reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie było mnie parę dni, bo jakoś wieczorami padałam i nic mi się nie chciało. Ale humorek mi już wrócił i zabieram się za świąteczne przygotowania. Wczoraj wyszorowałam kuchnię, mężulo zajął się łazienką, dzisiaj zapakowałam wszystkie prezenty. I zrobiło się świątecznie :)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich roczniaczków ostatnio świętujących!!!

No to idę ponadrabiać trochę zaległości.

Kanuś udanej imprezki
I oby następne lata były rónie szczęśliwe dla Ciebie i Twojej wspaniałej rodzinki
DZIEKUJEMY:*
Mariczko nasza śliczna, pogodna babyboomowa królewno,rosnij zdrowo i bądź zawsze pociechą dla swoich cudnych rodziców. Z okazji Twoich pierwszych urodzinek wszystkeogo najlepszego.

100 latek kochani

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich roczniaczków ostatnio świętujących!!!

Dziekujemy:*:*:*:tak::tak::tak:

Do zobaczenia może wieczorkiem,albo już jutro:) buziaczki:* miłego dnia;*

Bigosik się już praży:tak:
Madziu Wigilie spędzimy w trójkę a w pierwszy i drugi dzień świąt mamy gości:tak:
A co do choineczki to można ją obejrzeć tam gdzie ostatnio zostawiłaś mi miły komentarz:tak:;-);-)
Bliżniaczku sama siebie podziwiam za tą energię która we mnie wstąpiła:zawstydzona/y: ja lubię gotować a teraz mam dodatkowo takiego powera gdyż to tak naprawdę nasza tak pierwsza prawdziwa rodzinna wigilią:zawstydzona/y: spędzona w nowym mieszkanku:zawstydzona/y: więc chcę aby byłą wyjątkowa:-p

Kanuś sto latek dla Mariczki!!! i udanej zabawy:tak:

Witajcie kochane;
dziękujemy bardzo za pamięć i życzenia.

Dzisiejszym jubilatom życzę sto lat i samych radosnych chwil.

Imprezka nam się udała, choć już miałam strach, ale to :elvis:

Dzień dobry

Wpadłam tylko na chwilkę złożyć życzonka:

sto latek dla Mariczki i Tomeczka :-):-):-)
I dla wczorajszych roczniaków urodzinowe buziaki :-):-):-)

A teraz lecę ubierać choinkę....

Witamy niedzielnie:tak:
mnóstwo urodzinowych buziaczków dla Tomcia i Emilki
cfaf27703ae0c3a9.gif

oraz oczywiście dla dzisiaj świetującej
najwspanialszej Mariczki
Przyjmij od nas najlepsze i z serca płynące życzenia na kolejny roczek,niech życie Cię rozpieszcza i oszczędzi Ci trosk,niech każdy dzień przynosi radość i nowe umiejętności, miej mnóstwo przyjaciół,słoneczko niech Ci zawsze świeci a księzyc kołysze do snu...Rośnij duża i bądź zawsze taka śliczna i uśmiechnięta!
Buziaki od Juleczki cioci Magdy i wujka Pawła
tortd.jpg

Podpinam się pod śliczne życzonka:tak: STO LATEK

U nas wczoraj był dzień pod znakiem zakupów. NIe było nas w domu cały dzień bo ludzi wszędzie masa. Do dziewczynek przywiezliśmy babcię więc były bardzo zadowolone a ja już mam kompletnie wszystko. :tak:Teraz już tylko ostatnie poprawki sprzątaniowe i od jutra ostro zabieram się za kucharzenie:-).
Plan mam prawie tak samo ambitny jak Tygrysek:tak::-DJutro bigos i pasztet z zająca. We wtorek uszka,pierogi i pieczenie. W srodę flaki, ciasta i potrawy wigilijne a w czwartek tylko sałatki i kosmetyka:tak:Tak więc nie zdziwcie się jak nie będzie mnie teraz wogóle już widac na bb;-):tak::-D:-D

Mamusia zdróweczka dla Karolinki i wyściskaj ją mocno od cioci.
Tygrysku choinka superaśna:tak:My w tym roku będziemy miec sztuczną bo wolę sobie nie wyobrażac co Natalka mogłaby zrobic z prawdziwą:no:
Kana udanej imprezki:tak:

U nas wczoraj był dzień pod znakiem zakupów. NIe było nas w domu cały dzień bo ludzi wszędzie masa. Do dziewczynek przywiezliśmy babcię więc były bardzo zadowolone a ja już mam kompletnie wszystko. :tak:Teraz już tylko ostatnie poprawki sprzątaniowe i od jutra ostro zabieram się za kucharzenie:-).
Plan mam prawie tak samo ambitny jak Tygrysek:tak::-DJutro bigos i pasztet z zająca. We wtorek uszka,pierogi i pieczenie. W srodę flaki, ciasta i potrawy wigilijne a w czwartek tylko sałatki i kosmetyka:tak:Tak więc nie zdziwcie się jak nie będzie mnie teraz wogóle już widac na bb;-):tak::-D:-D

Tygrysku choinka superaśna:tak:My w tym roku będziemy miec sztuczną bo wolę sobie nie wyobrażac co Natalka mogłaby zrobic z prawdziwą:no:
hihih no to Kokusia razem zakasamy rękawy hihi:laugh2::laugh2:
dziękuję w imieniu choinki:zawstydzona/y::-p:sorry:

Bigosik się już praży:tak:
Madziu Wigilie spędzimy w trójkę a w pierwszy i drugi dzień świąt mamy gości:tak:
A co do choineczki to można ją obejrzeć tam gdzie ostatnio zostawiłaś mi miły komentarz:tak:;-);-)
Bliżniaczku sama siebie podziwiam za tą energię która we mnie wstąpiła:zawstydzona/y: ja lubię gotować a teraz mam dodatkowo takiego powera gdyż to tak naprawdę nasza tak pierwsza prawdziwa rodzinna wigilią:zawstydzona/y: spędzona w nowym mieszkanku:zawstydzona/y: więc chcę aby byłą wyjątkowa:-p

Kanuś sto latek dla Mariczki!!! i udanej zabawy:tak:

Juz patrzę, ale na zdjęcia Fifiego z urodzin dalej czekam:-p:-p:-p:-p:-p

Pasztet z zająca mniam mniam....tyle pyszności szykujecie...:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry