reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie wierzę :szok:, no rzeczywiście pierwsza :szok:

Witam się
My juz na nogach i po sniadanku, mały wstał o 7:40 bez żadnej pobudki :szok:, chyba już powoli zaczyna kumac ze nie je sie w nocy :tak:, mam nadzieję ze mu się znowu nie odmieni tak jak kiedyś :zawstydzona/y:
Czekamy na tatusia bo już wyjechał z Łodzi.
Potem jedziemy na jakies zakupki i do dziadków z prezentem.

Pyciol powodzenia :tak:

Wybaczamy, cieszcie się sobą;-)

No to super księżulek

Fajnie, ze tak szybko, a u nas jeszcze nie chodził

No zboczone i to jak, zeby z czerwonką:szok::zawstydzona/y:

uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:
gratulacje Madziu

i my juz na nogach, wczoraj nie mialam sily nawet czytac, bo mialam taka migrene ze normalnie wylam z bolu, nie moge brac proszkow przeciwbolowych bo natychmiast boli mnie zoladk, ale juz nie mogla wytrzymac, no wiec dzis glowa oki, a zato zoladek boli:-(
u nas minus 18:szok::szok::szok::szok:ale sloneczko swieci, wiec fajnie jest
dziewczynki wstawac
pyciol powodzenia

gratulacje Madziu

i my juz na nogach, wczoraj nie mialam sily nawet czytac, bo mialam taka migrene ze normalnie wylam z bolu, nie moge brac proszkow przeciwbolowych bo natychmiast boli mnie zoladk, ale juz nie mogla wytrzymac, no wiec dzis glowa oki, a zato zoladek boli:-(
dziewczynki wstawac
pyciol powodzenia
Ojej współczuje migreny :-(

U nas jest -25 :szok::szok::szok::szok:, no szok, małego tylko do samochodu i potem do babci a ja na zakupy :szok:
Mam nadzieję,że trochę się podniesie temp.

o wypraszam sobie:dry:Kokuśka słyszłaś te jej oskarzenia?:dry:
a sama na wieczór pewnie by z kims byla gdyby nie czerwonka:no2::-D
No niestety dopiero dzisiaj zobaczyłam. Agaciu wcale nie zboczone tylko życiowe;-):-D:-D

sa wymagane a nie obowiazkowe. Tzn ze jak ich nie zrobisz to cie nie aresztuja ze zaniedbujesz siebie. zreszta chyba nigdzie na świecie nie ma obowiązkowych badań nakazanych z góry.Robisz je gdyż chcesz zadbac o siebie i o dziecko , dlatego tez idziesz do lekarza aby byc pod dobra opieka przez ten czas.
No teraz to częśc kobiet jest dodatkowo zmobilizowana bo inaczej nie dostaną becikowego
uwaga chwalę się:
Madzia chodzi!!!!!!!!!
Wracam sobe z pracy, a moja księżniczka do mnie samodzielnie przyszła:-), ale mi się micha cieszy:-)
A teraz siedzi sobie i czyta gazetkę o autach:szok:
BRAWO dla Magdulki:tak::tak::tak:

mezowy wyszedl z domku jakies 30 min ,patrze przez okienko...nie ma ani jego ani auta....sie zagotowałam:szok::-D:oo:
a moj bystry niemąż podjechał sobie poprostu na parking koło tesco żeby wymienić żarówke w lampie co bym jutro do szkoły bezkolizyjnie dojechała:-D
na parkingu ma jaśniutko,a już chciałam mu dymy robić,że mi gdzieś prysł...:growl::growl::-D
a on tak odpowiedzialnie się zachował bardzo:-D
No widzisz. Nie doceniasz go poprostu

Tak księguję te głupie konta jak jakaś połamana:dry:
i sobie poprostu myślę,nie oczerniając i obrażając absolutnie nikogo-po co to komu:oo2::oo2:
Oj też się kiedyś nad tym w szkole zastanawiałam. I przez to że miałam strasznie głupią babę od rachunkowości to woóle znienawidziłam ten zawód

Meldujemy się i my:tak:
Pyciolku powodzenia:-)

Witajcie kochane;
u nas "tylko: -18 i piękne słoneczko. Gdyby nie ta temperatura to bym szalała z młodym na śniegu...

Mamusia współczuję migreny i wrażliwości na środki przeciwbólowe.

Ja mam dzisiaj gościa i muszę wszystko pięknie posprzątać, a jutro do rodziców jadę.

Miłego weekendu.

Dzień dobry!

U nas okropny mróz! Jak szłam rano na pogrzeb mojego wujka (pisałam wam kiedyś że miał przeszczep szpiku bo miał białaczkę:-() to było -20 stopni, a my mamy dość duży kawałek drogi z kościoła na cmentarz, więc jak tam doszłam to już byłam sztywna z zimna! Teraz oddtajałam i jakimś cudem przeszłam przez te wszystkie posty Pyciola i Tajgera:):-D:-D:-D:-D choć nadal nie do końca wiem o co chodziło:-D:-D:-D:-D

Przyjechalismy do rodziców, więc wpadłam tylko na chwilkę żeby poczytać co tam naskrobałyście :-).
Maja już troszkę lepiej się czuje, ale cały dzień za mną chodziła i nawet musiałam z nią spać, bo jak odeszłam to od razu był płacz więc pochłonęła mnie całkowicie.
Teraz za to wariuje z dziadkami i pradziadkami.

25 :-) jestem z grudnia więc teraz się z tego cieszę, wcześniej mi to przeszkadzało.

Kaja zazdroszczę tego domku, ja nadal marzę.

Zanplo to Tobie nie musi się spieszyc:) Ja bym chciała drugie przed 30 a mam już zaraz 28.

:-D:-D:-D Oj Pyciol żebyś Ty wiedziała jakie nieraz bzdury się gada, żeby "słuchający" łatwiej zapamiętali rachunkowość i funkcjonowanie kont :-D:-D:-D

Ja wiem! Ja wiem!:-D:-D:-D:-D:-D

Tak księguję te głupie konta jak jakaś połamana:dry:
i sobie poprostu myślę,nie oczerniając i obrażając absolutnie nikogo-po co to komu:oo2::oo2:

Ja Ci dam głupie konta!!!!! Jak Ci przyjdzie kiedyś księgową zostać jak ja to zobaczysz! jak sobie ładnie wszystko można ułożyc na tych teowych:):tak::tak::-D:-D:-D

My juz na nogach i po sniadanku, mały wstał o 7:40 bez żadnej pobudki :szok:, chyba już powoli zaczyna kumac ze nie je sie w nocy :tak:, mam nadzieję ze mu się znowu nie odmieni tak jak kiedyś :zawstydzona/y:

oj, jak bardzo zazdroszczę, u nas pobudki, pobudki, pobudki...

już się nawet zastanawiam czy nie parzyć małemu troche melisy na wieczór???:confused::confused::confused::confused::confused:

dziewczynki wstawac
pyciol powodzenia

współczuję :-(:-(

Gratulacje dla chodzącej Madzi! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry