blizniaki2000
Fanka BB :)
I ja też z kawkąWitam się z kawką.
Ja mam choineczkę ubraną, ale prezenty jutro po wieczerzy![]()

a z prezentami u nas identycznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja też z kawkąWitam się z kawką.
Ja mam choineczkę ubraną, ale prezenty jutro po wieczerzy![]()

Witam
Dokładnie, ile można robic zakupy, Agacia na bb, ewentualnie do garów, a nie po sklepach tylko latac
Dagulla, powodzenia u gina;-)
Marzycielko, miłego ubierania choinek.
A czemu prezenty dajecie sobie już dzisiaj?
ja zawsze nie mogę się doczekac, ale miłe jest te oczekiwanie na niespodziankę i prezenty rozdajemy dopiero przy wigilijnym stole, jak spróbujemy wszystkich potraw (dzieciaki zawsze maja z tym problem, wiec przymykamy na to oko;-))
A ja jeszcze w pracy, ale kończę dzis wcześniej i ruszam na kuchnię, a mąz na polowanie na choinkę

hej dziewczynkiech pogoda się popsuła i za oknem deszcz:-( zero uroku nadchodzących świat....Kokusia jak tam wyrabiasz się hihihi ja dziś ciasta mam w planach hihhi i może śledziki hihihi
![]()
po śniegu nawet ślad już nie został :-(ale szykuje sie do gina a tak mi sie nie chce![]()

i zawsze jest ich cała masa, u nas nie ma tak że prezenty dostają tylko dzieci, obdarowany jest każdy i to solidnie, więc przeważnie wszystko się pod choinką nie mieści 

U mojej mamy tez prezenty wyłażą spod choinki, tyle ich jestu nas to samo, od rana ciągle lejepo śniegu nawet ślad już nie został :-(
ja byłam wczoraj wieczorem u gina i mówię mu że ostatnio przez 7 tygodni prawie cały czas krwawiłam, zrobił mi usg i okazało się że mam powiększony jajnik :--( i już się zaczynam martwić bo oczywiście naczytałam się w necie
Prezenty u nas też dostaje się dopiero po spróbowaniu wszystkich wigilijnych potrawi zawsze jest ich cała masa, u nas nie ma tak że prezenty dostają tylko dzieci, obdarowany jest każdy i to solidnie, więc przeważnie wszystko się pod choinką nie mieści
![]()
.

Kochana ja jestem cały czas na plusieKokusia jak tam wyrabiasz się hihihi ja dziś ciasta mam w planach hihhi i może śledziki hihihi![]()
Rosołki do flaków juz są jutro tylko połączyc. SErnik się piecze. Ciasto drożdżowe rośnie. Ciasteczka upieczone. Rafaello zrobione. Murzynek na wuzetkę już jest jeszcze tylko krem. Jedna sałatka juz gotowa. Z ciast zostało mi jeszcze jabłecznik upiec
U nas śledzików niestety nie robimy bo takie rybki jadamy tylko oboje z mężowym i się nie opłaca na nas dwoje więc kupujemy. I tak w tym roku mam rybę po grecku i śledzie w śmietanie.