jeny czego was tam ucza na tych studiach brrrrrrrrrrrrrrr ja mialam raz ekonomię i do dzis mam na sama mysl o niej dreszczeoki lecem do wyrka mąż już sie niecierpliwi pappa dobranoc
![]()
Papa Tygrysie :-) A ekonomia to sam "mniód"

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeny czego was tam ucza na tych studiach brrrrrrrrrrrrrrr ja mialam raz ekonomię i do dzis mam na sama mysl o niej dreszczeoki lecem do wyrka mąż już sie niecierpliwi pappa dobranoc
![]()

mi to teraz przydało by sie wyrko i ciepła kołderkaCała przyjemność po mojej stronieA tak zupełnie poważnie Pyciolku, to nigdy nie wiemy co (czytaj: jaka wiedza
) nam się jeszcze może w życiu przydać :-)

kochana tego najstarsi gorale nawet nie wiedza i nie pamietająTygrys a zebys miala dobry sen odpowiem Ci ze jasne nie ma problemu
a kiedyż to ten owy dzien nastapi?

a co skonczylas?

a co skonczylas?
Tygrys ja zawsze marzyłam o tym kierunku...ciezko tam jest?kochana tego najstarsi gorale nawet nie wiedza i nie pamietają
lewo![]()

nie wazne...wazne ze nie masz zacmienia umyslu jak TygrysDokładnie to zarządzanie i marketing :-) oczywiście wydział ekonomii :-)
He he, ale też powinnam iść spać bo już nie załapuję do kogo piszesz Pyciolku)))

no kochana tylko twardziele przezywająTygrys ja zawsze marzyłam o tym kierunku...ciezko tam jest?![]()

dzieki Pyciol za komplementnie wazne...wazne ze nie masz zacmienia umyslu jak Tygrys![]()
zbieraj lepiej na ta lecytynkę

to ja tez chce byc tak twarda jak Tygrys....jestes moim idolemno kochana tylko twardziele przezywają![]()