mamusia2008
mamusia Karolinki
Wszystkiego naj, naj dla Mariczki, Emilki i Tomcia z okazji ich święta
100 latek kochani
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego naj, naj dla Mariczki, Emilki i Tomcia z okazji ich święta
DZIEKUJEMY:*Kanuś udanej imprezki
I oby następne lata były rónie szczęśliwe dla Ciebie i Twojej wspaniałej rodzinki
Mariczko nasza śliczna, pogodna babyboomowa królewno,rosnij zdrowo i bądź zawsze pociechą dla swoich cudnych rodziców. Z okazji Twoich pierwszych urodzinek wszystkeogo najlepszego.
100 latek kochani
Dziekujemy:*:*:*Wszystkiego najlepszego dla wszystkich roczniaczków ostatnio świętujących!!!

;-);-)
ja lubię gotować a teraz mam dodatkowo takiego powera gdyż to tak naprawdę nasza tak pierwsza prawdziwa rodzinna wigilią
spędzona w nowym mieszkanku
więc chcę aby byłą wyjątkowa

Podpinam się pod śliczne życzonkamnóstwo urodzinowych buziaczków dla Tomcia i Emilki
![]()
oraz oczywiście dla dzisiaj świetującej
najwspanialszej Mariczki
Przyjmij od nas najlepsze i z serca płynące życzenia na kolejny roczek,niech życie Cię rozpieszcza i oszczędzi Ci trosk,niech każdy dzień przynosi radość i nowe umiejętności, miej mnóstwo przyjaciół,słoneczko niech Ci zawsze świeci a księzyc kołysze do snu...Rośnij duża i bądź zawsze taka śliczna i uśmiechnięta!
Buziaki od Juleczki cioci Magdy i wujka Pawła
![]()
STO LATEK
Teraz już tylko ostatnie poprawki sprzątaniowe i od jutra ostro zabieram się za kucharzenie:-). 
Jutro bigos i pasztet z zająca. We wtorek uszka,pierogi i pieczenie. W srodę flaki, ciasta i potrawy wigilijne a w czwartek tylko sałatki i kosmetyka
Tak więc nie zdziwcie się jak nie będzie mnie teraz wogóle już widac na bb;-)

My w tym roku będziemy miec sztuczną bo wolę sobie nie wyobrażac co Natalka mogłaby zrobic z prawdziwą

hihih no to Kokusia razem zakasamy rękawy hihiWitamy niedzielnie
Podpinam się pod śliczne życzonkaSTO LATEK
U nas wczoraj był dzień pod znakiem zakupów. NIe było nas w domu cały dzień bo ludzi wszędzie masa. Do dziewczynek przywiezliśmy babcię więc były bardzo zadowolone a ja już mam kompletnie wszystko.Teraz już tylko ostatnie poprawki sprzątaniowe i od jutra ostro zabieram się za kucharzenie:-).
Plan mam prawie tak samo ambitny jak TygrysekJutro bigos i pasztet z zająca. We wtorek uszka,pierogi i pieczenie. W srodę flaki, ciasta i potrawy wigilijne a w czwartek tylko sałatki i kosmetyka
Mamusia zdróweczka dla Karolinki i wyściskaj ją mocno od cioci.
Tygrysku choinka superaśnaMy w tym roku będziemy miec sztuczną bo wolę sobie nie wyobrażac co Natalka mogłaby zrobic z prawdziwą
Kana udanej imprezki![]()

Bigosik się już praży
Madziu Wigilie spędzimy w trójkę a w pierwszy i drugi dzień świąt mamy gości
A co do choineczki to można ją obejrzeć tam gdzie ostatnio zostawiłaś mi miły komentarz;-);-)
Bliżniaczku sama siebie podziwiam za tą energię która we mnie wstąpiłaja lubię gotować a teraz mam dodatkowo takiego powera gdyż to tak naprawdę nasza tak pierwsza prawdziwa rodzinna wigilią
spędzona w nowym mieszkanku
więc chcę aby byłą wyjątkowa
![]()
Kanuś sto latek dla Mariczki!!! i udanej zabawy![]()

Witamy niedzielnie
Podpinam się pod śliczne życzonkaSTO LATEK
U nas wczoraj był dzień pod znakiem zakupów. NIe było nas w domu cały dzień bo ludzi wszędzie masa. Do dziewczynek przywiezliśmy babcię więc były bardzo zadowolone a ja już mam kompletnie wszystko.Teraz już tylko ostatnie poprawki sprzątaniowe i od jutra ostro zabieram się za kucharzenie:-).
Plan mam prawie tak samo ambitny jak TygrysekJutro bigos i pasztet z zająca. We wtorek uszka,pierogi i pieczenie. W srodę flaki, ciasta i potrawy wigilijne a w czwartek tylko sałatki i kosmetyka
Mamusia zdróweczka dla Karolinki i wyściskaj ją mocno od cioci.
Tygrysku choinka superaśnaMy w tym roku będziemy miec sztuczną bo wolę sobie nie wyobrażac co Natalka mogłaby zrobic z prawdziwą
Kana udanej imprezki![]()