reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To ja chyba jestem trochę egoistką, bo narazie nie chcę drugiego. Czuję się strasznie osłabiona po jednym i nie moge dojść do siebie, a szczególnie porządnie się wyspać :-).

Ale dzisiaj pusto....:szok::szok::szok::szok: w porównaniu do dnia wczorajszego:-D:-D:-D:-D

Ja po wizycie w szpitalu, na szczęście jutro powinni P wypuścic do domu, wg lekarzy tydzien odpoczywa a poźniej bierze sie do roboty nad mieśniem...mam nadzieje ze uda nam sie zalatwic jakas rehabilitacje w Lublinie, żeby nie musial jeżdzic do Łęcznej, mimo że to tylko 26km w jedna stronę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

slodkich snow Wam zycze i do jutra....

dobranoc

No jakby nie patrzec:tak:

Witamy piątkowo:tak:Wczoraj zaliczyliśmy wizytę u babci i dziadka. Dziewczynki wręczyły zgodnie prezent. Potem Martyna dała babci i dziadkowi po cukierku:-D i zaśpiewała piosenkę (nawet nie wiem kiedy się jej nauczyła:baffled: magia "jedynkowego przedszkola":tak::-D). Dziadkowie oczywiście zachwyceni:-) Dzisiaj prezent miał dostac drugi dziadek ale narazie się hm...nie nadaje:zawstydzona/y::no:

Ale powiem wam że jakoś tak teraz sobie pomyślałam że chyba jednak chce drugie dziecko i to nawet niedługo....
ja rowniez
Ja też chcę drugie, choć nie wiem, czy tegoroczne starania się udadzą. Najpierw chciałabym trochę się zmniejszyć:-D
i ja musze sie zmniejszyc:baffled:

witamy sie i my
obudzilam sie z migrena:-(:szok:a niby sie wyspalam:dry:
:szok::szok::szok:
W Łódzkiem zatrzęsła się ziemia- Onet.pl - Wiadomości -22.01.2010
tygrysku ty zyjesz?

To już chyba trzecie podejście do napisania posta w ciągu dnia, bo ciągle mi sie komputer wyłączał :-(.
Maja miała dzisiaj gorączkę, ale podałam jej syropek i na szczęście spadła. taka histerie mi zrobiła wieczorem, że juz traciłam moją wielka cierpliwość :-(. Jutro chcemy sie wybrać do babć i dziadków, mam nadzieję że wyzdrowieje do tego czasu.
Poczytajcie sobie- kolejny przykład tego jakie nasze prawo jest durne Ma innego tatę - urodziła się 25 dni za wcześnie- Onet.pl - Wiadomości -21.01.2010
Przechodziłam przez to!!!! Moja Oli poczatkowo miała nazwisko mojego byłego męża:(( Musiałam złożyc pozew o zaprzeczenie ojcostwa i dopiero po rozprawie sąd wydał wyrok o tym kto jest prawdziwym ojcem.Musieli wyrabiać jej drugi akt urodzenia.....strasznie to przezyłam....chory kraj i chore prawo....cóż....

ja rowniez

i ja musze sie zmniejszyc:baffled:

witamy sie i my
obudzilam sie z migrena:-(:szok:a niby sie wyspalam:dry:
W Łódzkiem zatrzęsła się ziemia- Onet.pl - Wiadomości -22.01.2010
tygrysku ty zyjesz?

zyje zyje :-p tam jest kopalnia odkrywkowa i czesto ziemia sie odsypuje i czasem sa lekkie wstrzasniecia wiec nic nowego nie odkryli :sorry2::sorry2: jak mieszkałam w Bełchatowie to raz tez tak było podobnie:sorry2:
Oj Mamusiu ja tak sie czulam fatalnie w srode :-( glowa mnie bolała , brzusio mnie bolał , spac mi sie chcialo, ogolnie do du....y:-(

oj Yoka faktycznie musieliście troche przejsc z tymi urzedami:no:

reklama
I chyba brzusio dzis mnie tez boli:-(:-( ciotunio odejdz a kysz a kysz!!!!!!!!!!!!!
Mąż mi wczoraj mówi że może mi tak zrobić że nie będę miała okresu i nie będzie mnie boleć przez 9 miesięcy!!:-D:-D a ja do niego : taaaaaaaaa jak ostatnio mi tak zrobiłeś to brzuch mnie bolała przec całe 9 miesięcy bez przerwy!!!!:wściekła/y::oo2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry