Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też chcę drugie, choć nie wiem, czy tegoroczne starania się udadzą. Najpierw chciałabym trochę się zmniejszyć

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w porównaniu do dnia wczorajszego

No jakby nie patrzecpierwsza![]()

Wczoraj zaliczyliśmy wizytę u babci i dziadka. Dziewczynki wręczyły zgodnie prezent. Potem Martyna dała babci i dziadkowi po cukierku
i zaśpiewała piosenkę (nawet nie wiem kiedy się jej nauczyła
magia "jedynkowego przedszkola"
). Dziadkowie oczywiście zachwyceni:-) Dzisiaj prezent miał dostac drugi dziadek ale narazie się hm...nie nadaje

ja rowniezAle powiem wam że jakoś tak teraz sobie pomyślałam że chyba jednak chce drugie dziecko i to nawet niedługo....
i ja musze sie zmniejszycJa też chcę drugie, choć nie wiem, czy tegoroczne starania się udadzą. Najpierw chciałabym trochę się zmniejszyć![]()

Przechodziłam przez to!!!! Moja Oli poczatkowo miała nazwisko mojego byłego mężaTo już chyba trzecie podejście do napisania posta w ciągu dnia, bo ciągle mi sie komputer wyłączał :-(.
Maja miała dzisiaj gorączkę, ale podałam jej syropek i na szczęście spadła. taka histerie mi zrobiła wieczorem, że juz traciłam moją wielka cierpliwość :-(. Jutro chcemy sie wybrać do babć i dziadków, mam nadzieję że wyzdrowieje do tego czasu.
Poczytajcie sobie- kolejny przykład tego jakie nasze prawo jest durne Ma innego tatę - urodziła się 25 dni za wcześnie- Onet.pl - Wiadomości -21.01.2010
ja rowniez
i ja musze sie zmniejszyc
witamy sie i my
obudzilam sie z migrena:-szok:a niby sie wyspalam
W Łódzkiem zatrzęsła się ziemia- Onet.pl - Wiadomości -22.01.2010
tygrysku ty zyjesz?
tam jest kopalnia odkrywkowa i czesto ziemia sie odsypuje i czasem sa lekkie wstrzasniecia wiec nic nowego nie odkryli 
jak mieszkałam w Bełchatowie to raz tez tak było podobnie

a ja do niego : taaaaaaaaa jak ostatnio mi tak zrobiłeś to brzuch mnie bolała przec całe 9 miesięcy bez przerwy!!!!