reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wystarczyła by mi nagroda nobla i 5 milionów euro:unsure::rolleyes2:

Nie no to Ty skromna jesteś :-D
:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Oj ja też nie przepadam. Wogóle za księżami. Ale teraz mamy super wikarego. Na kolendzie z nami o piwie gadał że bezalkoholowe to nie to samo. Mój Marcin go woził to wogóle na "ty" przeszli i czekoladę na spółę jedli. A jak gdzieś nie mógł wyjechac bo akurat zawiewało to ksiądz samochód pchał:-D

:-D:-D to samo mi przyszło na myśl:tak:;-)
Super ksiądz, poprzedniego tez takiego mielismy był już u nas 8 lat i proboszczem został i nagle go przenieśli, przezywał to strasznie , no ten tez nie jest zły tylko taki zgreda. Ale mnie pamieta dobrze od slubu :tak:, ledwo wszedł to zaraz " Oooo Agata" :dry:. I na ulicy mi kiwa :szok:.

Ej kokusia Ty taka jak Pyciol ... taka zboczona :szok::szok::szok:
....i świety spokój:-D
A żebyś wiedziała :sorry2:

reklama
Nie no to Ty skromna jesteś :-D

Super ksiądz, poprzedniego tez takiego mielismy był już u nas 8 lat i proboszczem został i nagle go przenieśli, przezywał to strasznie , no ten tez nie jest zły tylko taki zgreda. Ale mnie pamieta dobrze od slubu :tak:, ledwo wszedł to zaraz " Oooo Agata" :dry:. I na ulicy mi kiwa :szok:.

A żebyś wiedziała :sorry2:

o wypraszam sobie:dry:Kokuśka słyszłaś te jej oskarzenia?:dry:
a sama na wieczór pewnie by z kims byla gdyby nie czerwonka:no2::-D

Blizniaki my z Kają musimy. Inaczej na pierwszej randce może dojść do kataklizmu;-). Dzieci są pomysłowe:-D:-D:-D:-D

A nawet nie chcę myślec, co bedzie jak Igii i Maryś będą mieli wspólne dzieci:szok::szok::szok::szok:

Wiecie może się okazać, że dzieci dla odmiany będą spokojne;-).

:-D:-D:-D
Na pierwszej randec do kataklizmu,na weselu wysadza sie w kosmos,zeby bylo weselej,a wnukow doczekamy w komorach hibernacyjnych...Bo jak juz sie zestarzejemy,to postanowia nas sobie zachowac na dluzej:szok::-D:-D...

Co ja przed chwila slyszalam na polsacie,ze badania krwi i moczu u ciezarnej nie sa w Pl obowiazkowe...:szok:??Prawda to czy halunią?
Moj amo zaraz wychodzi do pracy,caly dzien sie byczyl,dzieki czemu ja rowniez skorzystalam,bo wstalam dzis o 10.30 z wyrka:cool2::cool2:...
A pozniej spedzilam godzine w banku z pania doradca finans....Starajac sie wszystko pomalu zaczac ukladac,skoro mamy do tej Polski wracac:-D:-D..

Wystarczyła by mi nagroda nobla i 5 milionów euro:unsure::rolleyes2:

Na pierwszej randec do kataklizmu,na weselu wysadza sie w kosmos,zeby bylo weselej,a wnukow doczekamy w komorach hibernacyjnych...Bo jak juz sie zestarzejemy,to postanowia nas sobie zachowac na dluzej:szok::-D:-D...

Co ja przed chwila slyszalam na polsacie,ze badania krwi i moczu u ciezarnej nie sa w Pl obowiazkowe...:szok:??Prawda to czy halunią?
Moj amo zaraz wychodzi do pracy,caly dzien sie byczyl,dzieki czemu ja rowniez skorzystalam,bo wstalam dzis o 10.30 z wyrka:cool2::cool2:...
A pozniej spedzilam godzine w banku z pania doradca finans....Starajac sie wszystko pomalu zaczac ukladac,skoro mamy do tej Polski wracac:-D:-D..

sa wymagane a nie obowiazkowe. Tzn ze jak ich nie zrobisz to cie nie aresztuja ze zaniedbujesz siebie. zreszta chyba nigdzie na świecie nie ma obowiązkowych badań nakazanych z góry.Robisz je gdyż chcesz zadbac o siebie i o dziecko , dlatego tez idziesz do lekarza aby byc pod dobra opieka przez ten czas.

Zazdroszcze spanka :tak:
A do tej Polski z chęcią wracasz czy wolałabyś zostać na biegunie ?
Trochę Cię podziwiam :blink:

:oo::oo::oo::oo::huh:

Witajcie, ja mam juz mężulka w domu dostal na miesiac zwolnienie:szok::szok::szok:pozniej na troszke do pracy i operacja...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
wiec wybaczcie mi dzisiejsza nieobecność
Wybaczamy, cieszcie się sobą;-)

Oj ja też nie przepadam. Wogóle za księżami. Ale teraz mamy super wikarego. Na kolendzie z nami o piwie gadał że bezalkoholowe to nie to samo. Mój Marcin go woził to wogóle na "ty" przeszli i czekoladę na spółę jedli. A jak gdzieś nie mógł wyjechac bo akurat zawiewało to ksiądz samochód pchał:-D
No to super księżulek

No ... ja już po kolędzie :tak:
Fajnie, ze tak szybko, a u nas jeszcze nie chodził

No zboczone i to jak, zeby z czerwonką:szok::zawstydzona/y:

uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry