reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej, hej
Natalka też uwielbia się całowac tylko trzeba byc zawsze czujnym bo czasem potrafi ugryzc
Ach jak ja bym chciała, zeby moja lubiła się całowac:zawstydzona/y:, a od niej wydębic buziaka, to trzeba się najpierw naprosic pół godziny

Tygrysku bosko oglada sie te fotki i najgorsze:szok::szok::szok::szok: ze to prawda...tam w Zurychu pracuje wlasnie Pawla brat w Google i Julci chrzestny:-):-):-)
Ale fajnie mają

Bliźniaczku Ty w oknach siedzisz prawda???? słuchaj kochana potrzebuje fachowej porady, mam za szczelne okna i źle mi wentylacja chodzi w mieszkaniu , zatem muszę okna trochę odszczelnić i zamontować rozszczelniacze czy tam nawiewniki . Kochana poradz jjakie to dziadostwo jest najlepsze????
Żadko zakładamy i przewaznie ludzie chcą jak najtańsze, a nie najlepsze. myśle, ze dobre są takie higrosterowane aereco, ale dośc drogie niestety

Wszystkie dzisiaj świętujące Agusie

W dniu imienin dużo szczęścia, radości,
uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły,
samych przyjemnych i spokojnych dni

bukiete.jpg

Dziękuję bardzo za pamiec

Ja właśnie straciłam sens.
Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci:baffled::no::dry::shocked2:
Sorki:-D:-D:-D:-D:-D

Ja po wizycie w szpitalu, na szczęście jutro powinni P wypuścic do domu, wg lekarzy tydzien odpoczywa a poźniej bierze sie do roboty nad mieśniem...mam nadzieje ze uda nam sie zalatwic jakas rehabilitacje w Lublinie, żeby nie musial jeżdzic do Łęcznej, mimo że to tylko 26km w jedna stronę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Wadzej myśli i żeby mężulo szybko i dobrze się zrehabilitował

Wpadłam napisać Wam,że dzisiaj przeprowadzamy się do naszego mieszkanka:-) Co prawda jeszcze ie wszystko gotowe,bo dopiero jutro będziemy mieć komandora i wszystko pochowamy,więc pokój Fabianka jest cały zawalony;-) Ale mieszkać się da:tak: Nie będę miała tam neta,więc odezwę się do Was jak wpadnę do rodziców.Na następny weekend pewnie wrzucę Wam zdjęcia:tak:
Powodzenia w przeprowadzce i czekam na relację

zapominajko, bardzo ladne masz to zdjatko w avatarze
zgadzam sie:tak::tak::tak:

reklama
zapomnialam wam powiedziec jaki sen mi sie snil
UWAGA
ollcia to rowniez dotyczy ciebie
snilo mi sie ze ollcia przyjechala do nie ze swoim Bartkiem i my poszlysmy do ikei:-D:-D:-Di wtym czasie jak pilysmy kawe w restauracji ikea, nasze dzieci uciekly od nas i przez cala noc szukalysmy ich i nie wiem czy znalazlysmy, bo Karolina mnie obudzila, a najsmieszniejsze bylo to ze jak Karolina mnie obudzila to ja tak dlugo nie moglam zrozumiem kto to jest, nie moglam uwierzyc ze to karolina, bo przecierz szukalam ja:-D:-D:-D
a moj maz mowie ze nie dziwie sie mi ze wstalam z migrena, bo szukalam caly czas dziecko i bylam w stresie:-D:-D:-D:-D

Niezłe.:-D:-D:-D:-D:-D

zapomnialam wam powiedziec jaki sen mi sie snil
UWAGA
ollcia to rowniez dotyczy ciebie
snilo mi sie ze ollcia przyjechala do nie ze swoim Bartkiem i my poszlysmy do ikei:-D:-D:-Di wtym czasie jak pilysmy kawe w restauracji ikea, nasze dzieci uciekly od nas i przez cala noc szukalysmy ich i nie wiem czy znalazlysmy, bo Karolina mnie obudzila, a najsmieszniejsze bylo to ze jak Karolina mnie obudzila to ja tak dlugo nie moglam zrozumiem kto to jest, nie moglam uwierzyc ze to karolina, bo przecierz szukalam ja:-D:-D:-D
a moj maz mowie ze nie dziwie sie mi ze wstalam z migrena, bo szukalam caly czas dziecko i bylam w stresie:-D:-D:-D:-D
Ładne niespodzianki Ci Karolcia robi:szok::-D:szok::-D

No to tu sie czworokat szykuje,moze byc,beda sie wymieniac,nowoczesnie,niech bedzie:-D:-D:-D
:szok::szok::-D:-D:szok::szok:

Kaja to jesteśmy umówione.
Zabieram się za budowę jakiegoś budynku przeciwatomowego:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-Dokay!!
No to ja zajme sie kaskami,ochraniaczami itp;-):-D:-D
Dobre jesteście:-D:-D:-D

:szok::szok::-D:-D
no niewiadomo czy tam coś nie kombinują za naszymi plecami :szok:
ale na kawkę z Tobą to ja się chętnie piszę :tak::tak:
no wlasnie
jesli teraz uciekaja razem, to strach pomyslec co bedzie dalej
ja sie rowniez pisze na kawke, ale juz nie w ikei, a u mnie:tak::tak::tak:
Ładne niespodzianki Ci Karolcia robi:szok::-D:szok::-D
niom
ale to narzeczony pewnie ja namowil:-D:-D:-D:-D
A nawet nie chcę myślec, co bedzie jak Igii i Maryś będą mieli wspólne dzieci:szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D

witam;-)

ja to sie ciesze ze Madzienki Julcia jest spokojnym dzieckiem bo jak by ona byla taka jak Alex to chyba by sie w domu pozabijali:oo2::oo2::-D
a tak to bedzie trzymac nad nim kobieca reke i moze moje dziecko sfolguje:huh::dry:
bo ja juz nie mam do niego sil...wstal o 7.00 a zasnal dopiero przed chwilka...no sory:szok::no:a jutro mam 3 egzaminy a w niedziele 2 i nic nie umiem:unsure:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry