Agatkas
Mamusia Zuzolka
Załamka....dzziec poszedl spac 30 min temu a juz zrobil taki rumor ze cala klatka juz jest w gotowości
niech mi ktos podmieni dziecko dzisiejszej nocy![]()
Pyciol u mnie to samo ...i to od kilku dni!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Załamka....dzziec poszedl spac 30 min temu a juz zrobil taki rumor ze cala klatka juz jest w gotowości
niech mi ktos podmieni dziecko dzisiejszej nocy![]()
kiedy to sie w końcu skończy?Pyciol u mnie to samo ...i to od kilku dni!

kiedy to sie w końcu skończy?
czekam na happy end jak Alex będzie sypiał jak na normalnego człowieczka przystało
bo w przeciwnym razie mnie wywiozą![]()
dziekowac za powodzonka
dlugopis spaliłam na angielskim bo zaliczyłam tak cacy ze az mi głupio![]()
kiedy to sie w końcu skończy?
czekam na happy end jak Alex będzie sypiał jak na normalnego człowieczka przystało
bo w przeciwnym razie mnie wywiozą![]()
"Witam wieczorowowitaj w klubie, ja mam to samo :--(
dzisiaj rano mówiłam do męża że "nigdy, nigdy, przenigdy już chyba nie prześpię nocy w całości, bo Bartek pewnie będzie się tak budził nawet w wieku 20lat"

nie było nocki bez pobudkiWitam wieczorowo
A ja myślałam,że tylko moja Oli nie potrafi przespać całej nocki bez budzenia....Od jej urodzin przespałam tylko jedną noc :-(
sporadycznie zdarzały sie tylko takie ze obudził się raz ok 5 na mleko,moge je policzyć na palcach jednej ręki
ale najczesciej jest tragedia...w dzien tak szaleje,ze nie daje rady,byle tylko cos zbroic,byle popsuc,cos wykabinować
nie wiem w kogo on sie w dał...
No to pyciolku witaj w klubie!!!nie było nocki bez pobudkisporadycznie zdarzały sie tylko takie ze obudził się raz ok 5 na mleko,moge je policzyć na palcach jednej ręki
ale najczesciej jest tragedia...w dzien tak szaleje,ze nie daje rady,byle tylko cos zbroic,byle popsuc,cos wykabinować
nie wiem w kogo on sie w dał...
![]()