blizniaki2000
Fanka BB :)
Hej, hej
, a od niej wydębic buziaka, to trzeba się najpierw naprosic pół godziny

Ach jak ja bym chciała, zeby moja lubiła się całowacNatalka też uwielbia się całowac tylko trzeba byc zawsze czujnym bo czasem potrafi ugryzc
, a od niej wydębic buziaka, to trzeba się najpierw naprosic pół godzinyAle fajnie mająTygrysku bosko oglada sie te fotki i najgorszeze to prawda...tam w Zurychu pracuje wlasnie Pawla brat w Google i Julci chrzestny:-):-):-)
Żadko zakładamy i przewaznie ludzie chcą jak najtańsze, a nie najlepsze. myśle, ze dobre są takie higrosterowane aereco, ale dośc drogie niestetyBliźniaczku Ty w oknach siedzisz prawda???? słuchaj kochana potrzebuje fachowej porady, mam za szczelne okna i źle mi wentylacja chodzi w mieszkaniu , zatem muszę okna trochę odszczelnić i zamontować rozszczelniacze czy tam nawiewniki . Kochana poradz jjakie to dziadostwo jest najlepsze????
Dziękuję bardzo za pamiecWszystkie dzisiaj świętujące Agusie
W dniu imienin dużo szczęścia, radości,
uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły,
samych przyjemnych i spokojnych dni
![]()
SorkiJa właśnie straciłam sens.
Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci![]()

Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Wadzej myśli i żeby mężulo szybko i dobrze się zrehabilitowałJa po wizycie w szpitalu, na szczęście jutro powinni P wypuścic do domu, wg lekarzy tydzien odpoczywa a poźniej bierze sie do roboty nad mieśniem...mam nadzieje ze uda nam sie zalatwic jakas rehabilitacje w Lublinie, żeby nie musial jeżdzic do Łęcznej, mimo że to tylko 26km w jedna stronę![]()
Powodzenia w przeprowadzce i czekam na relacjęWpadłam napisać Wam,że dzisiaj przeprowadzamy się do naszego mieszkanka:-) Co prawda jeszcze ie wszystko gotowe,bo dopiero jutro będziemy mieć komandora i wszystko pochowamy,więc pokój Fabianka jest cały zawalony;-) Ale mieszkać się daNie będę miała tam neta,więc odezwę się do Was jak wpadnę do rodziców.Na następny weekend pewnie wrzucę Wam zdjęcia
![]()
zgadzam siezapominajko, bardzo ladne masz to zdjatko w avatarze