i puszysty...odwiedził nas chrzestny Juleczki i potwierdził we wtorek jedziemy do spa na cały dzionek...wracamy w srode kolo poludnia![]()
Miłego odpoczynku
Mój Mariusz nigdy nawet nie miał papierosa w ustach.Ja nienawidzę zapachu dymu i jak czuję,ze ktoś pali to od razu robi mi się nie dobrze
Tak więc jesteśmy wolni od nałogu-całe szczęście!
a tak serio to siusiu robi normalnie to najwazniejsze
bo wyglada to okropni:-(Black!!!!!!!!!!!Wielki szacun!!!Ja dopiero co zaczynam ogarniac ,ze mam jednoDziewczyny ja wpadam tylko podziękować za gratulacje :-)
Moja niunia - Ania - urodziła się w 36 tyg ciąży ważąc 3170 gram i mierząc 56 cm :-). Jest kochana, zdrowiuśka i przesłodka. No i tak jak zauważyłyście moje gwiazdy są z jednego roku![]()

Buzia dla Anulki:-)My sie do tych cudownych zyczonek przylaczamy!!Dziewczyny ja też paliłam przed ciązą i to sporo czau,ale jak tylko zobaczyłam magiczne "dwie kreseczki" to ostatni papieros i basta..... i juz nie zacznę- na 99% szkoda pieniędzy i zdrowia przede wszystkim....a poza tym nie chce truć malutkiej.....Kamil tak samo rzucil2 miesiące później i tez nie pali.....a powiem Wam,ze to chore,ale ja bardzo lubiłam palic....
jeszcze raz moje ogromne GRATULACJE.....Anulka jest przesłodka, zresztą Juleczka również:*
Tygrysku choinka piękna!!!!!!!!! My kupujemy w poniedziałek już po tej całej imprezce urodzinowej...ale bedzie jutro zamieszania....a dzisiaj ile mnie jeszcze czeka to cho cho....
No i witam się serdecznie sobotnio.....
Ja już po zakupkach..jezusie ile ludzi biega, kupuje....szał macic dosłownie....same wlaczace o super produkty kobitki...
Malutka ostatnio szaleje poza mną to chyba świata nie widzi....czasem wysiadam juz tylko opa i opa....mama i mama.....nio,ale cóż taki chyba okresik ma....
Co do @ to ja mam znowu przestój co odbija się na mojej rodzince i nerwach nad którymi nie panuje....
Wszystkiego najsłodszego i najdziecinniejszego
dla naszych kolejnych roczniaczków:
Igorka i Gabrysi...
![]()
![]()
Tysiące buziaczków i uścisków
od Cioteczki i Mariczki:*
Wszystkiego naj naj naj również dla naszej
13 miesięcznej Oliwki:*
Mega życzonka również dla naszej szalonej 18-stki Justynki:-)
![]()
Myslalam,ze sie wywale...DoooooobreModlitwa świąteczna![]()

..A w ogole dzisiaj dzien zalatany...
I jutro o 7 rano wyjazd..:-):-)
...BlackWizard ogromniaste gratulacje;-):-)Dziewczyny ja wpadam tylko podziękować za gratulacje :-)
Moja niunia - Ania - urodziła się w 36 tyg ciąży ważąc 3170 gram i mierząc 56 cm :-). Jest kochana, zdrowiuśka i przesłodka. No i tak jak zauważyłyście moje gwiazdy są z jednego roku![]()