reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć laseczki:-)

To ja-pamiętacie??:-p

Wpadłam napisać Wam,że dzisiaj przeprowadzamy się do naszego mieszkanka:-) Co prawda jeszcze ie wszystko gotowe,bo dopiero jutro będziemy mieć komandora i wszystko pochowamy,więc pokój Fabianka jest cały zawalony;-) Ale mieszkać się da:tak: Nie będę miała tam neta,więc odezwę się do Was jak wpadnę do rodziców.Na następny weekend pewnie wrzucę Wam zdjęcia:tak:

reklama
Witam piątkowo:-)

Przechodziłam przez to!!!! Moja Oli poczatkowo miała nazwisko mojego byłego męża:(( Musiałam złożyc pozew o zaprzeczenie ojcostwa i dopiero po rozprawie sąd wydał wyrok o tym kto jest prawdziwym ojcem.Musieli wyrabiać jej drugi akt urodzenia.....strasznie to przezyłam....chory kraj i chore prawo....cóż....

Masakra, co za przepisy!!!

Cześć laseczki:-)

To ja-pamiętacie??:-p

Wpadłam napisać Wam,że dzisiaj przeprowadzamy się do naszego mieszkanka:-) Co prawda jeszcze ie wszystko gotowe,bo dopiero jutro będziemy mieć komandora i wszystko pochowamy,więc pokój Fabianka jest cały zawalony;-) Ale mieszkać się da:tak: Nie będę miała tam neta,więc odezwę się do Was jak wpadnę do rodziców.Na następny weekend pewnie wrzucę Wam zdjęcia:tak:

Aniu czekam na fotki z mieszkanka. Buziaki.

A ja dziś cała obolała i do niczego...

na dobry humor
Rozmawiają trzy blondynki:
Ech wiecie co, ja to bym tak bardzo chciała schuść,
druga na to: ja to bym tak bardzo chciała zgrubść,
trzecia słysząc co mówią dwie pozostałe rzecze:
Ej dziewczyny, dziewczyny, jak się słyszy tą waszą polszczyznę to można ze śmiechu pęc!
:-D:-D:-D:-D:-D

zapomnialam wam powiedziec jaki sen mi sie snil
UWAGA
ollcia to rowniez dotyczy ciebie
snilo mi sie ze ollcia przyjechala do nie ze swoim Bartkiem i my poszlysmy do ikei:-D:-D:-Di wtym czasie jak pilysmy kawe w restauracji ikea, nasze dzieci uciekly od nas i przez cala noc szukalysmy ich i nie wiem czy znalazlysmy, bo Karolina mnie obudzila, a najsmieszniejsze bylo to ze jak Karolina mnie obudzila to ja tak dlugo nie moglam zrozumiem kto to jest, nie moglam uwierzyc ze to karolina, bo przecierz szukalam ja:-D:-D:-D
a moj maz mowie ze nie dziwie sie mi ze wstalam z migrena, bo szukalam caly czas dziecko i bylam w stresie:-D:-D:-D:-D

reklama
zapomnialam wam powiedziec jaki sen mi sie snil
UWAGA
ollcia to rowniez dotyczy ciebie
snilo mi sie ze ollcia przyjechala do nie ze swoim Bartkiem i my poszlysmy do ikei:-D:-D:-Di wtym czasie jak pilysmy kawe w restauracji ikea, nasze dzieci uciekly od nas i przez cala noc szukalysmy ich i nie wiem czy znalazlysmy, bo Karolina mnie obudzila, a najsmieszniejsze bylo to ze jak Karolina mnie obudzila to ja tak dlugo nie moglam zrozumiem kto to jest, nie moglam uwierzyc ze to karolina, bo przecierz szukalam ja:-D:-D:-D
a moj maz mowie ze nie dziwie sie mi ze wstalam z migrena, bo szukalam caly czas dziecko i bylam w stresie:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::-D:-D
no niewiadomo czy tam coś nie kombinują za naszymi plecami :szok:
ale na kawkę z Tobą to ja się chętnie piszę :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry