reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkie dzisiaj świętujące Agusie

W dniu imienin dużo szczęścia, radości,
uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły,
samych przyjemnych i spokojnych dni

bukiete.jpg

reklama
A czy Zuza chętna to już nie zapytasz.....hmmmm wybredna mamuśka, ja rozumiem że Maryś jak modelka wygląda ale żeby nas tak od razu pomijać:zawstydzona/y::-(

Jeśli Zuzanna chętna na Igorka to jak najbardziej możemy swatać:-D

Ja właśnie straciłam sens.
Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci:baffled::no::dry::shocked2:

Zuzanna się zgodziła:):-)

no kochana to teraz jako "prawie"rodzina bedziemy mysiały to uczcic w weekend majowy:-D:-D:-D:-D

Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci:baffled::no::dry::shocked2:
A co mi tutaj Igorek panne Fifiemu zgarnia co!!!!????????:szok::szok::szok: piersi byliśmy!!!!!:-D:-D:-D:evil::evil::oo2::oo2::growl: jak tylko ffifi wstanie do pogrozi Igorkowi swoim mieczykiem:-D:-D:oo2::oo2:

ps. Igi jest the best!!!!:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre!!!!!!!!!!!

Niestety Zapominajko Zuza już ma swego rycerza na białym koniu!!!!

no kochana to teraz jako "prawie"rodzina bedziemy mysiały to uczcic w weekend majowy:-D:-D:-D:-D

A co mi tutaj Igorek panne Fifiemu zgarnia co!!!!????????:szok::szok::szok: piersi byliśmy!!!!!:-D:-D:-D:evil::evil::oo2::oo2::growl: jak tylko ffifi wstanie do pogrozi Igorkowi swoim mieczykiem:-D:-D:oo2::oo2:

ps. Igi jest the best!!!!:-D:-D

Na pewno uczcimy! Bo na pewno będę w Łodzi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry