reklama

Grudniowe mamusie 2008

a męza ciągne zawsze z sobą, i w pierwszej ciązy chodził ze mną na każdą wizytę a teraz ze względu na Liwie to byłam sama ale na usg kolejne na pewno pójdzie !

hehehe a męzowy juz przerażony bo w pierwszej ciązy to zamiast ja to jemu sie nieźle przytyło i teraz zobaczymy czy znow spuchnie :-) ja musiałam trzymać dietę a on za mnie chyba smaki miał i pochłaniał :-D

reklama
Hey :-)

Ja na razie tylko z Tż-em przez ciążę ale jak dobrze pójdzie to moja przyjaciółka za miesiąc dołączy do ciężarówek.

A wiecie co ja to chyba tego gina zmienię...
On jakiś taki małomówny hmmm nie wiem zobaczymy.
Podobno najlepszy...

A ja jadę dzis do lekarza internisty bo przeziębienie się nasila:baffled:
Katar mam straszny i przez to wymioty wzmozone...:-(
Boję się trochę brać leki ze względu ma ciążę...

cieszę się, że ci się podoba:-) jest faktycznie bardzo słodka, akurat dla naszych małych okruszków:-D

Boże jak ja chciałabym miec pewność , że wszytko będzie dobrze i kiedyś ją zaśpiewam dla mojej dzidzi.
Mam takie koszmary czasami , że aż się boję...:-(

Myślę, że koszmary mamy wszystkie...ja też czasami mam takie , że głowa boli, no ale cóż bardzo trzymam się myśli, że moje maleństwo ma teraz najlepszy domek jaki by sobie mogło wyobrazić, więc napewno tu zostanie, bo gdzie mu będzie lepiej;-), twoja kruszynkatez napewno jest bardzo szczęśliwa że jest jej tak dobrze:tak:, i sądzę, że będzie bardzo chciała poznać osobę która jej daje tyle miłości i bezpieczeństwa:tak:, więc głowa do góry i uwierz w to że będzie dobrze, a zamiast się zastanawiać nad koszmarami naucz się słów piosenki bo maleństwo juz niedługo będzie cię slyszeć:tak:, i będziesz mu mogła śpiewać ile masz sił:-).
Buziaki

reklama
Myślę, że koszmary mamy wszystkie...ja też czasami mam takie , że głowa boli, no ale cóż bardzo trzymam się myśli, że moje maleństwo ma teraz najlepszy domek jaki by sobie mogło wyobrazić, więc napewno tu zostanie, bo gdzie mu będzie lepiej;-), twoja kruszynkatez napewno jest bardzo szczęśliwa że jest jej tak dobrze:tak:, i sądzę, że będzie bardzo chciała poznać osobę która jej daje tyle miłości i bezpieczeństwa:tak:, więc głowa do góry i uwierz w to że będzie dobrze, a zamiast się zastanawiać nad koszmarami naucz się słów piosenki bo maleństwo juz niedługo będzie cię slyszeć:tak:, i będziesz mu mogła śpiewać ile masz sił:-).
Buziaki

Dziekuję Ci za te słowa wsparcia !!!!!!!:-)
Jak zawsze na Was można polegać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry