reklama

Grudniowe mamusie 2008

Łooo to teraz się porobiło nawet na wiatry trzeba uważać bo to nigdy nic nie wiadomo :oo2::oo2::evil::evil:

to pewniak:errr:

myslicie ze tablety sobie z tym dziadem poradza?:unsure::unsure::-D

:szok::szok::-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie scielac lozko uswiadomilam sobie,w zwiazku z dzisiejszym swietem...ze zostalam bez ziecia:szok::szok::szok::szok::szok:...
Landrynka odeszla,nie odzywa sie juz do mnie...

Oglaszam casting na ziecia!!!!!!!!!Zbieram kandydatury!!!
Tylko sie nie pchac,zeby nie pouszkadzac;-)

reklama
Przede wszystkim, Yoka, fajnie że znowu jesteś :tak::tak:

No i jestesmy i my,wczoraj wieczorem uswiadomilam sobie,ze jeszcze mam tylko ...tydzien(!!???) laby:szok:..I zapilam to lampka wina normalnie:-D:-D...Rozpacz:sorry2::unsure::unsure::unsure:Jak ja sobie bez Was cale dnie poradze:confused:...Przymusowy odwyk cholipka:dry:

nie możesz nas tak zostawić! :no:

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D

:szok::-D

WITAM WSZYTSKICH CIEZARNYCH NA TYM WATKU:-D:-D:-D:-D
ale sie porobilo, nie bylo mnie wczoraj wieczorem, a tu nagle ciaza i ciaz i jeszce raz ciaza:-D:-D:-D:-D
ide po kawke

mnie tez tyyyyle ominęło :szok:

A ja wlasnie scielac lozko uswiadomilam sobie,w zwiazku z dzisiejszym swietem...ze zostalam bez ziecia:szok::szok::szok::szok::szok:...
Landrynka odeszla,nie odzywa sie juz do mnie...

oj, a ja myslałam że chociaż z Tobą kontakty utrzymuje

ja wczoraj obejrzałam film "Teoria zabijania". Nocki ostatnio były lepsze - z jedną przerwą, ale ostatnia znowu pod hasłem pobudki, pobudki, pobudki :baffled:

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D

to te wczorajsze pozytywne fluidy tak dobrze na niego wplynęły:-D:-D:-D:-D

No i jestesmy i my,wczoraj wieczorem uswiadomilam sobie,ze jeszcze mam tylko ...tydzien(!!???) laby:szok:..I zapilam to lampka wina normalnie:-D:-D...Rozpacz:sorry2::unsure::unsure::unsure:Jak ja sobie bez Was cale dnie poradze:confused:...Przymusowy odwyk cholipka:dry:

A jak my bez Ciiebie wytrzymamy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witaski baby kochane:-)

Mnie od rana mdli jak cholera...ehhh ta ciąża :-D:-D:-D:-D:-D:-D oby do jutra aż ktos mnie zmieni:-D:-D:-Dmoja diablica wstała o 7.30 i krzyczała na mnie z łóżeczka że i na mnie juz pora:-D:-D:-D więc z zaciśniętymi zębami zwlekłam się :-(

Witaj jak miło i Ciebie z ranka zobaczyć...:tak::tak::tak:

wiatropylnie chyba...bo maz nie ma czasu:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
różnie to może być, jeśli ktos oglada nowy serial Majka to wie o czym mówię:-D:-D:-D:-D

Witajcie my dzisiaj wstalysmy o 9.20.....u nas mrozisko -12stopni brrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry