Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i my sie dołączamyWszystkie dzisiaj świętujące Agusie
W dniu imienin dużo szczęścia, radości,
uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły,
samych przyjemnych i spokojnych dni
![]()

No dobra Fifi może zgarnąć Zuzanne![]()
A czy Zuza chętna to już nie zapytasz.....hmmmm wybredna mamuśka, ja rozumiem że Maryś jak modelka wygląda ale żeby nas tak od razu pomijać:-(

Jeśli Zuzanna chętna na Igorka to jak najbardziej możemy swatać
Ja właśnie straciłam sens.
Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-djeśli zuzanna chętna na igorka to jak najbardziej możemy swatać:-d
ja właśnie straciłam sens.
Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci![]()
Zuzanna się zgodziła:-)

A co mi tutaj Igorek panne Fifiemu zgarnia co!!!!????????Jeśli Zuzanna chętna na Igorka to jak najbardziej możemy swatać

piersi byliśmy!!!!!

jak tylko ffifi wstanie do pogrozi Igorkowi swoim mieczykiem

Jeśli Zuzanna chętna na Igorka to jak najbardziej możemy swatać

dobre!!!!!!!!!!!no kochana to teraz jako "prawie"rodzina bedziemy mysiały to uczcic w weekend majowy![]()
A co mi tutaj Igorek panne Fifiemu zgarnia co!!!!????????piersi byliśmy!!!!!
jak tylko ffifi wstanie do pogrozi Igorkowi swoim mieczykiem
ps. Igi jest the best!!!!![]()
dobre!!!!!!!!!!!
Niestety Zapominajko Zuza już ma swego rycerza na białym koniu!!!!
Na pewno uczcimy! Bo na pewno będę w Łodzi![]()