reklama

Grudniowe mamusie 2008

A takie fajne przeczytałam:

"Jeśli kobieta zgadza się na wszystkie zachcianki mężczyzny - to znaczy że go urodziła"
Świetne :-D

Witajcie

Dzisiaj ksiądz do nas przychodzi :-( jak ja nie lubię kolędy :no:
Bylismy na króciutkim spacerku bo ziiiiimno :zawstydzona/y:
Męża dzisiaj nie będę miała w ogole w domu, bo pojechał do Łodzi, wróci dopiero jutro rano :dry:, więc chata wolna.
Mam dzisiaj plany, że zrobie gruntowne porzatki, poprasuje i ze soba zrobie porzadek (czyt, maseczki, paznokcie itd :-p) no ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo na razie siedz przy kompie, choziaż już trochę posprzątałam :blink:

reklama
Świetne :-D

Witajcie

Dzisiaj ksiądz do nas przychodzi :-( jak ja nie lubię kolędy :no:
Bylismy na króciutkim spacerku bo ziiiiimno :zawstydzona/y:
Męża dzisiaj nie będę miała w ogole w domu, bo pojechał do Łodzi, wróci dopiero jutro rano :dry:, więc chata wolna.
Mam dzisiaj plany, że zrobie gruntowne porzatki, poprasuje i ze soba zrobie porzadek (czyt, maseczki, paznokcie itd :-p) no ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo na razie siedz przy kompie, choziaż już trochę posprzątałam :blink:

maseczki,paznokietki,chata czysta,chata wolna.....i co to wszystko ma znaczyc hmmm?:oo2::huh::huh::huh:nie zebym sobie cos myslala:-D

Witajcie, ja mam juz mężulka w domu dostal na miesiac zwolnienie:szok::szok::szok:pozniej na troszke do pracy i operacja...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
wiec wybaczcie mi dzisiejsza nieobecność

Yoka wspolczuje przejsc, ale te nasze przepisy...:-(:-(:-(są porąbane

Mamusia co za sen...:-D:-D:-D:-D

Witajcie, ja mam juz mężulka w domu dostal na miesiac zwolnienie:szok::szok::szok:pozniej na troszke do pracy i operacja...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
wiec wybaczcie mi dzisiejsza nieobecność

Yoka wspolczuje przejsc, ale te nasze przepisy...:-(:-(:-(są porąbane

Mamusia co za sen...:-D:-D:-D:-D

4 tygodnie z mezulem....:confused: nie czasnijcie jakiegos brata dla Julencjiiiii:errr::-D

nie no nie .... nic tych rzeczy :sorry2: ... okres mam :oo:

dobry marynarz to i czerwone morze przepłynie:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::-D

Fifi chce mnie dziś wykończyć:-(

przybij piatala Tajger:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry