• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
zapomnialam wam powiedziec jaki sen mi sie snil
UWAGA
ollcia to rowniez dotyczy ciebie
snilo mi sie ze ollcia przyjechala do nie ze swoim Bartkiem i my poszlysmy do ikei:-D:-D:-Di wtym czasie jak pilysmy kawe w restauracji ikea, nasze dzieci uciekly od nas i przez cala noc szukalysmy ich i nie wiem czy znalazlysmy, bo Karolina mnie obudzila, a najsmieszniejsze bylo to ze jak Karolina mnie obudzila to ja tak dlugo nie moglam zrozumiem kto to jest, nie moglam uwierzyc ze to karolina, bo przecierz szukalam ja:-D:-D:-D
a moj maz mowie ze nie dziwie sie mi ze wstalam z migrena, bo szukalam caly czas dziecko i bylam w stresie:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:rofl2:

witam;-)

ja to sie ciesze ze Madzienki Julcia jest spokojnym dzieckiem bo jak by ona byla taka jak Alex to chyba by sie w domu pozabijali:oo2::oo2::-D
a tak to bedzie trzymac nad nim kobieca reke i moze moje dziecko sfolguje:huh::dry:
bo ja juz nie mam do niego sil...wstal o 7.00 a zasnal dopiero przed chwilka...no sory:szok::no:a jutro mam 3 egzaminy a w niedziele 2 i nic nie umiem:unsure:
Ja mam nadzieję że Daguli Kacperek jest grzeczny bo Natalka to istny diabełek o twarzy aniołka. Ona już się potrafi z Martyną pobic:sorry2:
Pyciolku egzaminami się nie martw. Jak nas tyle będzie kciuki trzymac to napewno zaliczysz;-):tak:

dobre
ja wszytskim mowie ze mam dwojke dzieci, ale widze ze meza swojego nie urodzilam:-D:-D:-D:-D, pewnie go adaptowalam:-D:-D:-D
Ups to ja swojego też:shocked2:

Świetne :-D

Witajcie

Dzisiaj ksiądz do nas przychodzi :-( jak ja nie lubię kolędy :no:
Bylismy na króciutkim spacerku bo ziiiiimno :zawstydzona/y:
Męża dzisiaj nie będę miała w ogole w domu, bo pojechał do Łodzi, wróci dopiero jutro rano :dry:, więc chata wolna.
Mam dzisiaj plany, że zrobie gruntowne porzatki, poprasuje i ze soba zrobie porzadek (czyt, maseczki, paznokcie itd :-p) no ale co z tego wyjdzie to nie wiem, bo na razie siedz przy kompie, choziaż już trochę posprzątałam :blink:
Oj ja też nie przepadam. Wogóle za księżami. Ale teraz mamy super wikarego. Na kolendzie z nami o piwie gadał że bezalkoholowe to nie to samo. Mój Marcin go woził to wogóle na "ty" przeszli i czekoladę na spółę jedli. A jak gdzieś nie mógł wyjechac bo akurat zawiewało to ksiądz samochód pchał:-D

dobry marynarz to i czerwone morze przepłynie:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::-D
:-D:-D to samo mi przyszło na myśl:tak:;-)

:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ja mam nadzieję że Daguli Kacperek jest grzeczny bo Natalka to istny diabełek o twarzy aniołka. Ona już się potrafi z Martyną pobic:sorry2:
Pyciolku egzaminami się nie martw. Jak nas tyle będzie kciuki trzymac to napewno zaliczysz;-):tak:

Ups to ja swojego też:shocked2:

Oj ja też nie przepadam. Wogóle za księżami. Ale teraz mamy super wikarego. Na kolendzie z nami o piwie gadał że bezalkoholowe to nie to samo. Mój Marcin go woził to wogóle na "ty" przeszli i czekoladę na spółę jedli. A jak gdzieś nie mógł wyjechac bo akurat zawiewało to ksiądz samochód pchał:-D

:-D:-D to samo mi przyszło na myśl:tak:;-)

Ksiezulek wspaniały:-D

kochana skoro tak wszytskie te kciuki trzymacie to moze nie bede musiala tam w ogole jechac na uczelnie:oo::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry