reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziec pospal od 21.00 do 5.15 bez przerwy,w swoim wyrze...a po mleku jeszcze do 8.00:szok:nie wiem czy mam sie smiac czy płakać,że to moze byc jednorazowy wybryk:oo2::-D
moze dlatego ze sie wykapalam wczoraj...kit z oszczedzaniem.od dzis myje sie codziennie:-D
a nie mówiłam :-D:-D:-D:-D
A w ogole to wiecie,ze moja potomka wciaz komarzy...:szok::-D..
:szok::szok: zazdroszcze :baffled:
kajka dopiero na niedziele zapisana a juz ma mdłości:baffled:
bo to na zapas :-D
wiatropylnie chyba...bo maz nie ma czasu:-D:-D
to tak jak mój :-D
Łooo to teraz się porobiło nawet na wiatry trzeba uważać bo to nigdy nic nie wiadomo :oo2::oo2::evil::evil:
No i jak na cytologie idziesz to też musisz uwarzać ... bo to różnie bywa :-D
:szok::szok::-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie scielac lozko uswiadomilam sobie,w zwiazku z dzisiejszym swietem...ze zostalam bez ziecia:szok::szok::szok::szok::szok:...
Landrynka odeszla,nie odzywa sie juz do mnie...

Oglaszam casting na ziecia!!!!!!!!!Zbieram kandydatury!!!
Tylko sie nie pchac,zeby nie pouszkadzac;-)
Ooooo matko do Ciebie się nie oddzywa ? Przecież ona żyć bez Ciebie nie mogła :szok:

Jeeeeesteeeeem !!!!!

Mati wstał o 7:15 :szok::szok::szok: bosheee jak zobaczyłam która to godzina to mi się bardziej spać zachciało :-(
Znowu mu sie cos poprzestawiało :-(
U nas -10 juz na dworze :szok:

reklama
rozmawialm ze szwagrem na skype...śmial sie:-D:-D:-D ze firme bysmy mu rozwaliły, tam do pracy mozna brac dzieci, wiec jakbysmy wszystkie z naszymi szkrabami zjawily sie to działoby sie:-D:-D:-D
a co wesoło by mieli:evil::oo2::oo2::unsure:
A Fifi do tej pory sam??nie bylo żadnej panny po drodze:szok::szok::szok::szok:
No widzisz takie ciacho i solo:szok::szok::oo2:tzn trafił mu sie jakiś mały romans z Bianeczką ale ona go zaniedbuje i ostatnio wogule się nie odzywa:unsure::rolleyes2:a Fifi potrzebuje stałej miłości, ciepła, kobiecej ręki:hmm::hmm:

reklama
Bliźniaczku Ty w oknach siedzisz prawda???? słuchaj kochana potrzebuje fachowej porady, mam za szczelne okna i źle mi wentylacja chodzi w mieszkaniu , zatem muszę okna trochę odszczelnić i zamontować rozszczelniacze czy tam nawiewniki . Kochana poradz jjakie to dziadostwo jest najlepsze????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry